Taitaja9

Dude, wtf! Ryhmä me-ei-ees-haluttu-tähän-kisaan seikkailee siis Seinäjoen opinlakeusmessuilla vuoden vaihteen jälkeen! Oikeest meil oli kivaa ja poskia pakottaa nauramisesta.
Meitä oli siis yhteensä 6 joukuetta, joista kaks pääs jatkoon. Me suoritettiin kaks rataa, joissa kummallakin 3 eri tehtävää, jotka piti suorittaa hyväksytysti tai kunnes aika oli ohi. Aikaraja per tehtävä oli 3-5 min. Ekalla kiekalla piti tunnistaa jotain randomrehuja (en oo ees kuullu ennen retikasta),  pumpata autonrengas täyteen (me rikottiin pumppu) ja tehä joku sähköjohtokytkentä, jonka jälkeen suorittaa sellanen pirullinen rata, missä kädet ei sais sheikkaa, koska se silmukka ei saanu osua siihen rataan. Me takuttii sen sähköjohdon kanssa kunnes lopulta vaa survottiin se siihen juttuun kiinni ja ihan hyvi se toimi 8-D
Kakkos kiekalla piti sahaa putki oikeen kokoisiin paloihin ja kasata niistä sellanen häkytin, taitella metallilaatat oikeen muotosiks ja sahata lankku pätkiin, jotka mahtuu laatikkoon.

Tags:

8 kommenttia - “Taitaja9”

 1. varna Kirjoittaa:

  toivottavasti huomasit mun super-creepyn stalkkauksen t. pelottava ihminen :(

 2. Iita Kirjoittaa:

  MITÄÄH eikä mä oon skipannu kokonaan stalkkaukset 8-(( Höh!! </3 En aattellu kenenkää siel tuntevan mua ja sit jossain vaihees päätin vaan ignoraa ne ihmiset, etten tekis siitä asiasta sen isompaa kuin se on.
  pssst, ei stalkkaus on creepyä ;)

 3. Iita Kirjoittaa:

  …………. jotenki pervo olo ku pistin tuon silmäniskuhymiön.
  Ei ollu tarkotus..

 4. varna Kirjoittaa:

  pakosti huomasit! istuskelin siinä sinisillä tuoleilla 5m päässä siitä mis te olitte chillaamas. ei tätä takkutukkaa voi olla näkemättä :<

 5. Iita Kirjoittaa:

  No jos sä kerta sanot niin! :D Oliks sul mustat hiukset? Koitan näillä kahdella harmaalla aivosolullani muistella ketä kaikkia siellä oli istumassa.

 6. varna Kirjoittaa:

  punaoranssit rastat :((((( kai mä sit oon näkymätön.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Punaoranssit, hmm…HEIHEIHEI HETKONEN! Mä muistan hämärästi bongaaneni jollain sellaset punaoranssit rastat. Hah, sinut on paikannettu! 8-D Mietin eka yhtä likkaa, jolla oli musta takkupehko, muttei ihan rastoiks asti takkuuntuneet.

 8. varna Kirjoittaa:

  joo mä istuskelin sellaset hyvät 10min siinä kisa-alueen vieressä ja tuijotin sua kauniilla raiskaajan kasvoillani!

Jätä vastaus