Kauhukirjasuokkareita?

Joten siis onks kellään mitään suokkareit kirjailijan tai vielä mieluummin ite kirjan suhteen? Tyylin suhteen mulle ei oo välii, et saa olla vapaasti psykologista tai splatterii, ihana sama.  Kulttikauhuhahmot ei kuitenkaa iske hirveenä, et antaa ctuhuljen lipuu meren pohjassa ja vampyyrien kirstussaan. Mut ei se kyl oo nii justiinsa, jos kirja on hyvä nii olkoot vaikka kaikki kliseekummajaiset messis!

Netissä ne kehu hirveesti H.P Lovecraftia? Kingiä kans kaikki toitottaa, mut sen kirjat ei musta oo sinänsä pelottavii vaan aina muuten vähä semmosia synkkiä.. Oh joo ja Allan Esgar Poe oli kans yks mikä nous aina esiin! Mulla on siltä yks jumalaton novellikokoelma, mitä en oo ees vielä ikinä avannu. Mut lukupäiväkirjaa voi olla vähä tyhmää tehä kasasta novellei.. dkjfaksehrekw Siis ku jotain kirjoi ny sanotte! Joo ja jos on keinoi saada illalla mörköi piiloon nii oisin kans korvat höröllä

Tags: , , ,

13 kommenttia - “Kauhukirjasuokkareita?”

 1. Mussu Kirjoittaa:

  Saako sarjisblogista antaa rakentavaa palautetta? Jos ei saa, elä lue teenpäin, jos saa, niin lue ihmeessä: Olen tuuminut että blogiasi olisi toooodella paljon helpompi lukea, jos kiinnittäisit enemmän huomiota käsialaasi. Kyllähän tuosta selvän saa jos lukee hitaaaasti, mutta itse tykkään lukea nopeasti, ja joskus kyllästyn lukemaan liian hitaasti enkä jaksakkaa lukea merkintää loppuun :–D

 2. Janna Kirjoittaa:

  Mä en kans oikeen tykkää lukee kauhua, just ton takia että menee mielenrauha ja yöunet sun muuta, ku ne menee muutenkin niin helposti niin ei haluis ihan tieten tahtoen aiheuttaa enempää tuhoa. :D
  Mut siis voisin suositella yhtä kirjaa mutta empäs suosittelekaan koska se nimi haihtui mielestä nyt saman tien. voi hitto.. Mietin sitä ihan sika kauan mut ei.. Ilmotan jos muistuu mieleen :D
  No mut siis, Stephen King on kyllä aika lyömätön!
  Mut sun mielestä se ei oo kauhua?
  Äh, tässä kommentissa ei taas ollu mitään järkeä!!!
  Mutta kerro sit mihin kirjaan päädyit?

 3. Simppa Kirjoittaa:

  Mussu; Totta kai saa! Ja hyvä ku sanoit! Mä rupeen kirjottaan nätimmin tästä eteenpäin. Mulla on puolestaan se, että tykkään kirjottaa nopeeta ja siit sit tulee vähä mitä sattuu.. Lisäks ku ite tiiän mitä siinä lukee nii sit ku tsiikaan nää läpi nii mulle se ei näytä nii suttuselta.

  Janna; Ilmotan sit minkä kirjan otan, mut venaan vähä jos sun kirja muistuu mieleen tai muut haluu kertoo jotain!
  Siis ku mä en oo oikeestaan lukenu Kingiltä varsinaisesti kauhukirjoja. Avainpakoon ja se missä on se vaari kannes ja joka kertoo jostain puhuvista autoista (Pedon sydän?) ei ollu pelottavii. Mut mä oon meinannu monta kertaa lukea Mustat Tornit (mutten oo kolmosta pidemmälle päässy,,) ja ne on aluks meijän kirjastos luokiteltu kauhuhyllyyn joka on musta hölmöä. Nyt ne on fantasiahyllykös, mut ei mun mielestä sinnekkää ihan kuulu.
  Mut kyl Kingin kirjat voi olla mun vaihtoehto listalla!

 4. Elmeri Kirjoittaa:

  eräs Turkka ystäväiseni sanoi että Thomas Harris: Uhrilampaat! Mul ei oo mitään hajua millanen se on, mut hän lienee hyvin perillä kirjoist ja on lukenu paljon.

 5. Simppa Kirjoittaa:

  Hei siis Hannibal Lecter jutut?? Mä oon leffana nähy niitä, mut en oo kirjana ikinä kokenu. Pitää tsiikaa!

 6. Emma Kirjoittaa:

  Oi, mä varmaan tekisin dekkareista niin voisin tehdä Sherlock Holmesista, ylläri. :D Mut joo, kauhussa suosittelisin itse perinteista Mary Shelley Frankensteinia. Se on kauhua olematta oikeasti kauhua ja teknologian kehitystä kyseinalaistavana se on aina ajankohtainen.

