Sateenkaariprotesti ja pari hevosta

Hei ilmotelkaas mikäli joku joulukalenterin video ei näy!! 11:nnen luukun latasin Photobuckettiin ja lisäsin siihen linkin, joten sen näkee sieltä, kun Youtube asettu vastarintaan.

"Hei,

Kiitoksia palautteestasi. Palaute on meille aina hyvin arvokasta, jotta voimme kehittää materiaalejamme entistäkin parempaan suuntaan. 
Välitän viestisi sisältöpäällikkö V.A:lle, joka vastaa Terveydeksi-kirjasarjan toimittamisesta. 
Mukavaa joulunodotusta toivotellen,

M.I"

Tags: , , , , , , , ,

8 kommenttia - “Sateenkaariprotesti ja pari hevosta”

 1. zhao Kirjoittaa:

  ihanaa iita kun jaksat tarttua tommosiin juttuihin ja näpytellä viestejä korkeammille tahoille :>

  Ja hepostelua voihan, itellä on taas kulunu jo melkein kuukaus viime kerrasta >: mutta ensiviikolla ois joulumaasto ja toivon vaan että satas puuterilunta ihan sairaasti edellisenä yönä ni päästäs vetämään hankilaukkaa hihii
  Mites muuten sujuu ratsatus, mitä vauhtia oot painellu? Ei oo oikein hajua siitä miten kauan yleensä menee et saa ’level-upin’ ku ite jatkoin useemman vuoden tauon jälkeen niinn.
  Hirmu hyviltä muuten näyttävät noi kaviojalat, varsinki tuo laiduntava ja viimeinen :3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Kiitos paljon <3
  Ratsastus sujuu paremmin kuin alussa, mutta vieläki tasapaino meinaa välillä vähän heittää.. 8-D Joka tunti on ravailtu, mutta nyt jo jonkun aikaa on myös otettu laukkapätkiä pääty-ympyröillä. Yhen kerran oon kokeillu mennä esteitäkin, joskin onneksi ihan semmosia supermega matalia :D Mut musta raipan käyttö on vaikeeta! xD Jotenki sillä on nii hankalaa osua oikeeseen kohtaan siis jos osuu ylipäätään mihinkään. Mut parempaan suuntaan! :) Alan pitää ratsastuksesta joka kerta enempi ja mua harmittaa, et jos vaan ikinä pääsen sinne Tammerkosken lukioon, niin en tiiä voinko jatkaa siellä ratsastusta, kun se kuitenkin on jokseenki hintavaa. Jossain päin Tamperetta oli kuulemma muutenki kaksin kertaiset hinnat tänne meidän talliin verrattuna. Hmm, pitää kattoa!

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  VÄHÄNKÖ OLET IHANA :)
  (oikeesti oon nettilakossa mut tulin kurkkaa vaan sun blogin :D)

 4. Iita Kirjoittaa:

  Aakh, kiitän somista sanoistasi <33 !

 5. giv mig ej Kirjoittaa:

  vitsit kuin siisti toi hevosen luuranko!

 6. Iita Kirjoittaa:

  Vielen Danke! :D

 7. norpatti Kirjoittaa:

  IIIIHANIA hevoisia (tinkerit rules!) ja loisto palaute! <3

 8. Iita Kirjoittaa:

  Ah, kiitos <3 :D Tinkerit on parhaita kaikista, ihanan karvasia ja jylhiä. En muita hevosrotuja oikeestaan ees varmuudella pysty erottamaan x)

Jätä vastaus