Onni nimeltä kissa

Tags: , , , ,

12 kommenttia - “Onni nimeltä kissa”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Mietin eilen just samaa tuosta syömisjutusta. Oulussa päätin muka viikko sitten, että nyt en syö enää mitään roskaruokaa tai karkkia tms epäterveellistä sapuskaa, mutta heti kun tulin viikonlopuksi vanhempieni luokse, niin sukulaiset päättävät kestitä laskiaispullilla, suklaalla ja kaikella mahdollisella, mitä yritin välttää. Eikä nyt sitten kehtaa kieltäytyäkään, jos ihan sinua varten ovat niitä ostaneet ó_ò Paria päivää aikaisemmin olin kyllä kertonut päätöksestäni syödä terveellisemmin, mutta joko kukaan ei muistanut tai välittänyt :’) Ei ole minun vika.

 2. elli Kirjoittaa:

  niin zen tuo viimeinen fiilistelykuva!!! hyvä myös jos teitä ruokitaan siellä :D
  ooh ihanan laiska sunnuntai eikä jaksa stressata mitään. pus pus pus. jatka zenin malliin. kesä tulee!!!

 3. Iita Kirjoittaa:

  Annika: NO NIIMPÄ! Pahinta on se, et jos joku on hommanu sen ruuan just sua varten. Perheeni ainoana kasvissyöjänä mulle valmistettu ruoka on oikeesti aika suuri ele. Sit son kurjaa, että ihmiset ei tajuu, et vaikka mä tällä kertaa jätän sen pullan syömättä, nii kyl ne toiset sen voi silti syyä (vaik sit mun tekee sitä mieli, mut kuitenki :D). Ja sit se vielä, että jos mä oon kieltäytyny, nii ei sitä safkaa sit tarvii väkipakolla mun kurkusta alas survoa!
  Elli: AaAAAA surrur pusipus <3

 4. Jenni Kirjoittaa:

  Mutku syöminen on niin kivaa ;_____;
  Ja hitsi tiiätkö et pariin päivään päivittänyt nii olin jo ihan tuskissa täällä!

 5. Iita Kirjoittaa:

  Mut on kiva syyä esim. mandariineiki! Yhy, miksei niitä ikin osteta mulle. Tai PURKKIANANANANANSTA <3
  Katon, koska mun viime merkintä on julkastu.. 5 päivää sitten! Diagnisoisin sinulle melko voimakkaat puutosoireet.

 6. Jenni Kirjoittaa:

  Onko se jokin tiilikkapuutos vai mikä?

 7. Iita Kirjoittaa:

  Hihihii, kenties kenties :3 Hoitokeinona lupaan lähettää sinulle pikapuoliin kirjeen

 8. Antti Kirjoittaa:

  Ihana tuo vika kuva!! Voi kun mullakin ois kissoi!

 9. Iita Kirjoittaa:

  Eläimet on niin ihastuttavia! <3

 10. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mun kokemuksen mukaan jos sanoo, että en mä aio syödä enää pullaa ja silti syö ”kun se nyt on mua varten tehty”, niin kukaan ei ota sitä päätöstä vakavissaan ja aikoo tehdä juuri sinua varten pullaa jatkossakin. Joskus pitää vaan sanoa, että kiitos mutta ei kiitos, niin ne ehkä oppii parin-kolmen kerran jälkeen.

  Yksi kaverini on esim. kymmenen vuoden ajan sanonut porukoilleen, ettei se halua joululahjoja ”ja silti ne aina ostaa, miksi!” …Jos se oikeasti jättäisi ne lahjat sinne parin vuoden ajan kun ei niitä kerta halua, niin ehkä niitä ei sitten enää jatkossa tulisi.

 11. Iita Kirjoittaa:

  Toi on kyl tosi. Jos niit lahjoi ei ota, nii porukka tajuu sit vasta, et okei, sei sit ota niitä, nii ei kannata ostaa.

 12. ientulehdus Kirjoittaa:

  Oikeasti toimivampi tapa ois antaa vaihtoehto eikä kieltäytyä täysin: antaa joululahjalista ja sanoa ettei halua lahjaksi mitään turhaa roinaa sen ulkopuolelta. Ja sitten siihen listaan tekisi inventaarion, mitä tarvitsee: vaikka sukkia ja kattilan. Ja ilmoittaa kylään mennessään, ettei suostu syömään mitään epäterveellistä, kuten pullaa (eikä sitten syö!) vaan napostelisi mielellään vaikka porkkanoita. Ihmiset kuitenkin tykkää tarjota ja antaa ja tehdä toisiaan onnellisiksi, niitä pitää vaan joskus ohjata oikeaan suuntaan :)

Jätä vastaus