Me syntiset paskat

Otin kirppikseltä sit yhen semijees retkun messiin, koska 2 euroo semmosesta on kivempi ku 20e. Sit illalla vaan kangasväriä ja cocktailtikku käteen:

Yhtenä toisena iltana oli lyikkäri ja tussi kädes:

Google-kuvahaun tulos kohteessa http://tx.english-ch.com/teacher/shelle/transboygirl.jpg

Simppa kiittää ja kuittaa

Tags: , , ,

10 kommenttia - “Me syntiset paskat”

 1. kiemura Kirjoittaa:

  Paitsi ettet oo syntinen etkä paska! (vaan niiden vastakohdat, epäsyntinen ja mahtava! :D)

  Oon muuten itekin huomannut, että ihan tavallisten, yksiväristen t-paitojen löytäminen on ihan mahdotonta! (mäkin oon etsinyt kangasvärejä varten useasti t-paitoja :D) Ihan kummaa! Toi sun piirtämä kuva paidoista kyllä havainnollistaa hyvin tilanteen! 40 euroa tavallisesta t-paidasta, no huhhuh! O_O Cocktail-tikkua en ookkaan ennen koittanut ääriviivojen tekemiseen, kiitti vinkistä! :D

 2. Iita Kirjoittaa:

  Haha, kiva Kiemura! <3
  Mä oon oikeesti järkyttyny maailman T-paita tarjonnasta! Jotai valkosii t-paitoi kelais olevan ihan joka mestas, vaan ei oo semmosii…. NORMAALEI. Mullon yks loistava pääosin valkoinen t-paita, jonka bongasin joskus kirpparilta, mut eipä oo tullu toiste vastaan yhtä läpinäkymättömiä ja kelvollisia yksilöitä matkani varrelle!
  Ja tuo hammastikun käyttö t-paitojen väsäämisessä on oikeesti aika hikistä, mut minkäs teet jossei oo parempaakaan :D Siveltimellä tulee liika leveetä ja tupputtaminen ei onnistu, ku sapluunaa ei voi leikata nii pieneksi.

 3. kiemura Kirjoittaa:

  Hihhih!<3

  No NIINPÄ! Se on just ärsyttävää, että ne usein on just semmosia läpinäkyviä, mitä hyötyy semmosista muka on?! :'D Tai sit ne on jotain inhaa keinokuituainetta, joka rullaantuu makkaralle kun ne laittaa päälle! H&M:n miestenosastolta oon ostanut pariin otteeseen t-paitoja tuunattaviksi, kun ne ei oo yhtä tiukkoja ja ohutta kangasta kuin naistenmalliset paidat. Yleensä pitää käydä tosi hyvä mäihä, et ylipäätään löytäis jonkun paidan!:D (paitsi eilen löysin ihan täydellisen paidan mulle, semmosen Simpsonit-t-paidan, joka makso vaan 8 euroa kun se oli puoleen hintaan! :') Ja se oli viel just mun kokoakin! * random liikutuksen kyynel* )

  Hmm, sit tietty kangastussilla saa myös tarkempaa jälkeä, tosin niistä ei koskaan tuu yhtä tummaa jälkeä kuin kangasväreillä. Sabluunoihin mulla taas ei varmaan riittäis kärsivällisyys! xD Pitäis varmaan taas kesän aikana tehä jotain kivaa kangasväreillä, kun oon rohmunnut vuosien varrella semmosia kivoja kangasmaaleja, joita aina sillon tällön käyttelen. :)

 4. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Anteeksi ranskani, mutta on muuten helvetin hieno paita :DD

 5. malla Kirjoittaa:

  jos haluaa sapluunan tehä ja pientä tekstiä siihen niin vois ehkä onnistua kirurginveitsellä? niitä saa ainaskin apteekista. ja taidetarvikekaupoist.

 6. Iita Kirjoittaa:

  Sikki, mä oon ite niin vääräleuka, etten pahastu kielenkäytöstäsi :D Kiitän sitä vastoin! Itekki tykkään paidasta sen verran, et saa nähä milloni joutaa pesuun xD
  Malla, oh hei kiitti vinkistä! Mulla ei oo ees normaalia mattopuukkoa, mut on ollu kyllä hankintalistalla jonku aikaa.. Pitääpä tsekata tuota kirurginveistä sen sijaan!

 7. Mussu Kirjoittaa:

  Onpa kyllä tosi hyvin väännetty typografia tuohon paitaan, niin siistiä jälkeä että näyttää ihan kuin tietokoneella oltais näpytelty noi tekstit..

 8. Iita Kirjoittaa:

  TÖTTÖRÖÖÖÖ!! Epävireisen fanfaarin saattelemana ilmoitan, että Mussu, sun kommenttis oli 3000. tässä blogissa, joten olet siis täten oikeutettu saamaan multa piirustuksen kiitoksena! :D Laita mulle sähköpostina (iitaATjalkapuu.net) osoitteesi, niin suikautan kuvan ajallaan sit postiin. Ja myöskin jos sulla on mitään toivetta tai muuta kuvan suhteen, niin sellaisia otan enemmän kuin mielelläni vastaan.
  Hoh, ja voin paljastaa, että läheltä katottuna tuo teksti ei olekkaan aivan yhtä selkeä.. :–D Mutta mukavaa kuulla sen näyttävän sellaiselta ainakin tuon kuvan otto etäisyydeltä!

 9. maima Kirjoittaa:

  Joo sori oon vähän jäljessä, mutta toi sun paitas on just ihana! :DD Ja muuten, olin protulla Voiman talolla tossa pari viikkoa sitten ja se oli IHAN MAHTAVAA. Kiitti siis ihan järkyttävän paljon noista kaikista protu-postauksista, rohkaisit mua menemään sinne ja se oli mun elämän paras viikko <3. Toivottavasti nähdään joskus protupiireissä :)

 10. Iita Kirjoittaa:

  Aaaah eikä vau, elämän työni on suoritettu! <3 Protupiireissä varmasti tavataan jos päätät lähtee niihin mukaan pyörimään :-) Leirin vetoa lukuun ottamatta seuraava Protu-tapahtuma, jossa mut voi nähdä on Helsingissä järkättävä Puistotapahtuma, 17. elokuuta. Miten aivan tosi ihanaa, että Protu oli sulle jotain isoa ja hienoa ja mahtavaa ja kivaa ja surrur <3

Jätä vastaus