Augusten ja Sakset

HAHAHAHAHAH no shame on me anymore kattokaaa, eikä menny ees ku  seittemän kuukautta <333 Timetable-ignoring on vaan niin huomaamatonta ja estämätöntä yää enkä osaa suomeakaan enään ku pleikkaa pelaan.

Dippailu on niin kivaa! En pakosti saa vastausta mun kysymykseen, mutta aina se lause johon mun sormi osottaa liittyy mun kysymykseen. Joskus dipatessa saa kuitenki myös ihan kunnon vastauksiaki. Kun yks mun läheinen joutu sairaalaan, dippasin sanakirjasta, että paraneeko se taas normaaliin kuntoon vastaus oli ’out-of-date’.

Sorge jäi väritys vähä puol tiehen ja sitaatit kirjottamatta, mutta kirjotan ne myöhemmin illalla.
Rakkaat ystäväni, meidän tietsikka meni rikki (niinku entistä enemmän rikki sillei, ettei sitä voi enää käyttää) ja sinne meni mahdollisesti kuvia ja äikän esitelmä, mutta räystäistä tippuu vettä ja pian tulee pääsiäinen ja mä kävin Eläväs kirjastos, niin et ei se hirveesti haittaa. Pahoittelen kuitenkin jos teidän kelta-lime-pallosilmäis-sarjakuva-annoksenne jää turhan pieneksi, mutta ainki tän viikon voin käyttää iskän skanneria ja konetta, jee. Tosin tänki merkinnän julkasu meni kello kymmenen sijaan näin myöhää ku täl koneelle on vähä turhan paljo kysyntää. Joo mut hiljalleen koitan naputella, ehkä me saadaan mein kone pian takas!

Tags: , ,

2 kommenttia - “Augusten ja Sakset”

 1. Janna Kirjoittaa:

  Jeeee ihana Iita, kiitos! :)

  Jotenkin hassua että teit tän just nyt ku oon itekin taas lukemassa tota kirjaa :D
  Hyvä sattuma!

  Oon samaa mieltä tosta että toi on vaan niin hyvä kirja kun se just rikkoo rajoja, ja mun mielestä se aina onnistuu yllättämään.
  Mä hehkutin äitille kauheesti tota kirjaa ja se ajatteli lukea sen ku niin paljon kehuin, mut sit mua alko vähän arveluttaa että mitähän se must ajattelee kun muistin ne muutaman persepano-kohtaukset sun muut.. :D

  Aaaaa nyt tekee mieli jatkaa lukemista.

  Hei kivaa kun teit tän oikeesti! Oli kivaa kuulla sun mielipiteitä.
  Ja niin, toivottavasti oot parantunu!
  <3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hyvä jos tykkäsit :) Ja parantunut oon, jee! Tosin nyt isi on alkanu rykimään, enkä tiiä kuin herkästi sen taudin pöpöt sit levii P:
  Burrougsh on vaan niin koukuttava!! Teen hänestä äikän esitelmän ;) Haluan hirmusesti lukee noi sen pari kirjaa, joitei oo suomennettu vielä, mut ne pitäs ostaa ko niit ei oo missään ja mä haluisin vaan lukee ne ku ostasin ne kuitenki suomeksi ja uaaaa ehkäpä kirjasto ois yön aikana päättäny hankkia ne meille!
  Mut haha joo aina se menee noin, että eka suosittelee jotain kirjaa jollekki ihan innoissaan ja sit muistaa jälki käteen ne pari kohtaa jokka toivois jotenki voivan välttää sen lukijan yhdistämästä suhun xDD

Jätä vastaus