”Don’t close your eyes, this is your life”

Niskas lukee vielä Animalia. Tää on siis mun inspiraationi. Oon niin ilonen, sillä toi kuva on suht koht keskellä, suht kohta suoras ja vieläpä aika suht koht siistiki! Jee, osaan sittenkin käsitellä kangasta! :-D

Tein tästä päivästä tunnin välein listan, että mitä oon tehy! Julkasen sen illalla tai huomenna.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

13 kommenttia - “”Don’t close your eyes, this is your life””

 1. raunis Kirjoittaa:

  Jee mä oon julkkis mut mainittiin sun blogissa! :D <3

  (P.S. Captcha, ime sukkaa.)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Lol, joo 8-D
  Mut ööö mikä toi sun p.s-juttu on? O_O

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Ah, isäs talo kuulostaa niiin tutulta <3 :D
  Mä tänään melkein leijuin odotuksesta ja malttamattomuudesta postilaatikolle mut kirje ei ollu vielä tullu :( Tavallaan en haluais tietää et millon odotan kirjettä, ku sillon se ei oo yllätys, mut odotuskin on kivaa :D Oikeestaan en edes pettynyt, vaan se hyvä olo jatkui vielä! hihi

 4. Elmeri Kirjoittaa:

  captcha on nimeltään toi spamminestotesti, munki pitää vaihtaa tota kymmenen kertaa ennen ku tulee sellanen josta saan selvää :D

  Eih pitää taas tehä se uudestaan…

 5. Iita Kirjoittaa:

  Totta, että kirjeiden odottelukki on mukavaa, sillä yllätysposti säväyttää vaan sillei kerran. Jos venaa kirjettä, nii sit se tunne pysyy useemman päivän :-) Kaikki posti on jeee (paitsi jos se tulee ikkuna-kirjekuoressa… EIKUN VOI SEKIN OLLA KIVAA! >D)
  Aijaaa, mä oon aina vaan miettiny et mikä ton sanavarmennus-testin nimi on 8-D Selvispä seki ny! Mäki oon ihan surkee niissä.. xD Onneks omaan blogiin kommatessa ei tarvi tehä niitä!
  Voisin joskus kokeilla poistaa sen ja kattoa pysyykö spämmirobot poissa ilman sitäkin.

 6. Annika Kirjoittaa:

  Hienosti onnistuit tuon Animalia-paidan kanssa :3 Itellä on tuollanen samanlainen Animalian paita (tosin punainen), joskin sen oon ihan vaan sieltä sivuilta tilannu joskus viis vuotta sitten. Nyt tosin joudun pistään sen kirppikselle, koska se on jääny mulle lyhyeksi ;_; Ärsyttää, se oli niin kiva paita.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Hei ennen kirpparointia yks kikka, minkä mun ukki teki yhen risaisen paitansa kanssa: Se leikkas siitä paidasta kuvan irti ja ompeli kii toiseen paitaan.
  Musta noita viivakoodi-lehmiä ei myyä enää paitoina, vaan oon nähny vaan noit kangaskassei. Muuten mäki oisin kai ostanu valmiina :-D

 8. Elmeri Kirjoittaa:

  Hei kiva uus ulkoasu!
  miks käyn monta kertaa päivässä tarkistaa sun blogin hahaa yhyy :D

 9. Iita Kirjoittaa:

  Haha >D
  Mut hei kiitoksia! Mä haluisin oikeesti ton sivupalkin oikeelle ja blogimerkinnät vasempaan laitaan, mut sei oo mahollista. Mulla palo eilen totaalisesti käämi, kun ne mun kaikki merkinnät jää noiden linkkien alle, joten suurella kärsivyydelläni onnistuin muokkaan tän paremmaks! Jee :-D

 10. ientulehdus Kirjoittaa:

  Musta on hienoa että joku on oikeasti rehellinen päivän tekemisiensä suhteen! Siis tolleen istun koneella, istun taas koneella, sitten istun koneella… Itse istun koneella töissä 7h ja kotona keskimäärin (arkipäivinä) ehkä 4h. Siis niin paljon, että se kiusaa terveyttä. Tosin pidin juuri kuukauden pituisen tietokoneloman! Sen jälkeen onkin maistunut koneella istuminen… Mutta mulla ei ole tuota piirtämistä, joten sen sijaan tulee luettua, nähtyä kavereita tai liikuttua. Hämmentävän mielenkiintoista kuitenkin kuunnella jonkun muun päivärutiineja. Kaikki me yleensä nakataan aikamme vaan johonkin. Ei se ole tärkeää, mitä tekee, vaan miltä se tuntuu.

  Oon muuten huomannut tuosta spämminestotekstistä, että vaikka siitä ei saisi selvää niin sen kirjoittaa yleensä oikein. Kun heittää vaan jotain sinnepäin eikä edes mieti.

 11. Iita Kirjoittaa:

  Ku mä tein ton tunnin välein listan eilisestä, että mitä oon kulloinki tekemässä, niin olin vaan, et argh, miten mä taas oon koneella! Tollasten juttujen tekeminen on kai jotenki herättävää, sillä enmä koe olevani koneella nii paljoo, mitä nää tälläset öööööö henk.kohtaset tilastot näyttää :-D Mutta usein mä oon koneella aina sillei jotain vartin kerrallaan, sillä useimmiten katon vaan mun kaikki viestit. Jos meen Facebookkiin chättään jonkun kanssa, nii sit mun aika kyllä venähtää.. Eli siis kai vois sanoo, että oon usein koneella mutten paljoo (no oon paljon, mutten siis niin paljoo ku mitä vois..).. Öööö ja siis kyllä ku mä oon jollain leirillä esim. ollu viikon ilman nettiä, niin en mä sitä missään välissä oo sillei kaivannu, eikä se oo aiheuttanu vieroitusoireita.
  Mun mun seura on usein netissä, niin sit mä meen itekki nettiin jutteleen niien kanssa, mutta siis meen mä koneelle ihan itekki, etten mä missään nimessä ketään syytä mun datauksesta.
  Okei, mut nyt Heini ragee tossa vieressä, kun se haluu koneell!

 12. Helmi Kirjoittaa:

  Höhöhö, kiitos valaisusta <3 Olisi varsin kiinnostavaa asua talossasi ja olla sinun roolissasi. Maksaisin siitä miljoonia ( Jos olisi :P )
  (Ps. Joo, se on Helmin. )

 13. Iita Kirjoittaa:

  Haha, ei tarvi maksa, tervetuloa 8–DD Mä ku luulin mun dataus-päivän vaiktuttavan jokseenki tylsältä.

Jätä vastaus