Nii hienoo

Tein Ellille väritystyynynliinan

..ja iskälle ostin sivistystä

Tags: , , , , , , , , , , ,

16 kommenttia - “Nii hienoo”

 1. elli Kirjoittaa:

  IHANA lukea iloista merkintää! ja tyynynliina on kaunein näkemäni! separitalo oikein näiden kuvien perusteella:DD

 2. Iita Kirjoittaa:

  <3!
  Separin talo samalla, hihi 8–DD Tietsikka-kuvan perusteella voitas pyytää sanakirjan tekijöitä lisäämään nörtti-sanalle synonyymiksi 'Tiilikka', hm? xD

 3. ML Kirjoittaa:

  Eikä! Joulukuusi katossa on ehkä hienointa ikinä :—D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Hehe, ainaki nii kaua kunnes sen alta joutuu ryömimään pariin otteseen.. :DD

 5. närhi Kirjoittaa:

  Onko tuo lintu oikea? o_O Oijoi, Eläinten syömisestä on varsinaista kauhukirjallisuutta, luin sen syksyllä.. Koitan saaha käsiini Syötäväksi kasvatetut -kirjan et sais tietää tarkemmin Suomen, ei USA:n tilanteesta. Siihen menee kyllä vielä aikaa sillä olen jotain 20. kirjaston varausjonossa :/

 6. Iita Kirjoittaa:

  Joo, se on oikea lintu! :) Meidän kissa ahdisteli sitä ja se hakkas itteään sit jatkuvalla syötöllä vasten talon ikkunaa yrittäen päästä pakoon.
  Oi, mäkin haluisin lukee ton Syötäväksi kasvatetut!! Oon vaan aina kärvistelly, kun ne pyytää kirjakaupoissa siitä niin törkeen isoja summia, kun se voitti jonkun pystinkin, nii on vissiin varaa nostaa teoksen hintaa senkin veruukeella. Vitsi, miten en oo kirjastosta älynny tsekata! Oijoi, meillä siinä on vaan neljä varausta! Thihii, pitää mennä pistämään varaus täs joku päivä :)

 7. närhi Kirjoittaa:

  Whoa, hullua meininkiä siellä xD Mä en nykyisin viitsi ostaa mitään kirjoja/mangoja vaikka ois kuinka halpoja kun lukemisen jälkeen niillä ei tee oikein mitään ja harvan saa myytyä eteenpäin (jos saa myytyä) vaivan arvoiseen hintaan :( Häh, ihan epistä että noin vähän varauksia! :D

 8. Psilosybiinipsykoosi Kirjoittaa:

  Voi apua, nauroin niin paljon kuuselle katossa. Ja vaipalle :’D Muuten ihana piirtotyyli sulla, en todellakaan ihmettele miksikä joku haluaa tilailla sulta piirroksia :)

 9. Iita Kirjoittaa:

  Aakh, kiitos! ;__; Tuo vaippa ei hirveesti naurata liven nähtynä, kun se on ensi kolme päivää maannu muhimassa vessan lattialla.. x(( Iskä ei ikinä vie vaippoi roskiin, nii me annettiin sen vaipan olla siellä nii kauan, että se kerranki siivois sen ja mä tein sit sille kyltinki! :D En tosin osannu kirjottaa sitä tekstiä ruottiks, mut aateltiin, ettei mein talos kukaan muukaan osais, joten aivan sama mitä siihen rustaa :D Tuo kiinan/japanin/arabian kielinen osuus on myöskin kirjotettu ilman Google Translatea, joten siinä lukee varmaan jotain lentävien albratrossien palvonnasta tai muusta… 8-DD

 10. Ella Kirjoittaa:

  Postcrossing on muuten mahti harrastus! (huomaan pelottavan paljon samankaltaisuuksia sinussa ja koska minä kommentoin ja huomautan siitä, vaikutan stalkkerimatkijalta. iik!) Ja joulukuusi katossa! Tätä kokeilen ensi vuonna!

 11. Iita Kirjoittaa:

  Postcrossing on tosi kivaa! :-)) En syytä sinua stalkkerimatkijaksi, lisää vain samankaltaisia ihmisiä ilmoille! ::D

 12. norpatti Kirjoittaa:

  Siis MITEN toi sinitiainen voi olla tossa? Siis hakkas itteään ulko- vai sisäpuolella ikkunaan? o_O

 13. Iita Kirjoittaa:

  Tintti oli ulkopuolella pössäilemässä ja sitten me mentii kans ulos ja Elli nappas sen kiinni. Toi kuva on otettu ulkoa ikkunan edessä, jos se hämmeentää :D

 14. elli Kirjoittaa:

  katon aina nää sun tagit läpi ja mietin että tämönkin joku löytää sanoilla vaippa nörtti.
  hei leena antoi luettavaksi kirijan nimeltä esikaupunkien buddha saatesanoilla että hieman juoksee saksien kanssa-tyylistä. en oo vielä niin pitkällä että osaisin sanoa, mutta siinä on ilmeisen alternatiivisia ja jänniä henkilöhahmoja, kai rankka mut ei tosiaan tusinatavaraa! jos saat käsiis nii lue:) toi oli pokkarina alle 5 e mut oisko kirjastos…

 15. Iita Kirjoittaa:

  Oh gosh, kuulostaa tosi lupaavalta! :oo Sitä näkyy olevan peräti kolmessa lähialueen kirjastossa, muttei mein omas. Hm, pitää kysyy jos ne hommais yhen meille! :)

 16. elli Kirjoittaa:

  kysyppä!! ja katotaa jos suomalaisis tulis halvalla vastaan:)

Jätä vastaus