You spin me right round, baby…

Sori ku jou’utte kattoon tälläsiä yrjömerkintöjä V_V

Toi on Kuun taikaa, Lori Rhedin (emmä sen sukunimee ikinä muista oikein) kirja. Lori on mun sankari oikeesti <3 Kädestä katsomisen taito on kans sen.

Mut asiaan takas: Ehken vaan kestä kohdata itteeni. Se mitä ihailee ei tarkota et ite pitäs olla sellanen. Ilman näit ”mitä sinä oikeasti olet” juttui pelkään eläväni koko elämäni valehdellen itelleni. Tai ehkä mä vaan oon joku johon ei koske nää kuut ja auringot ja jupiterit. Nii varmaa.  Kyl mä nään itteeni ainaki jonku verran tos mitä siin kirjas luki, ehk se voimistuu iän muuta.

Oho ku tulee paljo tekstii, mut jatkan vielä. Muistatteks viel sen jutun et ihmisen nimellä on joku numero ja se numero kuvaa sen luonnetta? Niit oli 1-9 ja sit 11 ja 22. Anyway, mä joskus laskin niitä huvikseni ja kerran tein sen yhen tyypin nimellä joka on muuttanu sitä. Sen eka nimi anto jonku oudon kuvauksen. Sit kokeilin sen nykystä nimee ja se anto just sellasen vastauksen kun se hemmo on. Ponjaatteks, se vaihto itelleen oikeen nimen.

AAAA mä vaihoin mun dinosaurus verhot.

Tags:

6 kommenttia - “You spin me right round, baby…”

 1. eee Kirjoittaa:

  en oo siks ikinä jaksanu lukee horoskooppei kun ne kuvaa vaan just tuota egopuolta eikä mitään sisäisistä mielenliikkeistä. en ees tiiä tota kuumerkkii, pitää ottaa selvää. jännää kun ne on niin vastakohtaset.

 2. Simppa Kirjoittaa:

  Mä lasken sulle sun kuumiehesi! Se on SKORPIONI!!!!! Nyt tiedät <3

 3. kogoro Kirjoittaa:

  Luulin olevani ainoa mut näköjään muutkin joutuu taekwondohyökkäysten kohteiks aika-ajoin. Lohduttavaa :”D

 4. Simppa Kirjoittaa:

  Emmä tiiä miltä se näyttää, mut painilta oli alun perin tarkoitus. Joltain kumiukkojen heittelyltä tuo mun kuva kyl näyttää xD
  Haluisin joskus oikeeseen tappeluun koska haluaisin jokus lyödä kunnolla! Itelle saattas kyll tulla kans samalla köniin :(

 5. kogoro Kirjoittaa:

  Paini tai taekwondo, hyvä syy juosta karkuun kuitenkin.
  Mää kerran löin yhtä poikaa turpaan ala-asteella (vahingossa tosin) ja mua alko säälittämään se niin paljon et pyysin mottaamaan takas. No eipä motannu vaan kanteli opelle : <

 6. Simppa Kirjoittaa:

  Haha ”hyvä syy juosta karkuun kuitenkin” xDD
  Olipa tyhmä poika :( Maailman tunteista vihaan eniten myötähäpeää ja ihan pelkkää häpeää. Jaa no mut se ei tainnu liittyä mihinkään.

Jätä vastaus