Tuomiopäivän toiletti

Paitsi että syystä X mut tapaa yllättävän usein laukkaamassa jorpakossa, joskin vähä kunnollisemmilla vaatteilla.

Tags: , , , , , , , ,

9 kommenttia - “Tuomiopäivän toiletti”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Siivosin viime vuonna työkseni ja ehkä kamalin kokemus oli just toi kun naamalle roiskuu likasen vessan mehut :((((((((((((((((((( .. oli niitä kamalempiakin kokemuksia mut mä ehkä jätän ne kertomatta. Hyh. Sanotaanko vaan et miesten vessat ei todellakaan oo se pahin paikka kauppakeskuksessa.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Eiiiiihhh,,,, I can feel your pain, bro!! 8–((( Mä oon ollu melko rennoilla fiiliksillä, et käsi vaik kyynärpäätä myöten paskaan, sit vaa pestää lopuks kädet, mut jos sun kuteet ja koko lattia kans ui siellä, eikä se törky lähe sit pois ees kädestä ja ite hypistelen koko ajan kasvojani, niin on iha kiva, ettei kädet haisis kuolemalta ja meillä on pyöriny vatsatautia, niin mä en totta tosissaan haluis mitään mun naamaan sielt pöntöstä. Ja sit en kestä ällötyksiä jos joku vaik heittää niit mun päälle! Siis onha se eri asia vapaaehtosesti sukeltaa kurakkoon ku joutua sinne tuupatuksi. Vaan reagointi riippunee mitä suuremmin liasta. Esim. mulle on ihanaa mönkiä kesäisin liejussa meidän montulla, mut vuokaan kiinni kuivahtaneen kalannahan irti rapsiminen tekee pahaa.

 3. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Maizenaa ei suoraan kuumaan vaan liuotetaan eka kylmään että toimii niin kuin pitää! (Oon paska kokki, ei kannata kuunnella). Onneksi olkoon onnistumisesta!

 4. Iita Kirjoittaa:

  Ai :D Muistan ens kerralla! Toi tais olla jotain erilaista Maizenaa, ei sitä perusjuttua.. Onko olemassa kastikesuurustus Maizenaa? Sit oli sellasta, tai sit siinä oli vaan vanhenut paketin ulkoasu, meinaan en ihmettele jos mein kaapista löytyy jotain kivikauden ruokavalmisteita.

 5. malla Kirjoittaa:

  mut.. soijakastikkeessahan on ihan hirveästi suolaa :D on ihan hyvä ettet laittanut sitä erikseen :D

 6. elli Kirjoittaa:

  kuolin just nauruun tuon vessaroiskeen takia xD tunnen sun tuskan! tekee mieli raastaa hietapaprulla iho irti tollasen damagen jälkee

 7. Iita Kirjoittaa:

  Joo niin no joo… 8–D Mut meil jos joku tekee jotain ruuaksi tarkoitettua, nii peruselementtien jälkeen sinne menee teelusikallinen suolaa. Ja kastikkeen ja perunamuusin teko alkaa voiköntistä. Sit jos uskallan jotai sanoo, et tota pantasko vaan perunat sinne kattilaan, niin saan soppakauhasta ottaan 8(

 8. tööt Kirjoittaa:

  Ok, mun on pakko jakaa kamalin kokemus: KAKKAA LAVUAARISSA. Lastenhoitohuoneessa. Voi perse joitakin vanhempia, miksi se paska siellä lavuaarissa…

  Joo ja siis, loppujen lopuks se siivoaminen ei niin karseeta ollu, laihduin siinä duunissa viis kiloa kun piti 3 tunnin sisällä juosta ihan käsittämättömän iso alue. Kädet vaan oli aivan karseessa kunnossa siinä kohtaa kun lopetin. En ees välttis ois lopettanu ellei pomo olis ollut ihan karsea.

 9. Iita Kirjoittaa:

  ………………….hyi.
  Mä en bidä (joo hei oon omalla koneella ja sen vesilasin kaadumisen jälkeen dässä ei doimi enää kaikki näbbäimed, joden bahoiddelen dädä koodikieldä…….. :D) siivomisesda, vaikka siinä ei darvis olla vessadvoddeiden kanssa dekemisissä, sillä kesädyöjaksoni kirjasdossa IMVROIMASSA KIRJOJA oli aika dravmadisoivaa..

Jätä vastaus