Lempeä oli viidakon usko sivistyksen ihmeisiin

Hyihyi olen niin hermostunut ja kovin levoton, eikä nuppi kestä velvoitteita ja ihmisen uteluja, mutta viikonloppuin oli varsin oiva:

Tags: , , , , , ,

13 kommenttia - “Lempeä oli viidakon usko sivistyksen ihmeisiin”

 1. jelden Kirjoittaa:

  tiimi on paras<3 mua ehti jo harmittaa etten lähtenyt tänä vuonna tiimiin! no, ens vuonna taas.

 2. Jenni Kirjoittaa:

  Valtiollisen rautatieaseman paikkailu on jo aika somaa, (ja en tiennyt että konduktööreille on oma vaunu? emmie oo koskaan ajatellut, minne he häviävät). VR-toilailut vaikuttavat myös bussivuoroihin täällä pohjoisessa, kun junakyytiläisiä joutuu odottamaan, ihana dominoefekti.

  Että hei, haamulukija päättää lopulta ilmoittautua. Nää sun merkinnät saa aina tavattovan hyvälle mielelle, ihmeellisiä positiivisuuspistoksia.

 3. Iita Kirjoittaa:

  Jelden, no niin totta vie kyllä on! <3 Hih, välivuosi voi oikeesti olla tosi oivallinenkin, koska ihan tajuton miten paljo hommaa vaatikaan leirin suunnittelu ja kaikki systeemit. Ens vuonna oot sit superskarppina ja -motivoituneena! :)

  Jenni, niiin paljon Jennejä! Hih, vai olet kummituslukija! Hauska tutustua :) Konnareilla ei oo omaa vaunuvaunua, vaan ilmesesti joku random koppero jossain vaunussa :D Oisko se tarkalleen ottaen kuulutuksessaan puhunu hytistä? Kiva, jos tykkäät sarjiksistain! Kiitos, että kommentoit, sillä nyt pääsin lukemaan myös sinun sarjikset, ja minä pidin puolestain niistä :—)

 4. närhi Kirjoittaa:

  <3 Omistan kans mieltymyksen muiden ihmisten sivusiileihin! :)

 5. Iita Kirjoittaa:

  Eivätkös vain olekin ihastuttavia! Olisipa minulla siilipäisiä ystäviä, ettei tarvitsisi aina vain omaa tukkaa rapsutella. Siili vain kasvaa aivan sekunnissa takaisin!

 6. Elmeri Kirjoittaa:

  Aaaah, VR! :D Viime aikoina mä en oo ollu kuin korkeintaan vartin myöhässä junalla matkustellessani, syynä ”muu junaliikenne” (mutta miksipä ne muut junat olivat alunperin myöhässä? Hmm!) Yks hauskemmanpuoleinen konnari sanoi, että ”Kyllä se juna (johon oli määrä vaihtaa Pieksämäellä) odottaa, koska MÄ olen menossa siihen!”

  Musta Helsinki taas on tosi levoton? Ainakin ihan ydinkeskusta. Niin valtavasti väkeä ja kaikilla hirvee kiire. Ja kaikki näyttää siltä et ne tietää minne ne on menossa (mä en). Toisaalta ihan mukavaa huomata vaihteeksi olevansa vain keskivertokummajainen. Kokeile joskus mielessäsi sijoittaa vastaantulijoita Helsingistä Isoonkyröön. Esimerkiksi salkun kanssa kiitävät pukumiehet saavat koomisen vivahteen olemukseensa.

  Ääää miitteily on niin kivaa ;u; Miittiruoka ja nukkuminen! Mullekin tuli tästä päivityksestä hyvä mieli, tai no oli jo valmiiksi mutta alkoi ihan hymyillyttämään. Samaistun.

