Tikapuita pitkin taivaaseen

Eilen tipahin kahesti hepulihevosen kyytistä pois ja tokalla kerralla tuli sit sen verran damagee, että mun kylki on paskana ja käsi ei liiku, joten en jaksanu tehä uusii merkintöi loppuun. Aamulla multa lähti näkö ja pyörytti, niin tänään kävin jossain lääkärimestassa ja kolme tuntia istuttuani (plus kaks tuntia autossa matkoihin) sain sit käskyn hakee apteekista buranaa ja popsia sitä kolmesti päivässä. ”Melko harvinaisina sivuoireina” siinä on sit ”vainoharhaisuutta, näköharhoja, painajaisia ja sekavuutta” ynnä muiden perus vatsavaivojen ja semmosten lisäks, että jos oon ihan seko niin johtuu siitä u_u

Tags: , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Tikapuita pitkin taivaaseen”

 1. elli Kirjoittaa:

  kivat pikku lisäoireet sun lääkityksessä!! saitko luvan kaa lintsata koulusta vai meeks kepukoiden kaa?
  on parasta chillailla ikkunat ja verhot auki kun aurinko paistaa sisälle. aloin kans töissä jättää aina kaihtimet auki, tiiä arvostaako asiakkaat kun kaikki näkee niiden nakuilut mut hei, on pakko nauttia keväästä!

 2. Iita Kirjoittaa:

  Täs kädes ei kuule minkään sortin kepukka pysy! Mä olin tän päivän kokonaan pois koulusta, koska aamunen kohtaus oli semmonen, et prrr. Meen kuitenki huomenna normaalisti! Oisin menny jo päivällä kouluun, mut opettajille oli pantu jo viesti ja sit oli tuo lääkärillä käynti, niin nääh.
  Hähä, käske asikkaiden panna silmät kii tai pistä niille arskat päähän, nii kukaa kurkkija ei niitä tunnista! :D

 3. L Kirjoittaa:

  Hitsi, oon joskus muistellu että mitäs eroa peacella ja mersu-merkillä oli. Ja pyöräilyn ja polkupyörien suurena ystävänä: pyörästä saa ”anatomisesti” oikeamman kun piirtää rungon kahtena kolmiona:)) sillei jännästixD

 4. Iita Kirjoittaa:

  Vai kaksi kolmiota, hmm! Täytynee kokeilla ensikerran, kun pyörää tarvitaan kynäni alla :D Kiitti vinkistä!

 5. ketoharju Kirjoittaa:

  mulle on tarjottu polkupyörän piirtämistä testinä siihe, sopiiko opiskelemaa kuvanveistoa. arviointikriteerinä oli, et onko kaikki olennaiset osat kiinni toisissaa, eli et toimisko se jos näyttäs oikeesti siltä. aika moni asia on helpompi piirtää ku miettii mitä eri osia niis on ja mite niien tarvii liittyä toisiisa. sama juttu muute ihmisen kans, ku tajuu luurangon, tajuu lopunki ihmisestä.

 6. Iita Kirjoittaa:

  Hmm, lienee tosi. Pitää oikesti muistella miltä pyörä näytti ja sit kelailla mitä kaikkee siin on jos haluu siitä järkevän näkösen. Mutta esim. pyöräileviä ihmisiä en ikinä katso. Tai sitten ne sujahtaa ohi niin nopeaa, että sellasesta mulla ei oo selkeetä kuvaa mielessä, jota voisin sielun silmällä piirtäessä tiirata :D

Jätä vastaus