Simppa Saksassa 6

Huhpuh, teen vielä kolmannenkin merkinnän ku tätä kamaa ny onki näi loputtomasti!

 

 

Saksalaiset ON onnellisempia ;__;

Tags: ,

4 kommenttia - “Simppa Saksassa 6”

 1. Jenni Kirjoittaa:

  EN KESTÄ TOTA ONNELLISUUSKUVAA JOSSA LAPSI LENTÄÄ JA YYHYYY<3

 2. Iita Kirjoittaa:

  Siin kompanjas oli viis pentua, iskä ja mummo, ja se jätkä vaan pyöritti ja pyöritti ja pyöritti niitä jokasta pentua vaikka miten monta kertaa ympäri ja ympäri. Melkoista idylliä.

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Haha olin missannut tän keskimmäisen saksajutun ku sanoit et postaat vaan kahdessa osassa :D

  ”It doesn’t make sense to call ourselves ugly, because we don’t really see ourselves. We don’t watch ourselves sleeping in bed, curled up and silent with chests rising and falling with our own rhythm. We don’t see ourselves reading a book, eyes fluttering and glowing. You don’t see yourself looking at someone with love and care inside your heart. There’s no mirror in your way when you’re laughing and smiling and happiness is leaking out of you. You would know exactly how bright and beautiful you are if you saw yourself in the moments where you are truly yourself.”

  ^ Tää löyty reginan tumblrista! Mulle tuli mieleen tää tosta sivun 59 jutusta. Musta tuntuu et ei osaa myöskään näyttää itseltään jos tietää et joku valokuvaa. Sit kans valokuvat näyttää ihan oudoilta ja toispuoleisilta kun on tottunut tuijottelemaan omaa naamaansa peilistä, mut oikeesti muut on tottunut sun ”oikeeseen” naamaan ja ne taas vierastaa peilattua naamaa. göö

 4. Iita Kirjoittaa:

  Pitäisi tietää näyttävänsä muultakin kuin siltä kriittiseen tilaan virrittäytyneeltä seisahtuneelta henkilöltä, joka peiliin pelokkaasti katsahtaa! Tuo on kiva sitaatti. Miten ihastuttavaa kun käyttää ihmisestä adjektiivia ”bright” <3
  Ah, kiinnitin tietokoneeseeni meidän vanhan pöytäkoneen näppäimet ja tämä suloinen äänekäs naputtelu on kovin kivaa!

Jätä vastaus