Sano miau elämälle

Rakastan rujon rumia kissoja! Kaikki sellaset vähä erikoisen näköset on tosi viehättäviä <3 Tullon paljon kummajaisia ja peruspalleroisia sitäki enemmän.

p.s. Ainaki tuolla Vaasan kissatalolla on sellanen kotisijoitus-tsydeemi, joka on musta aivan tavattoman nerokas ja suositeltava! Siinä voi ottaa jonkun kissatalon kissoista kotiinsa, jolloin se saa tietty enempi huomioo, ku tuhatpäisessä laumassa ja se helpottaa kissatalolaisia. Lisäks siin saa kätevästi itelleen kissan väliaikaisesti ilman, että se sit kyllästyttyä tarviis heittää pellolle tai venaa piinalliset 20 vuotta, jotta se muuttus mullaks, eikä siitä huolehtiminen maksa sulle yhtään mitään, sillä kissatalo hommaa sulle hiekat ja safkat. Mahtavaa!

P.P.S OLETTEHAN KAIKKI KASIT MUISTANU ILMOTTAUTUA PROTULLE?? <33

https://www.protu.fi/prometheus-leirit/leirit

Tulen sitten appariksi jos suinkaan vain pääsen.

Tags: , , , ,

13 kommenttia - “Sano miau elämälle”

 1. mmakk Kirjoittaa:

  Jooo ilmottauduin protulle, oisko ollu Voiman talo tjsp :)) ehkä nähdään, kuka tietää?

 2. Iita Kirjoittaa:

  Aaaaaa, ihan mahtavaa! <3 Mäki olin Voiman talolla, kuvisprotulla <33

 3. Milllla Kirjoittaa:

  äää voiku on ihania Q______Q se on yhtä vääryyttä ku en voi pitää mun kissaa ny sjoella ja sen johdosta kauhee kissakuume koko ajan pääl ku näkee mun karvapalloo säkäl kerran viikos :( no okei, mulla on kyl aina kissakuume…

 4. Iita Kirjoittaa:

  Höööh 8-( Kaikille kissoja! Mä nään meidän kissat iskäl joka toinen viikonloppu jos niitä huvitta ilmestyä paikalle. Yleensä talvel ne tosin makaa 24/7 jossain sohvan nurkas :D

 5. ientulehdus Kirjoittaa:

  Oi miten suloinen tuo korikuva!
  Toi sijaiskotikäytäntö on vissiin ihan yleinen. Oulussa se menee niin, että sijaiskodit samalla etsivät sijaiskissoilleen uuden kodin. Tekevät kissoista tarinaa ja kuvia nettiin, vastaavat yhteydenottoihin, näyttävät kissoja uusille omistajille, vievät katit eläinlääkärin tarkistettavaksi ja leikattavaksi, sekä tekevät uusien omistajien kanssa sopimuksen. Mun yksi kaveri on oulun kissatalon (tai vastaavan) sijaiskotina. Vuosi sitten sille tuli semmoinen kissa, joka vaikutti sopivan hyvin mun kissan kaveriksi. Koitettin sitten törmäyttää niitä että miten ne tulee juttuun, ja ne tuli niin hyvin että otin omakseni ja kissani kaveriksi sen löytökissan :)

 6. närhi Kirjoittaa:

  Aäää, kissoja, heikko kohtani! D8 *sulaa kissojen luontaisen söpöyden ja majesteettisuuden yliannostukseen*

 7. Iita Kirjoittaa:

  Ientulehus: Tuo kyseinen kissakasa on ottanu vakipaikakseen tuon kopan, jossa ne sit röhnöttää koko aika :) Hienoo, jos tuo kissojen sijaiskoti hommeli on muuallaki käytössä! Ja että sait toisenkin kissan :-))
  Närhi: ”Luontainen söpöys ja majesteettisuus” oli tosi oiva sananparsi kuvaamaan noita mahtavia otuksia! <3 Kissatalolla on kolme turkasen söpöä pitkäkarvasta kissaa, jokka on nii pörrösiä ja pörheitä ja pyrheitä ja purheita ja purpur, etten kestä!
  Yäk, en ees kuulu niihin, joiden sydän sulaa vastasyntyneitten kissanpentujen nappisilmien killityksestä, mutta mun puheet sanoo kyl vähä toista xD

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 8. lelli Kirjoittaa:

  onko maailmassa noin paljon kissoja? voidaanko ottaa kaikki salaa iskalle, siellahan niita toimettomia rakennuksia piisaa…..

 9. Iita Kirjoittaa:

  Olen jo päättänyt, että mun talo näyttää isona tuolta.
  p.s. ei oteta noita iskälle ku nei saa muutku kengän kuvan persuksiinsa siellä, enkä mä jaksa joka päivä siivoo ja moppaa lattioita yrjöstä ym:sta jännästä.

 10. S Kirjoittaa:

  Apua, noita kissoja on ihan kaikkialla!! En olis voinu kuvitellakkaan.. Olisin menny kyl ihan paniikkiin, jos noi kaikki olis tullu jalkaa nuohoon :S

 11. Iita Kirjoittaa:

  Haha xD Mut hei ällös huoli, enimmistö viihty omissa oloissaan ja joidenki niskakarvat nous pystyyn jos niitä lähesty, joten ei miljoona miukumaukua kerralla syliin ängenny :D Mut oisippa nähy ku joku anto niille kalaa! Silloin ei näkyny lattiasta vilaustakaan kymmenen metrin säteellä sen kalanantajan jaloista.

 12. Nina Kirjoittaa:

  Eiii ne on kaikki niiiiiin söpöiiii!! <3 Ihan paras harjottelupaikka! :)

 13. Iita Kirjoittaa:

  Se oli parhautta <3

Jätä vastaus