Aivolävistys

Tags: , , , , , , ,

9 kommenttia - “Aivolävistys”

 1. siipisaurus Kirjoittaa:

  Aivolävistys <3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Joo! :-) Aluks men tykänny kuunnella sitä, ku se on öh no lähinnä aggressiivista random-mölinää, mut luin sit jotain sanoi ja sattu oikee fiilis päälle, nii nykyään mä en sit muuta enää teekkään :D

 3. monniska Kirjoittaa:

  NO NIINPÄ! Varsinkin kun olen juurikin lyhyelle reissulle lähdössä ja mukaan pääsee farkut ja toiset noista reisitaskuhousuista…. En ole vieläkään kyennyt päättämään :”D Onneksi on sunnuntaihin saakka aikaa..

 4. elli Kirjoittaa:

  ooh nää on ihan sun näkösiä muuvsseja ja tyyppejä!! ihku!

 5. Iita Kirjoittaa:

  Hoho, no hyvä niin, kun meikäpoika siinä joraa 8-)

 6. Sara Kirjoittaa:

  Mä oon lukenut tätä sun mahtavaa blogiasi jo aika kauan, mutta tänään kun tutkailin tätä kuvaa, menin aivan PÄHKINÖIKSI! En oo ennen uskaltanu kommentoida mitään minnekkään, mutta nyt vaan oli pakko laittaa jotain, jotta tietäisit miten oot saanut mun aivot sekoamaan. Ja vielä pelkästään sillä, että kuuntelet ainakin yhden bändin verran samallaista musaa kuin mä. Aivan mahtavaa työtä, ja mä toivon ettei sun blogis koskaan päättyisi.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Oih, tämäpä oli ihastuttava kommentti <3 Olen kovin otettu sanoistasi, olettaen, että aivojesi sekoaminen ei ole kovin negatiivinen asia.. 8-D Jos tykkää Aivolävistyksestä, on pakko olla oiva ihminen, tai sitten aggressiivinen kuuro xD
  Tälläiset riemastuttavat kommentit takaavat blogille aina jatkoaikaa, vaikka tosin näillä näkymin näyttää se kyllä siintävät kuolemattomana hamassa tulevaisuudessakin
  <3

 8. Vendu Kirjoittaa:

  Ei jestas. Rupes kiinnostaa että mikä bändi tää on. Kuuntelin. Kuuntelin toisen kerran. Rakastuin. Kiitos.

 9. Iita Kirjoittaa:

  Aah, eikä, ihan mahtavaa! :) <3 Mä olin kans aluks kuullu bändin nimen pariin otteeseen ja sit kokeillu kuunnella jotain, mut olin vähän, että tota joo ei.. Sit kuuntelin SETA:n Spotify-listaa ja niiltä oli yks biisi siellä ja tajusin silloin, et kuin loistavat sanat niillä siinä laulussa oli. Ja toisessakin laulussa. Kolmannessa. Neljännessä. Niissä kaikissa! Sit olin vaan, että foahfdfjfa lisäälisää<3

Jätä vastaus