Sateenkaaren väristä manipulointia

Ekaks arvatkaa mitä tapahtu ku pesin mun hammastikulla väkertämän Animalian paidan:

Kyllä, vitutti aivan suunnattomasti.  Itkupotkuraivarin ja parin päivän jälkeen vedin aamulla kaiken (ja vähä ylimäärästä :-D) sit uusiks valkoseks ja silitin vimmatulla raivolla sitä halvatun paitaa. Sit pistin mustaa vielä päälle ja silitin.

Kaikki on taas kondikses <3

Ja tiättekö, vaikka meidän piskunen Pohjanmaan koulu ei kannattanu viikottaista kasvisruokapäivää, eikä WWF:n päivätyökeräystä Itämeren hyväksi, niin SETA-jäsenen vierailua terveystiedon tunnilla tai muuten se saa luvan tulla kannattaan!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 kommenttia - “Sateenkaaren väristä manipulointia”

 1. närhi Kirjoittaa:

  Nyt se Brave on siis tullu!? :o Pitää kinuta joku kaveri mukaan kunhan pääsen kotia käymään~~

 2. Iita Kirjoittaa:

  Jep, tuolloin 24. päivä oli ensi-ilta. Brave ei ollu yhtä hyvä kuin esim. Tangled, enkä mä sitä mun lempileffoihin oikein laskis, mut kyl mä siitä silti aik paljo tykkäsin <3

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Teittekö protulla kirjeet vuoden päähän? Vähänkö mun maailma räjähti kun sain omani vuosi sitte, olin laittanu mukaan kaiken irtopaperin minkä sain, ja luin kehulaput kans ekaa kertaa leirin jälkeen uudestaan sillon <3 (Äh, kirjotan kahta kommenttia yhtä aikaa :9) Vähän mahtavaa että elämä on mahtavaa! Niin minustakin. Meillä on äiskän kissat hoidossa arkena, ja sain veljeltä armeijasta sähkökirjanlukulaitteen itelle käyttöön! Jee jee.

 4. Iita Kirjoittaa:

  Joo tehtiin kirjeet! En malta odottaa :-D Me saatiin koulus myös ekana päivänä kirjeet, jotka oltiin tehty seiskalla. Yllätyin siitä millanen olin ollu kaks vuotta sitte! Vitsi, ite sitä ei huomaa, ku elää ittensä kanssa 24/7.

 5. Elmeri Kirjoittaa:

  voi hitsi meki tehtiin kirjeet joskus seiskalla mut ei koskaan saatu niitä takas! :( :( :D

 6. kokkoroo Kirjoittaa:

  Näin yks päivä metrossa tytön, joka oli tehny protukorustaan korviksen! Tuli heti mieleen, että pitää sanoa sulle :) ja haha joskus täytyy vähän kokeilla eri hakusanoja, jotta löytää etsimänsä!

 7. Iita Kirjoittaa:

  Haha, eikä arvaa mietin just tänään, et pitäskö tehä tuosta korvis!! :–D Taidan kuitenkin (vielä ainaki) pitää sitä tuossa narussa. Teihin siihen nimittäin yks päivä ”sliding knotsit”, eli siis tollaset liukuvat solmut, joilla narun pituutta voi säätää ja se on tosi kätevä ja kiva!

 8. Sikki Kirjoittaa:

  Itse asiassa jos ei tunne itseään mieheksi tai naiseksi, tai on välillä ultranaisellinen ja ultramiehinen, niin silloin korrekti termi on ”bigender”. Jos taas on niin että et selvästi tunne kuuluvasi kumpaankaan sukupuoleen, niin silloin olet luultavasti androgyyni.

  Sori ku tällä tavalla ”opetan”, mun pikkuveli on transmies joten koin hiukan asiakseni valistaa sinua. Ethän ota pahalla?

 9. Iita Kirjoittaa:

  Joo hei ei mitään! En pahastunu, päin vastoin :D En ookkaan kuullu bigenderistä ennen.
  Haha, voi jumpe ny oon ihan sekasin kaikist termeistä 8–D

Jätä vastaus