Huoletonna huomiseen

Nimimerkillä tuli just peruttua periaattees ilmanen Espanjan-matkan

Tags: , , ,

7 kommenttia - “Huoletonna huomiseen”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Hei, tagasin sut tähän haasteeseen. Ei mitään paineita josset jaksa tuohon vastata, itelläkin meni pari kuukautta ja oli isotöinen juttu, örgh :–D

 2. närhi Kirjoittaa:

  Saanko kysyä mikset Espanjaan lähtenytkään? D:

 3. Iita Kirjoittaa:

  Annika, oooh kyllä varmasti teen! Minua saa aina haastaa! Sääki osallistuit yllätävään piirustustuokioon 8-) Hm, oon ehkä tehy samanlaisen haasteen joskus Devarissa, mutta ikinä sei vaihtuvien kysymysten vuoksi ole samanlainen. Alan tekeen kun ehin.

  Närhi, koska lienen yksinkertaisesti pässi? Meinaan, melkosen harvinainen tsäänssi jättää käyttämättä, ei kovin viisas veto.
  Hm, tapasin sen koko porukan, jotka kaikki ois sinne Espanjaan lähössä ja sit yks ilta alko vaan ahistaa. Tänä aamuna kun hokasin, että voisin kirjottaa ajatuksiani selvemmäksi päiväkirjaan, niin tajusin tehneeni päätökseni jo ennen kuin laskin kynän paperille. Silly me, gotta admit, muttei kaduta.

 4. Janananan Kirjoittaa:

  Jos susta tuntuu että se reissusta pois jääminen oli oikee ratkasu, niin silloin se tosiaan sitä oli!
  Ei mihinkään kannata lähtee vaan sen takia että on harvinainen juttu tms. jos ei siis ittestä tunnu hyvältä, niin jättää vaan väliin.
  Itekin tehny niin monta kertaa, ja oikee päätös ollu aina.

  Kiva päivitys tää taas kerran :)

  Hei tiedätkö onks sille lauseelle ” Hyppää niin turvaverkko ilmestyy allesi ” niin jotain englanninkielistä vastinetta?

 5. Iita Kirjoittaa:

  Nii, ja jos lähtö tuntuu nihkeeltä, nii sitte latistaa mahdollisesti vaan innostuneempena ihmisten reissua siellä nurkissa vastentahtoisesti roikkumalla.
  Sanoisin, että tuolle lauseelle on varmasti englanninkielinen käännöksensä, sillä kirja josta sen luin oli Julia Cameronin Tie luovuteen, joka on alunperin englanninkielinen. Hm, ilmesesti alkuperänen teos on nimeltään The Artist’s Way, joten hmm.. HAHAA! Googlamalla löytyi tälläinen: ”Leap, and the net will appear.” ;)

 6. ientulehdus Kirjoittaa:

  Musta paras ohje ikinä on kuulostella itseään, että tunteeko johonkin (vapaaehtoiseen) tekemiseen sisäistä vetoa vai sisäistä työntöä. Työntö voi olla ulkoistakin jos joku yrittää puhua sua tekemään jotain, tai se voi olla semmoista että mitä muutkin nyt ajattelee jos en tee / teen näin. Nyrkkisääntö on että tee asiat joihin tunnet vetoa ja luovu niistä joihin tunnet työntöä.

 7. Iita Kirjoittaa:

  Tuo on erittäin hyvä sääntö.
  Tavatonta, miten ainakin omaan mieleeni ja sen suuntauksiin vaikuttaa ympäristön sanomiset ja olemiset. Josku ulkopuolelta kuullut huomiot on lähes välttämättömiä, mutta usein ne myös luovat tienviittoja, jotka sulkevat silmät omalta sisimmältä.

Jätä vastaus