Randomdomdom

*Nei näyttäny likasilta, kunnes löysin itestäni kuvan pestyillä hiuksilla…..

Joten kysykää mitä mielenne halajaa, jos vaan keksitte millään 35 kysymystä, sillä kysymykset on mukavia. Koska piirrän teille vastaukset, nii lyön kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kjeh kjeh >8DD Niistä vastauksista mä lupaan tehä parempi laatusii!!!!! Mä oon niin tuhottoman sadanmiljoonantsiljoonan paljon pahoillani näistä paskalaatusista merkinnöistä, jokka on pelkkää harmaata pikselihöttöä :-(((((

Nii ja Elli/Tikka on siis siskoni ja teen kyllä myös mustavalkoisen sarjiksen! :-))

Tags: , , , , ,

7 kommenttia - “Randomdomdom”

 1. jelden Kirjoittaa:

  ihanaaa! tämä piristi minua nyt niin paljon että _melkein_ jaksan vaihtaa petiin lakanat!

  ja, mun mielestä ihokarvat ovat ehdottoman suloisia. säärissä etenkin, kenellä vaan. <3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Ohohoo, mahtavaa jos tämä sai aikaan melkeistä tarmokkuutta :D
  Itsekkin koen ihokarvat omalla tavallaan sympaattisina!

 3. ientulehdus Kirjoittaa:

  Musta ihokarvat ei liity mitenkään sukupuoleen vaan ihmisyyteen. Siis että ihmisillä on ihokarvat. Kissoilla on turkki. Linnuilla höyhenet etc.

  Oo siistiä että liityit pesemättömien tukkien kerhoon! :) Itse siirryin shampoosta ensin hippishampooseen, jolloin hiukset oli vähän likaisehkot pari viikkoa, ja sitten lopetin senkin, jolloin tukka oli oikeasti aika kauhea kolme viikkoa. Nykyään pesen hippishampoolla ehkä kerran kuussa, välillä useammin, välillä harvemmin. Vesipesun tarvitsen varsinkin kesäisin joka päivä, muuten tukka alkaa hilseillä ja kutista. Vaikka päänahkaan ja hiuksiin kerääntyvä luonnollinen rasvakerros hoitaa ja suojaa, niin sitäkin voi olla liikaa ja se lähtee huonosti vedellä, joten pesin johonkin aikaan vaan joka päivä vedellä. Täytyy sanoa että vesipesty tukka ei ainakaan sähköönny niin herkästi! Ja tottelee paremmin sojottamatta sinne tänne. Tukka on paksumpi ja aaltoilee silleen nätimmin ja raskaammin sen sijaan että olisi kuin voikukanhahtuvapehko.

  Suosittelen kaikkia ainakin kokeilemaan pari kuukautta :)

  Saako nyt kysyä? Iita, millä vuosisadalla (menneisyydessä, tulevaisuudessa, nykyisyydessä) eläisit mieluiten, jos saisit ihan vapaasti valita? Miksi?

 4. Iita Kirjoittaa:

  Mulla koulu-uinnin jälkeen kutisi päätä jonkun aikaa, en tiiä oisko kloori sit vaikuttanu jotenki P: Muuten ei oo ilmaantunu vastaavia ongelmia. Mietin joku päivä, et pitäskö vaan pestä hiukset, ku en muista miltä ne puhtaina näyttää, mut sit aattelin, että vielä mitä, jos näin pitkään oon ollu pesemättä, nii ei sitä ”työtä” voi hukkaan nyt heittää :D
  Juuh, juurikin nyt saa kysyä!! :-)

 5. Elmeri Kirjoittaa:

  JALAT! Siis. Ennen ajattelin, et ”voi ällö kun mun sääret on niin paksut, yäk!” Mut sitten iskä sano mulle, et ”onpa sulla paksut sääret, ne on varmaan kasvanu siks ku pyöräilet niin paljon!” Vähänkö ilahduin! Sit myöskin Hullun käsikirjassa käsketään kiittää kehoaan (”kiitä jalkojasi siitä että ne jaksavat kuljettaa sinua paikoista toisiin” tai jotain) ja se tulee mulle aina mieleen ku angstailen mun jalkoja, mikä on nykyään enää aika harvoin :)

  Ai niin mä oon huomannu et ihan tosi tosi lyhyitä hiuksia on helpompi pitää puhtaana pelkällä vesipesulla. Neki mitkä mulla oli syysprotulla oli jo liian pitkät ja musta ne haisi :( Nyt on ehkä 5cm pisimmästä kohdasta, ja nää puhdistuu ihan hyvin <3

  Ehkä meen nyt tunnille! Hahaha :D Ihana päivitys!

 6. Iita Kirjoittaa:

  Oh, joo muistan ton jalka-kohdan Hullun käsikirjasta! :-) Siinä oli paljon oivia aatteita <3

 7. elli Kirjoittaa:

  ihokarvat, etenkin säärissä on ihan ykkösiä! varsinkin kun naisihmiset kauhistelee 8)
  onnea tukan pesemättömyydestä, oon vakuuttunut et on melkoinen saavutus! henki myös mukavaa positiivista ilmapiiriä tämä merkintä.

Jätä vastaus