We dont need no thought control

Juu, meikäläinen siis asuu Lappajärven naapurissa…

Tags: , , , , , , , , ,

4 kommenttia - “We dont need no thought control”

 1. elli Kirjoittaa:

  hee ikinä kyllä kuullut mistään lappajärvestä! kiva lukea sun kouluseikkailuja.
  ja, mä en toivottanut sulle ystävänpäivää eilen :,,,( eli myöhässä sitä!!!!!!! kamala kun jää nämä juhlapäivät ihan unholaan. tavattais jo!

 2. närhi Kirjoittaa:

  Aika sympaattiset nuo t. 5:n 4-6 kohat.. x,D

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Mulle tulee joskus paha mieli siitä että vastaan ihan höpöä johonkin kokeeseen, koska tulee sellainen olo että pitäisin itseäni ja opettajaa ihan tyhminä. Miksei voisi olla huolettoman välinpitämätön opiskelija, tuntuu että ainoat vaihtoehdot on olla tunnollinen&ahkera tai sitten sellanen ”yyy vittu ei kiinnosta” -kusipää :( Joskus kyllä tohelolla veikkauksellakin voi saada jotain pisteitä.

  Katon nyt tällasta: http://areena.yle.fi/tv/1793021
  Stephen Fry höpöttää kielestä! <3

 4. Iita Kirjoittaa:

  Elli: Kuule ei haittaa! Mulla meni ystävänpäivän pointti ihan samaan tapaan ohi kuin joulukin! Ihan vaa normien vuoksi tuli sydämii piireltyy, mutta reppiskuva oli kans sillei vähä lukija-kiitos. Yhyy, joo niinku oliks iskän pakko painella jonnekki savottaan, ku siirtyy tapaaminen viikolla 8-(
  Närhi: Hähä, mutku ope käski vastaamaan, eikä mulla ollu asiasta harmainta aavistustakaan, nii piti improta xD
  Elmeri: Mua itteä harmittaa se, et usein ku jostain asiasta ei oo mitään haisua, mut silti on tietonen, mihin se asiaa liittyy, nii on sit vaa pakko sönköttää jotain järkevän kuulostaa, eikä voi heittää plörinäks! En usko opettajien pahastuvan satunnaisesta vitsailusta, jos ne kuitenkin mitä luultavimmin tietää millainen sä oot ja mihin pystyt. Siis ettet viisaa pilkkasormella tai oo menettäny aivosolujas :D
  Laitanpa areenan videon pyöriin!

Jätä vastaus