I wanna feel a car crash ’cause I’m dyin’ on the inside

Erittäin huonon tilannetajun omistavina meillä kaikilla oli ihan sikahauskaa, paitsi iskällä, joka saapu raivoa puhkuen paikalle. Yks pappa muute huristeli muorinsa kanssa tuosta ohitte ja kysy, tarvitaanko apua. Sanottiin, että se on jo tulossa, ja ne jatko matkaansa. Sit kohta ne tuli takas ja sano: ”Ei millään pahalla, mut miten te saitte tuon auton tuonne?” xD

Tags: , , ,

5 kommenttia - “I wanna feel a car crash ’cause I’m dyin’ on the inside”

 1. eee Kirjoittaa:

  iita hei, tosi tosi kaunista tussausjälkeä! sun piirrokset on aika sulavan ilmeikkäitä viime aikoina ah.
  voivoivoi, sensuroi nyt noita ilmeitä vähän surullisemmix?:D

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oh, aijaa? Kiitos hei oikein suuresti mieltä ylentävästä lausahduksestasi <3 Ja pitää olla realistinen! Meinasin alunperin photoshopata nuo ilmeet vielä ilosemmiks xDD

 3. eee Kirjoittaa:

  hahaha oikein :D

 4. peterick Kirjoittaa:

  Ahahaha, mulle on käyny joskus samalla tavalla, et oon saanu auton pyörähtään 180 astetta ja tumps ojaan :D Ite en etes päässy koko autosta pois ku lunta oli ikkunaan asti, kaverit meni tienvarteen heilumaan ja samantien paikalle sattu tilataksillinen miehiä jotka työnsi auton takas tielle! Naurettiin ihan tyhmänä ja pysähyttiin seuraavalle linkkupysäkille, misä rääkäsin et nyt heti tupakkia ja kaikki ojensi samantien askia mulle. Pikkusen tärisi jalat :D

 5. Iita Kirjoittaa:

  Onneks myö päästiin nopsaa pihalle! Mua ahistaa ahtaat paikat eritoten kun sieltä ei pääse poies. Jos meidän auto ois menny katolle, nii ei ois yhtää kyl naurattanu. Nyt olin istuus sopivasti tuolla auton ilmassa olevalla puolella ja sain puskettuu oven auki ja kavuttuu ulos.
  Vaik naurattaaki, nii tavallaan siin kyl myös säikähtää ja saa jonkun asteisen sätkyn.

Jätä vastaus