TET-paikka ehdotuksia??

Tags: ,

17 kommenttia - “TET-paikka ehdotuksia??”

 1. N Kirjoittaa:

  Miten olis Vaasan kissatalo?

  http://www.vaasankissatalo.org/index.php/fi/

 2. Iita Kirjoittaa:

  Se kävi mun mielessä yhtenä vaihtoehtona! En oo tsiikannu noijen sivui tosin nyt, ”huutava pula vapaaehtoisista työntekijöistä”, hmmm ne ainki arvostais tettiläisiä, luulen. :–)

 3. Junkie Kirjoittaa:

  Suosittelen niin väkevästi tuota muualle menemistä tettiin! Itse menin Tettiin 250km päähän ja muutin sitten tettipaikkakunnalle käymään lukiota.
  En tunne etelää Kokkolaa alempana, joten paikan suhteen minusta ei ole apua :D Mutta kovasti tsemppiä tettailuun!

 4. Iita Kirjoittaa:

  Kiitoksia! :–) Luulen, et mulle ois muutenki ihan hyvä mennä täysin uusiin kaupunkeihin ja mestoihin, ku tän vuoden jälkeen lähen varmaanki ihan eri suunnalle lukioon, kuin missä ny käyn koulua. Tottus sillei vähä uusiin tilanteisiin jne. Jos saan hyvän kuulosia paikkaehdotuksia tai ite bongaan jonkun netin TET-torilta, niin ilman muuta lähen sit

 5. Grezen Kirjoittaa:

  Helsinkiin Sarjakuvakeskukselle? :)
  http://www.sarjakuvakeskus.fi/

 6. Iita Kirjoittaa:

  Kiitos linkistä! Teen jonku listan mahdollisista paikoista ja käyn ne sit läpi lopulta

 7. Petteri Kirjoittaa:

  Majoitus järjestyy, mutta TET-paikan etsinnässä emme voi paljoa avustaa. Pari isohkoa eläinlääkäriasemaa kyllä löytyisi.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Petterii! :–D Bongasin netistä jonku lasten ja nuorten kuvataidekoulun, joka kuulemma on Juuson lukiota vastapäätä. Se vaikutti aika mielenkiintoselta.

 9. Elmeri Kirjoittaa:

  Mä oli tetissä koulun keittiössä (:D:D), kirjastossa (parasta!) ja kahvila-leipomossa tiskaajana. Harmittaa ku meni vähän ”hukkaan”, oisin edes voinu mennä johonki lehteen kahen viikon tettiin. Sarjakuvakeskus kuulostaa mahtavalta! Tai kuvataidekouluapuope. Onko teillä kahen viikon tetti? Meillä ainaki sai tehä silleen, et oli toisen viikon toisessa paikkassa, sais kokee tuplasti työpaikkoja, mutta jos menee toiselle paikkakunnalle niin kannattaa olla pidempään, ja työnantajat tykkää, ettet heti häippäse ku ovat saaneet opastettua yhen työtehtävän.

 10. Iita Kirjoittaa:

  Mein tetti on vaa yhen viikon. Ois kyl siistii jos sois 2 viikkoo, niin pääsis kahteen mestaan tai sit tutustuun kunnolla siihen yhteen. Mein ope tosin on maininnu jotain jostain ööööööööö tekniikkatetistä (???), joka meillä on myöhemmin, mut ei siis oikeesti niinku mitään hajuu mikä se sit on (jos se ees on). :D

 11. Murmelitoukka Kirjoittaa:

  Ehdottomasti ota tosissas tää, yks mu kaveri oli amiksessa autopuolella opiskelemassa ja siitä valmistu autokorjaaja, mut sit kävi TETissä Rossossa kokkina ja niin se on kokkina siellä yhä :DD TET voi oikeesti olla se silmien avaaja, tää kaveri on aina tykänny autoista mut näköjään kokkailu vei sydämen :DD Et käytä aikaa et mietit minne kannattaa mennä äläkä arkaile mennä uuteen kaupunkiin:))

 12. ientulehdus Kirjoittaa:

  Ja ihan varmasti saat oulustakin yösijan ja ruuat, jos täälläpäin on mitään mikä kiinnostaa!

 13. Iita Kirjoittaa:

  Murmelintoukka: Kiitos kommentista! Vau, makee kuulla toi sun kaverin auto-Rosso-tarina <3
  Ientulehdus: Hei ootko hiljan lisänny D:n sun nikkiin vai onko se ollu jo kauemmin? :DD Ooh, Oulukin vielä! Lisään sen paikkakuntalistaan ja tutkin netistä mitä siellä päin on :–)

 14. ientulehdus Kirjoittaa:

  Öö en tiiä, kai toi on ollut tossa pidempään toi d :)
  Tää kun aina ehdottaa valmiiksi tuota nikkiä, mitä on jo kerran käyttänyt.
  Tein tosi laiskan googletuksen ja oulussa on ainakin taidemuseo ja taidekoulu http://www.ouka.fi/oulu/oulun-taidekoulu. Tietty samat eläinlääkäritauhkat mutta kissakoti taitaa olla liian kaukana.

 15. Iita Kirjoittaa:

  Siis voi &%¤#$£fafkashjdfkasjh. Äiti sano, ettei päästä Ouluun. En tiiä päästääkö muuallekaan. Koitan viel puhuu. Koitan saada Sannanki puhuun sille.
  Kävin tästä äsken terapiaistunnon kaverin kanssa ja teen merkinnän seuraavaks, mut tällei alustavasti!
  En luovuta vielä!

 16. nyymi stalkkeri Kirjoittaa:

  Jos Turusta on mahdollista se paikka hommata niin Ekokauppa Ruohonjuuressa oli ainakin tosi mukava työskennellä tet-viikon aikana! Hommiakin riitti ja apu oli kuulemma tarpeen…

 17. Iita Kirjoittaa:

  Jee, blogistalkkerit on parasta 8–D <3 Turuust kyl periaattes yösijan saisin. Kiitoksia vinkistä!

Jätä vastaus