Taiteellista suunsoittoa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Taiteellista suunsoittoa”

 1. varna Kirjoittaa:

  voi iituli <3 mä taas en osaa luonnostella, kaikki mitä teen pitää saada valmiiks! ja mua harmittaa ihan SIKANA kun en voi esimerkiks juna-asemalla odotellessani luonnostella muiden kanssaeläjien kasvoja. oon myös aivan liian kriittinen siitä mitä paperille ulostuu. en oo koskaan kuullu sanaa hassunassu, ite käytän lähinnä variaatioita hassutassu ja hassumassu!
  sitäpaitsi, ei siinä ole mitään pahaa kirjoittaa "itsestään". tunnet parhaiten oman elämäsi etkä kenenkään muun, joten totta kai se projisoituu kaikkeen mitä teet! täysin normaalia ja tekee kirjoitus/piirustustyöstä paljon henkilökohtaisempaa ja miellyttävää.
  tulipa pitkä ranttaus hupsheijakkaa hepshuijakkaa sorgendaalen

 2. Iita Kirjoittaa:

  Akh, suloista sanailua! <3
  Uskon kummassakin piirtotavassa (luonnostelu ja suoraan valmiiksi tekeminen) olevan puolensa! Olen huomannut hauskaksi tavaksi luonnostella suoraan valmiiksi! Haha, siis kun yleensä mulla luonnostelu on tuhat viivaa toisien tuhansien viivojan päällä, niin juurikin mallista piirtäessäni saatan olla kykenevä luonnostelemaan yhdellä selkeällä viivalla ilman himmeitä hahmotteluja. Vaihtelu oman tyylin sisässä on kivaa :)
  Itsestä kirjoittamisesta/piirtämisestä haluaisin vielä sanoa, että joskus kun koittaa tehdä jotain kunnolla fiktiivistä, mutta todellista, niin ei vaan onnistu! Ehkäpä onnistuu luomaan jotain vakuuttavaa, minkä muut ottaa todesta, mutta jos sitä itse luodessa sei tunnu oikealta, niin sit vaan ei. Itsensä kanssa muusailua, ahoi!

 3. ientulehdus Kirjoittaa:

  Mäkin oon aina ajatellut niin, että kirjoittamisessa nimenomaan on kyse siitä, että pistää itsensä paperille. Vaikka ei kirjoittaisi omasta elämäntilanteestaan, niin lopulta kirjoittaa omasta luonteestaan tai pahimmista peloistaan tai suurimmista haluistaan… Tuntuu että kaikki henkilöhahmot ammentavat vain eri puolia itsestä. Ja mitä enemmän pistää sisimpäänsä tekstiin, sitä parempi siitä tulee. Ja sitä enemmän se tuntuu omalta lapselta ja pirun henkilökohtaiselta….

  Hienoja kuveja!

 4. Iita Kirjoittaa:

  Aivan muuten! Ajattelin, että siinä paperilla on aivan konkreettisesti juuri sinä hahmoineen päivineen, vaan ilman muuta siinä on JOTAIN sun sisältä (pelkoi, unelmii..). Kaikki luotu on muuttunut kyllä mun kohalla tosi tosi henkilökohtaiseksi, kun piirtää nimenomaan itseilmaisuna. Samalla kuvan/tekstin mielenkiinto nousee ja sanoisin sen olevan tuhat kertaa parempaa, vaikka teknisesti se olisi miten alkeellista ja rumaa tahansa!
  Tackk! :)

 5. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Psst, irokeesin saa pystyyn takuttamalla, hiuslakalla ja rukoilemalla punkjumalien suopeutta :P

 6. Iita Kirjoittaa:

  HAH mä koitin takuttaa ja panna jokasta hiustököttiä ja -suihketta, jota kaapista löyty ja jotain random sokerivettäki lisätä, mut ilmesesti se oli sit tuo rukoiluvaihe, joka ratkaisi tilanteen xDD

Jätä vastaus