Meme II

 Tein SETA:n sukupuolitestin yks päivä

Tags: , , ,

8 kommenttia - “Meme II”

 1. Murloc Kirjoittaa:

  ”Bambumajas asuva banaaninpoimija” XD Tuntuu kehulta…(onko se -.-) Mä tykkään ainaki tyylistäs! :D

 2. Iita Kirjoittaa:

  Kiitos paljon! :D Ainakin mun korviin tuo banaaninpoimija kuulostaa positiiviselta kommentilta, mut tuskin kaikki sitä arvostais x)

 3. Murmelintoukka Kirjoittaa:

  Asiat ois NIIN paljon helpompia jos olis jätkä, ei kukaan tulis arvosteleen pelaamista tai jos ei oo hiukset nätisti mut kyl se on ihan jees olla likka :D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Niimpä, molemissa on plussat ja miinukset

 5. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mäki halusin pienenä olla poika tai en ehkä kumpaakaan :) Mutta teininä kaikki (tyhmät) tytöt puhui vaan pojista, meikeistä ja vaatteista, eikä itsellä kiinnostanut niistä mikään yhtään. Ja sitte tykkäsin yhdestä tytöstä, joten aattelin että mun pitäis olla poika… Nykyään lapsia varmaan valistetaan paremmin, ettei tartte vaihtaa sukupuolta jos sattuu tykkäämään samanmerkkisestä ihmisestä kuin itse on.

  Kyllä mäkin naiseuden valitsisin nykyään, se tekee elämästä hankalampaa mutta eloisampaa ja täydempää, näin ajattelen. Mutta olisi joskus tosi kiva olla päivä miehenä. Haluaisin testata ainakin miehen kropan lihaksistoa, kun miehillä se on niin epäreilun paljon parempi, vaikka ne ei tekisi yhtään mitään sen eteen. Riippumatta treenauksen määrästä en ole IKINÄ voittanut yhtään miestä kädenväännössä!

 6. Iita Kirjoittaa:

  Lyhyesti sanottuna, oon täysin samaa mieltä!

 7. heli Kirjoittaa:

  hei jee säki teit tän haasteen. :–) haluun kans tehä ton setan testin.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Joo toi testi oli hauska :D Se löytyy helposti googlettamalla.

Jätä vastaus