Jos Tangledin Rapunzelilla olis rastat

Niin pitkät ja niin makeeet <3__<3

Tags: , , , , , , ,

8 kommenttia - “Jos Tangledin Rapunzelilla olis rastat”

 1. Sikki Kirjoittaa:

  Ooooh rastat! Kauniit pitkät rastat!

  Ja joo, omassa kämpässä on kyllä hyvä asua kun saa tanssia ja laulaa puolalasti ilman ongelmia x’D

 2. Iita Kirjoittaa:

  Kun kerroin kaverille noista rastoista, se oli hetken hiljaa ja sitte sano, et miten se tyyppi voi oikein nukkua niiden kanssa. Hmm, no okei se voi kieltämättä olla vähä epämukavaa, mutta eipä tarvi mun ainakaan murehtia siitä, kun nei oo omas pääs kii 8-D
  Oma kämppä – paras kämppä<3

 3. Milllla Kirjoittaa:

  Tuli tosta aamuheilumisista mieleen, et ku mun kämppä on niinku kans solu. Ja sit ku yleensä koulun jälkee housut lentää nurkkaan aika nopeesti, ni vähänkö tympeetä aina ku poistuu huoneesta niin vaivautuu heittää jotku shortsit tai lökärit jalkaa(koska ei ikinä tiedä millon jollakin kämppiksellä on vieraita tulossa….). Vaikea elämä. Sitä odotelles kun on ihan oma vuokrakämppä, housut tulee vapaa-ajalla oleen ihan tuntematon käsite :D
  ps. sun pitäs piirtää rapunzelista rastapäinen versio! Ois vitsin hieno!

 4. Iita Kirjoittaa:

  Vitsit, pitää vaan toivoo, et saa sellaset solukaverit, joiden eettinen tai uskonnollinen tai muu semmonen kanta kieltää niiltä ja niiden kanssaelijöiltä housujen käytön, hmmm anti-housusmi? Eiku kyl housut on hyvä keksintö ja sillei, mut ei niitä jaksa aina pitää!
  Hihi, ehkäpä piirränkin joskus rasta-Rapunzelin 8–)) Oon halunnu piirtää siitä jonkulaisen kuvan jo silloin ku näin Tangledin! <3

 5. Elmeri Kirjoittaa:

  Eikä! Tuo 8,5 keskiarvon sääntö tepsii vissiin vain joihinkin tietynlaisiin kouluihin? Amiksiin ehkä? Meillä ainakin meni silleen et max 10 pistettä kokeesta + keskiarvo kahden desimaalin tarkkuudella, eli max 20 pinnaa. En sit tiiä miten muissa kuvislukioissa, hmm! Mut ei silti kantsi murehtii, oon melko sataprosenttisen varma että pääset minne vaan haetkin vaikka sun keskiarvo putoais numerolla xD

 6. Iita Kirjoittaa:

  Mitäh! Onko se vaan joku amis-sääntö? MEIDÄN OPO %&#@ OIKEESTI SAA MUT NIIN RAIVOSTUMAAN. Ylläripylläri jos se pisti meiät laskeen jotain amis-pisteitä, stna >:( Se sano jotain, et lasketaan pisteet amikseen ja lukioon, mut ei me laskettu ikinä ku noi yhet, nii aattelin niissä olevan sit samat periaatteet!
  Ahahaaa voi räkä…… No yks fysiikan koe sinne tai tänne 8-D Joo ja oot kyl oikees, ettei haittais vaik menis toinenki koe vähä mönkää xD

 7. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mun kaveri kasvatti 10 vuotta rastoja ja sanoi että niissä alkaa olla kaksi pahaa ongelmaa: ne kuivaa tosi hitaasti (kaveri vastustaa turhakkeita nimeltä hiustenkuivaaja) joten kaveri pelkäsi koko ajan että niihin tulee hometta, ja toisekseen ne alkoi mennä kuulemma uhkaavasti vessanpönttöön pöntöllä istuessa. Vissiin rajansa kaikessa :)

 8. Iita Kirjoittaa:

  Haha, raukat joutuu kattoon ettei pihalle juostessa jää hiukset oven väliin 8–D

Jätä vastaus