Pommi housujen taskussa

 

Ootan vaan, et milloin se posahtaa. En halua uutta puhelinta, nykyteknologia on niin oksettavaa, eikä mulla rahaakaan oikeestaan oo uuteen. Kai sitä kuitenki on pakko joku jostain duunaa, mut ensi mun pitää kirjotttaa ylös kaikki jutut tuolta muistista. Hyvää loppu elämää mulle, sillä sitä tekstiä on siellä aika helskutin paljo…….

Tags: , , ,

6 kommenttia - “Pommi housujen taskussa”

 1. peterick Kirjoittaa:

  Ahaha onneksi en oo ainut ”nykykännyköitä” vastustava kämäpuhelimen omistaja :’D Edellisestä oli näyttö halki ja tässä nykyisessäkin (kihlatun entinen) on pitäny jesarilla teipata takakansi kiinni… Mutta siinä akku ei oo kyllä tollasta temppua teheny :O

  Kauhulla odotan aikaa, kun maailmasta saa pelkästään kosketusnäytöllisiä kännyköitä. Silloin mun on varmaan pakko opetella olemaan ilman kännykkää, kun en osaa edes vastata puheluun sellaisella hahahah…ha…ha.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Haha no aijaa xD Mulla on itellä ollu kosketusnäyttönen soitin, koska sain sen ilman, mut joo arvaa vaan meniks heti rikki.
  Ilkassa oli jotain juttua tableteista ja siin joku oli spekuloinu, että pian yhä useempi ihminen korvaa tietsikan tabletilla. Pffft, men sitä ainkaan aijo ostaa! Usch, en tykkää siitä yhtään P::

 3. Leena Kirjoittaa:

  Halvin samsung prismasta 29€. Ei kestä auton alle jäämistä, mutta muuten toimiva… ja akut pitkäikäisiä. :)

 4. Iita Kirjoittaa:

  OK! Pitänee tutkia Prismojen tarjonnat kun joskus kulkeudun niiden suunnalle :-)

 5. ientulehdus Kirjoittaa:

  Jjep, seinäjoen hyllykallion prisma:
  http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=in277r2js1hwj4yb&kategoriaTunniste=Matkapuhelimet&path=VIIHDE%2FPuhelimetLiittym%2FMatkapuhelimet&myymala=Prisma+Hyllykallio&paikkakunta=Sein%C3%A4joki&osuuskauppa=EEPEE&pageName=Main
  Ja on muuten vain 25e.

  Mutta toi ois punanen (35e): http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=5vvoznahccky3uxk&kategoriaTunniste=Matkapuhelimet&path=VIIHDE%2FPuhelimetLiittym%2FMatkapuhelimet&myymala=Prisma+Hyllykallio&paikkakunta=Sein%C3%A4joki&osuuskauppa=EEPEE&pageName=Main

  Olen ollut kadoksissa muuttotouhuissa… ja nyt lähden kadoksiin kreikkaan. Löydyn myöhemmin! Vien terkkuja :)

 6. Iita Kirjoittaa:

  Oh, vallan mainiota!
  Hih, pidä oikein hauskaa Kreikassa :-)) ! Etköhän takaisin taas löydy

Jätä vastaus