Huomatkaa, että oon vaihtanu vaatteet

Ja kävin suihkussa ekaa kertaa tähän viikkoon V_V

http://www.youtube.com/watch?v=N8BPcNUQy-0 ”Mister postman look and see , if you’ve got a letter in your bag for me, I been waiting for such a long, long time, since I heard from that girl of mine. There must be some word today, from my girlfriend so far away.”

Höpönlöpö, tänään mä heräsin siihen ku se hyppäs mun sänkyyn <3 Se nukku vintis 6 tuntia ja siellä surisi ja oli ilonen ja ny mun sänky näyttää joltain villakasalta..

Eve ja Heli tulee tänää illasta ja Elli ylihuomenna, jee!

 

Tags: , , , , , , ,

4 kommenttia - “Huomatkaa, että oon vaihtanu vaatteet”

 1. epsilollo Kirjoittaa:

  et uskokaan miten ihanaa lukea naista sun tempauksista, oot niin aktiivinen! hei iita, voittekohan laittaa saunan illalla huomenna paalle? en ainakaa ennen kaheksaa o siel:(((

 2. Simppa Kirjoittaa:

  Oikeesti mä istun enimmistö ajan täs samas kohtaa sohvalla kone sylis, en vaan kerro sitä xDD Joo mä ilmotan ukille että saunaan panis virtaa. Soittele niist junista sitte, tuun hakeen sut juosten kottikärryillä!

 3. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mä pääsin sarjakuvaan! Mä oon julkkis! Ja vielä tällä uskomattoman typerällä nimimerkillä :D Toisaalta avokki on kouluttanut mut sellaiseksi tietoturvahysteerikoksi, etten käyttäisi samaa nimimerkkiä useammassa paikassa… Jos joku lipsauttaa jossain oikean etunimen ja joku toisessa paikkaa oikean sukunimen tai kaupungin tai jotain, niin alkaa olla koko ihminen ja sen kaikki nettikäyttäytyminen jäljitettynä… Kiva sitten vaikka hakea töitä kun kertoo ittestään vähän liikaa ympäri nettiä :D

  Mut pitäiskö kuitenkin keksiä joku ”oikea” nimimerkki tännekin? Vähän järkevämpi… Toisaalta ientulehdus on nyt julkkis! Jo kaksi mainintaa! xD

 4. Simppa Kirjoittaa:

  Haha onnittelut julkisuudesta xD Mä oon ite vähä turhanki huoleton, että kerron suoraa melkein esim. puhelinnumeronki julkisilla saiteilla..
  Tee nimimerkin kanssa miten itteä huvittaa! Toisaalta mä tosiaan tunnista sen nyt, mut ei se ehkä hirveen imartelevakaan oo xD

Jätä vastaus