Simppa Saksassa 1

Hallo! <3 Sitä mukaa kun saan valmiiks, postaan päivän kerrallaan Saksan reissustani sotkusia, turhia merkintöjä, päivän mittaan räpsittyjä satoja samannäkösiä valokuvia sekä myös jotain piirrostöherryksiä, joita matkan aikana tein. Positiviisen alkupuheen jälkeen nauttikaa jos voitte <3

Mun matkavihko. Kaljun kissan vieressä lukee ”näytä kieltä koululle”

s. 4 on tehty kokonaan junassa 8-D


Joku saakeli iso mesta, jossa pelataan futispelejä.

Mein kämppä oli tos portaiden pääs. Samas talos oli useempi jätkä vuokralla.

Mein partsi

Useissa taloissa oli seinämaalauksia ja ikkunaluukut.

Se mein takapihal oleva mettä. Siellä oli leikkikenttä ja ah, yks niistä niin ihanista mettäpuroista ja ku nää portaat kiipes, nii pääs St Anton kirkolle tai jollekki, joka siel mäen päällä oli.

Kirkon portaikossa oli muistotauluja kuolleille sotilaille

Tags: , , , , , ,

5 kommenttia - “Simppa Saksassa 1”

 1. puarr89 Kirjoittaa:

  jee! :) hei mitä noit puiset jutut seinällä oli? :D

 2. Iita Kirjoittaa:

  Meinaaks tota kolmanneks alinta kuvaa? Ne oli niit sotilaiden muistotaului.

 3. Annika Kirjoittaa:

  Upea toi neljänneks viiminen alppikuva <3_<3 Kuulosti kivalta reissulta, ite oon käynyt Saksassa viimeks joskus 9-vuotiaana, vaikka hirveästi olen hinkunut sinne myöhemmällä iälläkin. Isä lupasi joskus ala-asteen lopussa, että jos alan koulussa opiskelemaan saksaa, niin se ottaa minut joskus mukaan työmatkalle, mutta eipä ole ottanut, vaikka se käy Saksa/Itävalta-akselilla melkein joka vuosi :–D Ois kiva päästä testaamaan surkeaa saksan taitoani.

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  Aaargh ihana peili ja tuo pilvivuori on niin hieno! Ja kylä on jotenki übersöpön näkönen :’D Jee kiva ku päivität jälleen.

 5. Iita Kirjoittaa:

  Pilvisellä säällä Alpit oli just päheitä, ku solat täytty niistä pilvistä! 8-) <3
  Annika: Voi sua :/ En tiiä yhtään millasta muualla päin Saksaa on, mut tuo Etelä osa oli ainaki omiin silmiin tavattoman kaunis. Saksassa pärjää helposti ihan muutamalla sanalla, kun loput voi viittoa tai vaikka piirtää :-DD Eipä siellä oikeestaan englantia osattu puhua muuta ku jossain ravintolois.. Turisti-info pisteessäkään ei ollu enkuks esitteitä!
  Kokkoroo: Übersöpö on aika kuvaava sana 8-D Mun mielestä se koko mesta näytti alkuun vähä jotenki lavasteelta tai feikiltä. Siis ku ei tollasia somia vanhoja kyliä oo enää!

Jätä vastaus