Itselläsi on tylsää

Okei, anteeks ku mä oikeesti spämmin turhuuksia.

Mutta arvatkaas mitä tapahtui kun tulin puhuneeksi (=ylistäneeksi) Regular Showta kaverini kanssa! Katsokaas mitä loistavuutta hää piirs! Minä olen ilves, thihi <3

Tässä vielä tämmöinen viikonlopulta, ku emmä oikeesti kok aika oo tollei reikäpäänä:

No hei häntäkää kyl pahemmi näytä kiinnostavan, hm.

Tags: , , ,

5 kommenttia - “Itselläsi on tylsää”

 1. elli Kirjoittaa:

  toi regular show vaikuttaa sympaattiselta:D
  ja joskus kipeenä on aivan ihanaa luuhata sängynpohjalla ja tehä kaikkea turhanpäivästä, mut okei jos oot ollut kuolemankielissä niin ehkei se enää oo niin nautinnollista..
  ps. plants versus zombies on haka!!!!

 2. Iita Kirjoittaa:

  ARVAA tuo kukkaiszombi-peli oli tollanen näyte täs konees valmiina, et saa pelata niinku kerran vai kaks ilmatteeks. Joo no mä pelasin sitä putkeen niinku aika kauan ja pääsin levelille neljä vai viis ja jokanen leveli sisältää öö 10 niinku sisempää tasoa. Sitte se sanoo, että hoho lol osta peli, jotta voit jatkaa <3 Eiiiihhh…. Elämäntyöni, eiku sairauteni.
  Nyt oon jo paremmas hapes! Emmä huomenkaa mee kouluu, joten yks sluibailu päivä lisää. On kurjaa jos on mieli virkeänä, mutta keho jotain aivan muuta, jolloin tiedostaa sen, että täs mä ny kiesus sit vaan makaan muumiona. Mulla onneksi aivot hidastu aika lailla ruumiin mukaan ja oli oikeesti semmonen fiilis, ettei ees kuvitellu nousevansa sängystä, joten kaiken kaikkiaan tää on ollu ihan nautinnollista.

 3. elli Kirjoittaa:

  latailuhommiin vain sen pelin kaa, vai voikohan sitä pelata onlinekin jossain..
  jos mieli toimii jo, niin käytät sit hengentuotteita vaiks piirtämiseen:) on kyl rasittavaa jos mieli ja keho on ristiriidassa keskenään. sekin on kuluttavaa jos kroppa haluaa vetää rinkiä mut aivot on nollassa:O

 4. Annika Kirjoittaa:

  Oi, ihana tuo punkkaripiirros <3 Ja parane pian!

 5. Iita Kirjoittaa:

  Kiitti! :) Tauti otti ja lähti täs viikonloppuna ainaki niin hyvin, et uskalsin kulkee ilman villasukkiakin! :D

Jätä vastaus