Tavattoman tavallista

..Vai tavallisen tavatonta.

JUONIPALJASTUS*klik*

p.s. tukka läx

Tags: , , , , , , , , ,

8 kommenttia - “Tavattoman tavallista”

 1. Jenni Kirjoittaa:

  NIIIN SIISTI TUKKA!

 2. iines Kirjoittaa:

  oii vähä hienot hiukset !! ja nää sun mietelmät on niin ihania en kestä <3

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Kiwa tucca :3 Sinun blogi on ollu viime aikoina ihan superihanaa luettavaa, en oikein osaa sanoa mistä se johtuu, ehkä samaistumisesta tjtn? Tai ku sulla on välillä menny tosi hyvin, tai sinun blogista vain paistaa se rehellisyys tjtn<3

 4. heli Kirjoittaa:

  Heei nyt toi juonipaljastus erittäin huonosti tuossa olisi voinut vähän jotain äh en tiedä jotenkin kertoa ensin leffasta ja sitten linkin taakse se pakollinen paljastus jos se nyt oli pakko jakaa äh olisin halunnut nähdä jos olisin tiennyt eih ja äh nyt huonosti on tämä ilta pilalla suorastaan. vali val.

 5. Iita Kirjoittaa:

  Vastaankin käänteisjärkässä!
  Heli: Voi eiiii, minä pistän sen heti piiloon edes muiden silmiltä. Ilmesesti mun jätti capslockaus ei ollut tarpeeksi huolellista :–( Yääh, eih en ajatellut. Mä aluks en meinannut sanoa leffan juonesta mitään, mut totesin randomparkumisen olevan vaan.. randomia, joten koin tarpeelliseks kertoa koko elokuvasta, koska se sen teemasta kertominen ei ollut mitenkään itkua aiheuttavaa ja täten ei myöskään järjellistä perustelua randomparkumiselle. Tai oikeestaan riittävää.
  Kokkoroo: Ai! Toi on tosi jännittävää kuulla. Meinaan, ei ite oikein osaa sanoa mitään omista jutuistaan.. Huippua! <3 tai jotain!
  Iines: Samat sanat sulle kuin ylös kirjoitin :D ^ Koita kestää, olet mahtava <3
  Jenni: Ootas vaan huomiseen ku oon nukkunu yön yli xD Pidän partureita parhaimpina silmänkääntäjinä. Meinaan ne saa kaiken näyttään hyvältä, mut yön yli nukuttua taika purkautuu. Ei vaan kyl mä itekki näitä rapsuttelen <3

  Hoi ja kiitos teille tukkakehuista!

 6. Elmeri Kirjoittaa:

  Älä koskaan. Katso. Boys Don’t Cry -nimistä elokuvaa.

 7. Elmeri Kirjoittaa:

  Älä edes googlaa mistä se kertoo, äläkä luulekaan olevasi kiinnostunut siitä.
  Ihan vain oman henkisen hyvinvointisi vuoksi.

 8. Iita Kirjoittaa:

  RIP henkinen hyvinvointini! Lupaan, etten syytä sinua

Jätä vastaus