Käytin skanneria ekaa kertaan niinku 6 kuukauteen

..ja pakko myöntää, se on pirullisen kätevä vehes! <3__<3 Alan käyttään sitä taas jos saan keksittyä jonkun kätevän virityksen äitillä siihen, vaikkei se ookkaan ykkösluokan masiina, mut anyways.

Oikeest! Mun suu menee hevonsenkengälle, koska mulla sattuu oleen ihan kiva ope? Mikäs siinä.

Tags: , , , , , , , , ,

11 kommenttia - “Käytin skanneria ekaa kertaan niinku 6 kuukauteen”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Samaistun tuon T:n kaltaisten opettajien tuomaan mielihyvään :3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Mahtavaa jos hällä on sielunkolleegoja! <3

 3. Elmeriq Kirjoittaa:

  Voih, mulla melkein jokainen tunti on nykyään tota ”iik iik ihanin ope nyaa >///<" mut se saattaa johtuu siitä että valikoin aineita ja kursseja opettajien perusteella x) Onkohan se viisasta. No jaa, kivaa ainakin.

  Kato et saat tarpeeks kalsiumia! :( On olemassa kalsiumoituja kaurajuomia tai jotain, tai sit ota purkista. Mehutiivisteissä on aika paljon sokeria, mut ei mikään yksittäinen ruoka-aine oo silleen yksiselitteisen terveellistä tai epäterveellistä. Se riippuu kokonaisuudesta.
  Aaah tämäkin oli todella hieno merkintä :)

 4. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Mehutiivisteen terveellisyys riippuu ihan mehutiivisteestä: joku täysmehutiiviste on kuin joisi tuoremehua, ja joku fun -tiiviste on pelkkää sokeria ja lisäaineita. Kannattaa vähän laskea niitä e-kirjaimia ja sokerin määrää…. Onhan ne tiivisteet halvempia kuin tuoremehu, mutta joskus on parempi juoda vaan vettä. Ja tsemppiä! Oot tosi urhea kun taistelet etelä-pohjanmaan ruokakulttuuria vastaan ja kuljet omaa tietäsi!

 5. Iita Kirjoittaa:

  Elmeri; Opettajien takia on musta iha hyvä valikoida aineita! :-DD Niit aineita jaksaa lukeekki sit paremmin, nii säästyy stressiltä ja muulta inhalta! Joku yhteiskuntaoppikin on musta ihan törkeen kuivaa, joskin tavattoman hyödyllistä, niin oon superilonen, että opettaja on noin oiva!
  Mä syön yhä kuitenkin muita maitotuotteita, vaikken pelkkää maitoa sinänsä paljo juokkaan, joten uskon kalsium-tason pysyvän ihan hyvänä. Kiitos kuitenkin kun muistutit, pidän mielessä :)
  Hii, kiva jos merkintä miellytti <3
  Ientulehdus: Meillä on usein jotain Mehukattia tai sellasta. Tota sokeria mietin just, ku tuoremehuis sitä vissiin ainaki on aik paljo.. Tuhannet kiitokseni tsempistä! <3

 6. jelden Kirjoittaa:

  Voi Iita, onneksi ei enää pitkään tarvitse käydä sitä koulua! Tammerkosken lukio on ainakin siinä mielessä jees, vink-vink, että meillä on joka päivä lihavaihtoehdon lisäksi kasvisvaihtoehto linjastolla kaikille tarjolla :) vaikka ehdotin, että kasvisvaihtoehto voisi saman tien olla vegaani, ei taida vielä ainakaan olla.
  Tuoremehuissa tosin on vain pelkkää hedelmää ja sen omaa sokeria, mikä on ok!

 7. närhi Kirjoittaa:

  Näitä on niin outoa lukea ku Porvoon amiksessa on normiruuan ja vegetaristiruoan lisäksi vegaanivaihtoehto joka päivä D: Taian olla tottunut liian hyvälle? Nojoo, on varmasti vaikeaa olla vegaani jos perheessä ei katota hyvällä ees lihan pois jättämistä! Mun perhe kattoo pupuruokailuani ihan ok, vaikka osa mun ruoista näyttää niiden silmissä niin oudolle ja vähän niitten pittää kummastella :D

 8. Iita Kirjoittaa:

  Jelden, mä oon ite asias miettiny Tamperetta ihan tosissani! Hmmhmm.
  Monet tuoremehut on niin ärtsyn makusia! Vaik voishan niitki lantraa jos haluu, mut jotenki se tuntuu musta hupsulta
  Närhi, pakko myöntää, että kasvisruoat on usein tavattoman hämmentävän näköstä random höttöä xD Mä oon aina tykänny enempi esim. jostain pataruoasta ku esim. perunat ja kastike-combosta. Musta oli sairaan kiva huomata, että vegenä useimmiten tarjoillaan just tollasta pata-mössöä, kuin kastiketta <3
  En oo ennen miettiny tai ottanut selvää, miten kouluis toimitaan jos joku on vegaani. Kai niille tehään sit erikseen omat safkat, mut suostuuko joka laitos siihen? Luulis ainaki P:

 9. elli Kirjoittaa:

  odotan sua kuin kuuta nousevaa.
  koitat tsekkailla et saat tosin ravintoaineet suurinpiirtein kun tunnetusti pohojanmaan keittiö koostuu perunasta ja makkarasta!

 10. kulkutauti Kirjoittaa:

  Meiän koulussa toimii sellanen joku Vihreä lippu- ryhmä ja sit ne järkkää kaikkii ekologisii juttui, esim aika usein meil on koulussa ns. ”biojätteetön päivä”, ja sillon kannustetaa kaikkii sillee, ettei heitettäs ruokaa menee. Sit siel on kans kaikkii kasvisruokapäiviä ja vegaanit saa omaa ruokaa. Oon tosi ilonen, et meiän koulussa on tollasta toimintaa, koska kaikissa ei tosiaan ole. Se on kumminki aik pientä loppujenlopuks, mitä tollastenki asioiden eteen joutuu tekemää, et on aika ihme, ettei esim joku kasvisruokapäivä ees mee läpi :(

 11. Iita Kirjoittaa:

  Ooh, tämäpä mielenkiintosta! En oo kuullukkaan ennen tuollaisesta Vihreä lippu- tsydeemistä. Perhana, tämä aiheuttaa lisää pohdintaa mun tulevaisuuden lukio-pohdinnoissani!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.

Jätä vastaus