 7. Elmeri Kirjoittaa:

  Ai niin mä näin yks päivä lukiolla jollakulla Rise Againstin hupparin! :D

 8. Iita Kirjoittaa:

  Elmeri, oon meinannu tehä jonku listan, et kuin monta putkeen oon junalla myöhäs :D On aina jääny tekemättä, hm.
  Minäkin olen ajatellut Helsinkiä levottomana, mutta olin ihan jeeeee-huumassa kyllä tuolla visiitilläni! Silloin oli Maailma kylässä-festivaalit, joilla pyörähdettiin ja voi juku ne kaikki kulttuurit! <3 Minä en yhtään ymmärrä Hesassa suunnistuksesta jne, mutta mullapa oli eläviä karttoja messissä, joiden vanavedessä oli oiva viipottaa :D
  Kokeilin ajatusleikkiäsi! Kirjoitanpa kirjeeseen kenties siitä.
  Rise Against, WOOOHH! Minulla ei liene muita muusikkoja, joiden bändipaitaa voisin kantaa 24/7, vaikkei niiden musiikki täysin taivaasta ole, mutta ideologiallisesti myös kerrassaan ihastuttava!

  p.s. Koen kirjoittamani sanamuodot toisinaan jokseenkin huvittaviksi.. :D

 9. ientulehdus Kirjoittaa:

  Itse olen tehnyt elämässäni aikamoisia väistöliikkeitä, etten olisi helsinkiin päätynyt :D Tampereeseen suhtaudun jo tietyllä ystävällisyydellä, mutta helsingissä ahdistaa tosi paljon ihmisten kylmyys ja sulkeutuneisuus sekä ylimielisen ja ruman kuuloinen murre. Kokemuksia: oulussa on luontevaa keskustella ventovieraiden ihmisten kanssa kun odotellaan yhdessä liikennevaloissa. Tai istutaan yhdessä uimalan saunassa. Helsingissä mulkaistaan takaisin, jos vastaantulijoille erehtyy hymyilemään. Ihmiset kävelevät tiukkapipoisina hirveällä kiireellä ja kaikki TÖNIVÄT koko ajan ohi mennessään.

  Kaupunkina helsinki on kaunis, paitsi talvella kun sataa vettä ja lumi on saasteen harmaaksi värjäämää. Paitti viime aikoina on jopa ollut pari runsastalvista lunta etelässä. Ja tietty helsingissä on eniten ihmisiä, parhaat palvelut, liikkeet ja koulut. Vuokratkin on kyllä kolminkertaiset.

  Toisaalta, mieluummin helsinki kuin pohjanmaa. Ei, mieluummin ei kumpikaan :D Onneksi ihmisellä on vapaus valita <3

 10. Iita Kirjoittaa:

  HAHAHA xDD Valinnan vapaus on kyllä loistava olla olemassa 8–DD Uskon Oulun olevan mukava, mutta siellä en ole päässyt kulkemaan ja se tuntuu niin kovin kaukana sijaitsevan. Ehken minäkään Helsingistä pidemmän päälle pitäisi, mutta siellä on kuitenkin niin paljon, etten usko kaiken olevan läpimätää! :)

 11. ientulehdus Kirjoittaa:

  Oulu on lähellä lappia, mutta niin kaaaaukana etelä-suomesta! Rovaniemellekin hurauttaa 15 eurolla parissa tunnissa, siellä on hei jo yötön yö! :D Itsekin voisin vielä joskus paluumuuttaa, jos sellainen elämänvaihe tulisi. Ihmiset vaikuttaa olevan sitä mukavampia ventovieraita kohtaan, mitä idemmäs tai pohjoisemmas menee. Kummasti kaikki isot kaupungit on silti etelässä tai lännessä…

  Haluaisitko joskus käydä oulussa? Mun tykö saa kyllä tulla!

 12. Iita Kirjoittaa:

  Eivätkös kulttuurierot ihan pienen maan sisässsäkin ole huvittavat! :D
  Oulussa joskus kyläily voisi olla kivaa! En tiiä miten kesäloma tällä kertaa menee, mutta jos VR tyrkyttää kahden euron lippuja tai tarviin sieltä päin yösijaa tai vain maisemanvaihtoa tai muuta, niin kirjoitanpa sinulle!

 13. ientulehdus Kirjoittaa:

  Teepä se! Itselläni on taas jäänyt kirjoittaminen :/ En ymmärrä mihin tämä aika katoaa.

Jätä vastaus