Here we are now, entertain us

 

Otsikoksi kelpaa mikä biisi vaan joka sattuu soimaan pääs. u_u

Mut kaikkein parasta on ne variaatiot mitä tosta leikistä tehään xD Ollaan läpsytelty jalkoja ja pelkkiä sormia, nyökytelty päätä ja sit läpsyttelyn sijaan sanottu läps. ”A great man is he who hasn’t lost the mind of a child.”

Tags: , , , , ,

10 kommenttia - “Here we are now, entertain us”

 1. Emma Kirjoittaa:

  Kaikki hedelmäfaktat ovat tosia, paitsi banaanin avauspuoli. Mistä sä sen avaat tosta väärästä päästä, ei siinä ole kahvaa! ;__;

 2. zhao Kirjoittaa:

  HEI
  IHANAA
  nyt voin viimein kertoa epäileville ystävilleni, etten ole ainoa, joka tuntee jalomman tavan avata banaani! Meillä on koko perhe vetäny ne aina noin päin, mut kaikki, keiden edessä käyn banaania syömään, on kattonu vaa hämmentyneinä \mitä sä oikeen teet\

  (+plussaa saa ku avaa hampailla)

  ja Emmalle: noin päin kun avaa niin jää kätevästi hyvän tarttumaotteen salliva kahva!

 3. Simppa Kirjoittaa:

  Ennen mä avasin banaanin tosta enemmän avattavasta päästä, mut sit hylkäsin sen menetelmän, koska sitä ei oikeesti saa siitä ikinä ees auki! Ehkä mulla on aina ollu jotain invabanskuja, mut se musta sen saa paremmin auki tuolt vääräst päästä.

 4. laura Kirjoittaa:

  BANAANIEN KAHVAT!

  rakastuin, ei mulla muuta. :D

 5. Tohäätu Kirjoittaa:

  Jos nyt samasta läpsyleikistä tässä on kyse minkä minä tiedän, niin jos sitä tekee jaloillaan, niin se menee melkein mielestäni yhdestä toisesta leikistä joka norjalaisena jalkaleikkinä tunnetaan. Saattaa myös olla että läpsyleikki on eri kuin minkä minä tiedän.

 6. peterick Kirjoittaa:

  Oon aina avannut banaanin kahvapuolelta, syön myös tomaatin kannat (siis en koko sitä puskaa, mutta sen pikkusen kannan) enkä myöskään nypi mandariineistä/appelsiineistä etc. sitä valkosta pois kokonaan, enimmät vaan :D Mutta kiiwit syödään lusikalla nom.

  Onko teidän läpsyleikissä jotain laulua tai lorua? Meilläpäin laulettiin son makaron son freero -luritusta :D

 7. Simppa Kirjoittaa:

  Laura; Onhan tuo varsin somaa :D
  Tohäätu: Tossa mein ristiläpsyssaä vaa läiskästään kättä järejstyksessä jokainen vuorollaan, kahesta iskusta vaihtuu suunta ja se käsi joutuu pois pelistä joka lyö vääräs kohtaa. Oi mä olin kesällä ekaa kertaa tota norjalaista! Hihi, se on kivaa (jos haluu tehä spakaatin…)
  Peterick: Haha, oot vastoin melkein kaikkia mun hedelmänsyönti periaatteita xD En oo ennen kuullu tollasta lorua! Me ei siis laulella läpsytellessä mitää, sen ohjeet onki tos ylempänä.

 8. Tohäätu Kirjoittaa:

  Tiedän liikaa noita käsiläpsyleikkejä, niin harvoin olen selvillä mikä versioista kyseessä, kun niistä ruvetaan puhumaan

 9. Elmeri Kirjoittaa:

  Siis… hedelmänsyönti on vakava asia! Mulle on aina ollu ihan itsestäänselvyys et banaanit avataan tosta luukkupäästä. Koko perhe aina söi niin, olin ihan ihmeissäni ku näin että joku käyttäs sitä kahvapäätä. Jostain kuulin joskus (luotettava lähde) että SIMPANSSIT vaistonvaraisesti avaa ne silleen, että puristaa kerran ja toisen kerran silleen että se pää halkee neljään osaan ja sitte avaa jokasen siivun siitä. joo.

  enne mä avasin sen silleen että pitkällä kynnellä leikkasin poikki sen pienen pään että saa pois sen pahalta maistuvan ”apinan kakan” (näin iskä mulle aina sanoi) mut siinä tavassa meni sitä banaanimehua kynnen alle ja kynsi mustu.

  JA SIT mä vihaan et esim. salaatteihin leikataan tomaatit niin, että pikku pala sitä kantaa jää jokaseen palaan. Ja sit on iso työ erotella niitä ku ei niitä saa/voi syyä :( :( :( :(

  Öööö Ööö öö ja mä vasta vähän aikaa sitte sain kuulla että kiivin voi kuoria ja siten laittaa vaikka hedelmäsalaattiin palasina. Ja siis, mä pesen banaanienki kuoret jostain kumman syystä xD Sit oon tainnukki kertoo jo et kuorin mandariineistä jokasesta siivusta ne kalvotkin :3 Mehukkaampia ovat näin!

  hihiihi

 10. Simppa Kirjoittaa:

  Niin monta tapaa järsiä selleriä kuin on ihmisiäkin u____u tai jotain xD
  Tomaattijutussa kaiklein rasittvinta on se, et meillon joskus koulus salaattia misson pelkkii tomaatin siivui ja niihin on sit ripoteltu jotain pippurii päälle.. About tuhat tomaattii pilkottuna yhteen vatiin tarkottaa samaa ku tuhat kantaa samas paikas. Aaaargh! Vihaan sitä salaattia (no okei se misson oliiveja on kauheempaa)

Jätä vastaus