Sikasiisti

 

Tajusin, et jumpe miten jännää mun elämän pitääkään olla, sillä tein just merkinnän siivouksesta…

Okei, olen tarra-addikti

Tags: , , , , ,

6 kommenttia - “Sikasiisti”

 1. zhao Kirjoittaa:

  aaaaa tuo viimeinen kuva : DDD

  mutta siis mieli teki mainita omasta kirjastokortista, jonka kadotin yläasteella. Se katos joskus syksyllä ja oli koko talven kadoksissa, kunnes keväällä ku lumet suli pari alempiluokkalaista löys sen jostain kentän laidalta (ja kumma kyllä tunnisti miun kortiks vaikka nimi oli lähes kulunu pois…)

  ja miulla on muute sama homma siivoomisen kans. Paitsi että yleensä mätän ekana kaikki kamat sängyn päälle, imuroin ja sit laitan takas…

 2. Simppa Kirjoittaa:

  Mä siivoon samanlailla! Kamat sängylle ja sit imurointi. Sen jälkeen pidän tauon (joka venyy iltaan asti…) ja sit ku haluun nukkuun niin viskaan ne vaa takas lattialle. Nykyään imuroin tosin viiden sentin alueita kerralla, siirtäen kamat nurkasta nurkkaan, nii illalla ei tarvi kiroilla ku sänky on täynnä.

 3. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mä oon aikoinani joutunut kanssa rapsuttamaan tarroja irti pikkuveljelle siirtyneestä sängystä… Annoin sen siis pikkuveljelle kun muutin pois kotoa. Niitä tarroja oli ihan käsittämättömän paljon. Ehkä maailman paras tarraliimanirrotusvinkki: käytä pyyhekumia. Oikeasti toimii.

 4. Simppa Kirjoittaa:

  Kiitän vinkistä! Tiedän miten toimia ku se aika koittaa

 5. Nuuppa Kirjoittaa:

  No mutta suurimman osan tavaroiden luonnolliseen elinympäristöön kuuluu lattia, kuten likaiset vaatteet, kirjat, laturit, kuulokkeet, laukut, kuvistyöt ja muu mukava. Sekä sänky, sielläkin asuu paljon porukkaa. Ne raukat päätyvätkin sieltä sitten illan tullen lattialle, loputon kierre…

 6. Simppa Kirjoittaa:

  Haha, jep :D Mä kerran pistin jonkun kaman pöydän kulmalle, ku se oli toista kuukautta lojunu lattialla samas kohtaa. Sit ku mä etin sitä huomenna, en löytäny mistään, koska se ei ollukaa enää maassa :(

Jätä vastaus