As sweet as a song, as right as a wrong

Tags: , , ,

4 kommenttia - “As sweet as a song, as right as a wrong”

 1. Janananan Kirjoittaa:

  Toimiiko sun tietokone vielä?
  Miksei sulle voi fb:ssä lähettää viestiä? :)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Tietsikka toimii, muttei näppikset! Tää kävi korjaajallakkin, mutta ei se muuta tehny ku käski kokeilla olla 2 viikko ilman konetta, niinku se joskus lapsuudessaan.. Korjaajasetä oli mun iskän vanha kaveri, nii se jotai siin alko haasteleen :D Oon laittanu tietsikaan kiinni meiän pöytäkoneesta vanhat näppikset, joilla sit naputtelen.
  Kyllä minulle FB:ssä pitäisi voida viestittää! Ainakin joku on siinä joskus onnistunut.Hm, minulla on ollut Facebookin keskustelu poissa käytöstä, ehkä sillä on jotain vaikutusta.. Pistin sen päälle taas!

 3. Janna Kirjoittaa:

  Okei, hyvä että jotenkin toimii, oli ikävä sun päivityksiä!
  Ei olla fb:ssä kavereita niin en mä kyl pysty sulle siel viestiä laittaa :( tossa on vaan toi ”lisää kaveriksi” ja sit toi ilmianna/estä-juttu.
  Mut siis eipä mul nyt mitään ihmeellistä asiaa olekaan :D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Hmm, uskallanpa sitten väittää, että sulla on asetukset jotenki sillei, että et voi lähettää ”tuntemattomille” viestiä, koska mä oon saanu joskus kyllä viestin henkilöltä, joka ei oo mun kaverilistalla. Mutta jos haluu, nii saa mut kaverikskin lisätä, hohohoo! Jos jotain haluu joskus muuten kuin blogin kautta sanoa, niin sähköpostini on myös vapaasti käytössä (koskien teitä kaikkia, jotka tämän viestin lukevat) :)

Jätä vastaus