Simppa Saksassa 2

Seinämaalauksia Itävallassakin

Näien kaa pääs samaan häkkiin niinko ylemmästä kuvasta näkee. Tosin ei lähemmäs ku mitä mun kummisedän niska ny on siin :-D

”Ruma ko petolinnun perse”

Nuo sarvet O_O

NUO sarvet O__O

Vuohet pääs nurmikatolle <33

Tags: , , , , ,

4 kommenttia - “Simppa Saksassa 2”

 1. Elmeri Kirjoittaa:

  HEI käy äkkii kattoo sähköposti (laitan tännekki vaikka kävisit kattoo molemmat samalla, varulta!)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Säkäri ziikattu! 8-)

 3. närhi Kirjoittaa:

  Hi hii, mä näin tänä kesänä kans Alpit, mut eri suunnasta: Italiasta :D On ne kyl huikea näky, vaikka kameralla kuvia koitettiin ottaa niin ei niistä tajua sitä suuruutta.. Italias oli kans paljon aurinkopaneeleja, hyvä kun pistävät ympärivuotisen valopallon lähteen käyttöön. Ai nii ja paris kahvilas oli oikein kyltti et cappuccino alla soia eli cappuccino soijamaidolla <3

 4. Iita Kirjoittaa:

  Ooh, mahtava tuo soijjamaito-cappuccino <3 (-,;
  Ku mentii alppihissillä yhel vuorelle Saksas, nii musta ei tuntunu ees et oltais korkeella. Ne vuoret ei ees parin päivän jälkeen näyttäny sillei isolta. Tai siis tottahan ne oli isot joo, muttei sillei, et olo ois ko muurahaisella 10.n metrisen Goljatin vieres tai jotain. Kameralla ei pysty nappaan yhtä yleiskuvaa, kun se rajaa aina jonkun tietyn alueen vaan kuvaan. Jotain yleissilmäilykuvia sillä kuitenkin saa räpsittyä ja just kaikkia ykstiyiskohtia ja muuta kivaa, et en mä kameraa missään nimes dissaa.

Jätä vastaus