Porvarilliset boxerit ja muita sekalaisuuksia

Tässä on kelvoton kuva haperoksi haurastuneista seikkailupöksyistäni, jotka olisivat lentäneet roskiin ilman aivopieruani.

Olen niin gootti.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

13 kommenttia - “Porvarilliset boxerit ja muita sekalaisuuksia”

 1. ,nknh Kirjoittaa:

  Hehee, tänks. Odotellut tälle sivustolle uusia merkintöjä….pitkäperjantai pelastettu.

 2. tööt Kirjoittaa:

  Mistä sää noin kalliita miesten alkkareita… En oo varmaan koskaan törmännyt.

 3. Iita Kirjoittaa:

  Hoo, ole hyvä vain! :D Loistavaa olla perjantain pelastaja! :)
  Tööt: Oikeesti vai! Mä puolestain en oo missään nähny tota alemmalla hinnalla olevia :o Elänköhän mä jollai alusvaatteiden ylihinnoitellulla vyöhykkeellä tai jotai xD Mä ostin Anttilasta boxerit, ja halvimmat oli ton 15 euroo, mut olipa siinä vieressä jokku kolmenkympinkin aatelisboxerit.

 4. Ano Kirjoittaa:

  Feminismi ei meinaa naisten oikeutta miesten yli, vaan molempien sukupuolien tasa-arvoisuutta. :)

 5. Janna Kirjoittaa:

  Jes! Uus merkintä :)

  Apua, mäkin muistan noi päihdelappuset joita piti täytellä…
  Meillä piti vielä ammattikoulussa täyttää terkkarilla niitä! Ja siitä sit on jääny traumat, koska nyt kun ootan vauvaa niin lääkärissä se lääkäri kysy multa niistä mun vastauksista! Helvetti, siitä on VUOSIA aikaa.. Mä jotenkin pelästyin tosi paljon :D vaikka ei siellä mitään sellasta ns. pahaa ollu, mut se kuitenkin otti sen puheeks. Tuntuu että täytyy olla älyttömän tarkka sanomisistaan, koska ei ikin tiedä milloin ne lävähtää tulevaisuudessa naamalle.

  Hei näin bussin ikkunasta just sellasen liikkeen jossa voi painaa pinssejä, siin luki sen nettisivun nimi, mutta en nyt saa sitä päähäni.. Tuun kertoo sen heti ku meen taas siit ohi! Eli viimestään ens tiistaina :D

  Onks muuten pääsiäismerkintöjä tulossa? :) vai vietätsä sillee erityisemmin pääsiäistä?

 6. Iita Kirjoittaa:

  Ano: Okei, tosi kyl! Ei käy kieltäminen.
  Janna: Miten kukaan voi muistaa mitä on johonki lappuun rustannu joskus koulussa! Haha, voihan, nyt minä odotan kauhun sekaisella innolla, että minkä lapun joku mun nenän eteen lykkää kymmenen vuoden päästä 8-D
  Mä aivan rakastan pääsiäistä, mutta en mä sitä oikeestaan juhli! Luulenpa, ettei pääsiäismerkintöjä ole tiedossa näillä näkymin :/ Ehkä jälkikäteen saatan jotain rustata.
  Jei, odotan pinssiosoitetta! :)

 7. muura Kirjoittaa:

  Mun kokoisille ei löydy rintsikoita tavallisista kaupoista, joten joudun pulittamaan niistä 60e tai enemmän ;_; onneksi alusvaatteita saa tosiaan halvemmalla……………

 8. Iita Kirjoittaa:

  Eiiihhh, saat minulta saavillisen myötätuntoisia osaanotto pointseja! ;__; Kauheeta, kuin paljo voi vaatteistaan joutuu maksaa, tai siis vaatteista, jotka peittää usein vielä kalliimmilla vaatteilla! </3

 9. Juli Kirjoittaa:

  Kannattaa ostaa bokserit pikkupoikien puolelta sellaisina paketteina :–D Säästää miljoonia euroja pitkällä aikavälillä ja ne on hyvälaatuisia koska lapsille tehtyjä! Ostin talvitakinkin pikkupoikien puolelta ja maksoin siitä jotain 25e ja se on parempi ja lämpimämpi ku mikään mun takki ikinä.

 10. Iita Kirjoittaa:

  Hei, ovelaa! Pentujen vaatteet on muutenki aina halvempia ku aikusten. Hmm, vaan epäilen, että ne lienee vähä liika pieniä mulle :F Pitää muistaa varoiksi tsekata ens kerralla jos ne ois suunnitellu vaatteita xl-lapsille :D

 11. tööt Kirjoittaa:

  Siis oon mä jotkut Björnborgit tai vastaavat ehkä nähnyt kalliimpana, mutta en mä viittä euroa kalliimpia ole nähnyt peruskalsonkien puolella.

 12. ketoharju Kirjoittaa:

  oon lukenu liksomia pari kirjaa, vieläks tarttet apua?

 13. Iita Kirjoittaa:

  Voi ei! Olis ollu tosi kiva saada ulkopuolinen haastateltavaksi, mutta mä oon palauttanu jo ton kansion :I Arvostan kuitenkin avunelettäsi! :)
  Mul kävi sen haastattelun kans sillei, että olin lukees yhtä Liksomin kirjaa (Reitaria), kun mun veli veti sen mun kädestä, et mikäs tää on, kun sillä on niin tyhmä nimi. Sit se luki sen siltä seisomalta ja sain kysyä siltä pari juttua :D

Jätä vastaus