Tinkeliharava

Tags: , , , , , , , , , ,

11 kommenttia - “Tinkeliharava”

 1. varna Kirjoittaa:

  yksin oleminen tekee välillä sairaan hyvää! tiskasin just nakuna kaikki talouden astiat ja kuuntelin mikaa, ja seuraavana ois vuorossa kämpän siivous ennen kuin poikaystävä tuloo kotia, hihhihhii.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Joo, se on niin terapeuttista ja itsellä ainakin aivan välttämätöntä! Koen suurta myötätuntoa kaveria kohtaan, jonka perhe on vähintäänkin yhtä monilukuinen kuin munki oma, mutta joka ei koskaan voi olla kotona yksin 8,(

 3. Jenni Kirjoittaa:

  Olet nero jajaja tuo toiseksi viimeinen on mahtava!

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Jotenkin voin kuvitella liian hyvin ton kirskuvan mikin! Uuh! Korvaparkasi! Yksinolo on kyl ihanaa, oon yleensä päivisin yksin kun teen lopputyötä + ennakkotehtäviä ja häiriinnyn, jos isä tuleekin aiemmin kotiin…joku reviirijuttu siinä melkein herää niinkuin koirilla xD Sama juttu keittiössä, jos kokkaan en halua yhtään ihmistä lähimaillekaan koska yksinkertaisesti ärsyynnyn siitä :D Köksäntunnit olivat siis aika kidutusta mulle…paljon mutkattomampaa tehä ruokaa rauhas yksin :D

  Muuten, tuommoinen tytöttely (plus vihaan ”meidän naisten kesken”, ”hyvä kanssasiskot!” yms. sanontoja, just sellasta tantta-naistenlehti-teennäisyysmeininkiä!) on kamalan rasittavaa! Itse asiassa, aattelin blogitauosta huolimatta tehä täs joskus aiheesta ihan päivityksen. :) En yleensä halua käsitellä sukupuolirooli/-identiteetti yms juttuja (koska jotenkin en vaan ajattele niitä asioita pahemmin… paitsi protuleireillä toki :D) mutta tuli tässä syksyllä hyvä kimmoke piirtää sarjis aiheesta kun rassaa sellaset ahtaat käsitykset!

 5. Iita Kirjoittaa:

  Jenni:<3<3<3!

  Kiemura: RUOANLAITTO VALVOVAN SILMÄN ALLA ON IHAN HIRVEETÄ! Vihaan tehä ruokaa, kun äiti porhaltaa joka kerta keittiöön jotain säheltämään ja selittämään kuinka mikäkin tehdään ja miten tuokin pitää sitten siivota ja voi kuinka paljon sä panit nyt jauhoja jne. Niin hirveetä! Arvostelisivat sitten vasta lopputulosta jos jotenkin on pakko ottaa osaa toisen kokkaukseen..
  Ennen koin jotenki sympaattisena sen "yhteenkuuluvudeen", jota naisten välille usein luodaan. Nykyään oon tajunnu, että yhteenkuuluvuus on hieno ja mahdollinen asia ilman mitään täti-tyttö-touhuja. Sielunsisko tai muu sellainen on edelleen aika symppis sana, kun sitä käytetään jossain muussa kun Me naiset-lehdessä! Lisäks ne asiat joilla se naisten välinen yhteys luodaan on tosi typeriä ja usein iljettäviä, eikä kiinnostaa mua pätkän vertaa! Siis esim. "Näin me arvokkaat ja kunnioitusta vaativat naiset saamme yhdessä blingiä silmäluomeen lisätessämme puhua miten vastenmielisiä sikoja kaikki miehet ovat". Arghhh! Se mikä eniten siinä risoo on, että naiselta näyttäessäni mut pakotetaan mukaan noihin naiseus-ympyröihin.

 6. kiemura Kirjoittaa:

  NIIN ON!! Mä vihaan oikeestaan jo sitä, jos isä kysyy iloisesti että mitäs hyvää olen tekemässä xD en tajuu, kai se on jotenkin niin pyhää se ruuanlaitto (tai no mun tapauksessa yleensä leipominen), että pienimmästäkin häiriötekijästä tulee hulluks! :D Siks aina ahistun jos pitää tehä ruokaa jollain porukalla : P

  Totta, välillä se on ihan positiivinen asia, että voi silleen bondata muiden tyttöjen kanssa (esim. tääl mun lähellä on semmoinen Tyttöjen talo, jossa käy kaikentaustaisia tyttöjä ala-asteikäisistä johonkin kolmikymppisiin melkein), itekin kyllä välillä tulee siihen sorruttua että jotenkin haluaa jutella enemmän esim. henkilökohtaisista asioista mieluummin tyttöjen kuin poikien kanssa… mutta miesten kanssa en vaan voisi keskustella (enkä haluaisi) esim. kuukautisista (emmä kyl hirveesti välitä siitä aiheesta keskustella toisaalta kenenkään kans xD). Ja lukiokin oli ihan tyttölukio melkeen niin enpä poikien kanssa siksikään ole juuri hengannut….

  Tollanen just on niin rasittavaa tommonen missä leimataan toinen sukupuoli idiootiksi : ( Ja kaikki ylipäätään sukupuoliroolikliseet on raivostuttavia, esim. ”tää on vaa naisten juttu, ei tätä miehet kyl yleensä tee”, tai ”tää on tämmönen miesten juttu, et sä tästä mitään tajua”… kun ei edes ole mitään vain miesten tai vain naisten juttuja ääh!:( Tosin välillä toivoisin, että miehilläkin olisi kuukautiset niin tietäisivät miltä ne tuntuisivat eivätkä heittelis aiheesta tyhmää läppää…huoh. Me Naiset on maailman surkein lehti, täytyy sanoa!xD Ja Cosmopolitan….ushh!

  Mut kyl veikkaan että vähä vähältä ollaan menossa parempaan suuntaan kaikkien tämmösten juttujen kanssa!:) Nykyään ei oo niin tasapäistämistä kuin vaikkapa öö 70-luvulla ja tajutaan jo, että kaikki ovat yksilöitä ja kaikenlaisia eri juttuja mahtuu maailmaan!:D Tosin parantamisen varaa kyl ois, en sitä kiistä! Ja sul on kyl mainio taito kääntää turhautuminen sarjakuvaksi!:D Sarjakuvat on totisesti hyväksi mielenterveydelle!:D

 7. hannapirita Kirjoittaa:

  Hei vaan löysin vahingossa sun blogin ja oli tosi kiva blogi! Piti oikein tulla kommentoimaan että oli mukavaa tätä lukea! 8D

 8. Iita Kirjoittaa:

  Hihi, kiva kuulla! <3 :)

 9. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Rakastan pientä merenneitoa!

  Hm, mun kokemuksen mukaan monetkin miehet on ylpeitä ja asiantuntevia ihan mielellään jos ne otetaan mukaan kuukautiskeskusteluun.

 10. Jenni edelleen Kirjoittaa:

  Jättikiitos linkittämisestä sivupalkkiin! :3

 11. Iita Kirjoittaa:

  Ei mitään! :-) Sen verran ihana olet, että blogiasi kernaasti seurailen <3

Jätä vastaus