Trans ja pupu

Paitsi, että aina saa vähä vikuroida vastaan: Normit nurin

Tags: , ,

6 kommenttia - “Trans ja pupu”

 1. kjirhf Kirjoittaa:

  Jeejee. Oon just iteki miettiny, et joissain piireissä nää sukupuolitransjutut on ihan luonnollisii ja yleisiä, mutta sitte toisaalla taas ei.
  Esim. sarjakuvablogeissa tosi mukavasti bloggareita jotka on jotenkin ei perinteisesti laatikossa miehinä tai naisina. Hyvä juttu!

 2. Iita Kirjoittaa:

  Se on oikeesti jotenki hassua vertailla eri ympäristöjen suhtautumista näihi asioihi! Sillei jos on hengaillu jossai SETA-piireissä jonku aikaa, nii sit on ihan hupsu olo sieltä palatessa, kun jengi kelaileekin eri tavalla. Hmm en tiä.. Mietin sitä miten nopeesti ite sulautuu eri ympäristöön. Tai et vaikkon viettäny aikaa erilaisessa mestassa, nii silti ei tarvi sopeutumisaikaa siellä toisessa. Vaik sit tavallaan ainki itelle jää seta-piireistä semmonen tietty fiilis/asenne/tunnelma päälle, joka ei sit sinänsä kuulukkaan ei-seta-ympäristöön.. JA SIITÄ SE HASSU OLO JOHTUU!
  Tai jotain u_u

 3. S Kirjoittaa:

  Ihana Nupu :D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Nälkäinen tappajajäniini!

 5. ientulehdus Kirjoittaa:

  Jos seinäjoen setapiireissä törmäät Joniin niin sano sille terkkuja multa!!

 6. Iita Kirjoittaa:

  No minäpä sanon! :–) En minä oikeasti yhtään minkä valtakunnan seta-seta-piireissä ole kuleksinut, mut sillei tiätkö, niinku sateenkaarevasti ajattelevien henkilöiden. Mä en myöskään oo yhtään tietoinene lähiseudun Seta-toiminnasta, joka lienee kyl aika vähänlaista.. Seinäjoella joku nuortenryhmä on vähä kuollu ja kuopattu.

Jätä vastaus