  (Joo, oon klassikkopainotteinen ihminen.)

 7. Simppa Kirjoittaa:

  Kiitti vinkistä! Mä haluun lukee kaikki klassikot joskus (no siis kaikki ja kaikki..)!

 8. Iita Kirjoittaa:

  RRRRakastan mörrimöykkypiirrosta!!
  Kanssa tuntuu että mitä parempia kauhuleffoja tai kirjoja käy läpi, sitä pahemmin ne muokkaa psyykettä ja sitä pahemmin pelottaa joka päivä. mutta ei voi olla lukematta ja katsomatta! kun tuntuu että ne herättää niin äärimmäisiä tuntemuksia itsessä ja kiinnostaa ihmisen öö raadollinen puoli.
  voihan satusetä mut en kyl osaa nyt antaa enempää nimiä kauhulle.. jotain jänniä skifikirjoi voisin tosin mainita, nimittäin ei ne kaikki oo jotain avaruusseikkailu 3000turbo X-mättöjä vaan voi olla aika lähellä oikeeta elämää, mut jotai yliluonnollisii elementtei.. esim kai anne leinosen vai mikäseolikaan vois periaattees kai laskea tohon luokkaan ja voisko sinisalon? koitan tutkailla jos tulee kirjoi mieleen!

 9. Simppa Kirjoittaa:

  Kappas kommetti itseltäni xD Lol siis joo.
  Kuule se dom rätte komma in on se ystävyyttä aamun jälkeen eikä se ollu pelottava! Oon lukenu sen joskus. Siinä sillä oli vampyyrikamu joka osas tehä rubiikin kuution minuutis ja joka asu joku pedosedän työnä, vai mitä?
  Unoha scifi, sillä oon alottanu tekeen jo kauhusta tehtäviä joten pitää myös lukee jotain kauheeta. Joskus luen kyllä scifiiki et saat niit sillei suositella. Ooks kuullu semmoseta ku Kertomus sokeudesta? En tiiä onks se scifii vai kauhuu vai jotain semiangstii, mut meinaan sen joskus lukee.

 10. mibau Kirjoittaa:

  Kannattaa käydä tsiikailemas niitä Kingin kirjoja, vaikka oon ihan samaa mieltä ettei ne ole sellaisia pelottavia pelottavia, mutta monet kirjoista on tosi mielenkiintoisia ja oikealla fiiliksellä ja mielikuvituksella (mitä sulla varmasti riittää :D!) niin pelottaviakin :)
  Tai sitten vaan meet kirjastoon ja otat sattumalta muutaman kirjan käteen, ja valittet niistä mielenkiintosimman olosen.

  Piti muuten kans kysyä, mitä piirsit perjantaina siinä ruotsin luokan edessä? :) Sellainen vähän kellertävä paperi tjsp, en viittiny tulla siihen kurkkimaan ja häirittemään kun piirsit niin keskittyneesti, mutta olis kiva nähdä se piirrustus sitten joskus täällä koska mitä nyt siitä näin niin hyvältä näytti! :)

 11. Simppa Kirjoittaa:

  Mä meinaan kysyä opelta et voiks lukee novellikokoelman, koska mulla on siis se Poen kirja ja se on alkanu mua vähä kiinnostaa.. Voi vaan olla liian syvällistä ja vaikeeta tekstiä :( Plöö pitää miettii..
  Hihi se kuva oli luuranko joka oli syömässä pupun sydäntä! Naminami. Siitä on tarkotus tulla mun portfolion kansi, mut sössin sen otsikon kyl jossain määrin.. Uutta en kyl tee, liimaan tekstin päälle vaikka jonku lapun jos alkaa omiin silmiin sattuu sen kattominen! Hyötykäytän tätä äikän tehtävänantoa ja opettelen samalla anatomiaa xD

 12. Sapparo Kirjoittaa:

  Bawwww olisin tiennyt hyvän dekkarin!
  En niitä lue juuri koskaan,mutta Dennis Lehanen
  ”Menneisyyden ote” (kyllä,kliseinen nimi) oli semmoinen,että sitä vaan luki ja luki ja luki koska halus tietää mitä tapahtuu…
  Kauhukirjoista en osaa sanoa!

 13. Simppa Kirjoittaa:

  Päädyit tännekkin kommentoimaan :D Pitänee kirjoittaa toi nimi ylös jos joskus meinaan lukea. Mulla on tullu jostain dekkareita kohtaan traumoja ja oon sitä mieltä että melkeinpä kaikki niistä on pelkkää paskaa, mut joskus mä aijon hankkiutua eroon siitä ajatuksesta!

Jätä vastaus