Ei syytä nousta ei vaipua

Tags: , ,

15 kommenttia - “Ei syytä nousta ei vaipua”

 1. närhi Kirjoittaa:

  Hmm, mä paistoin eilein purkkihernesieniä ja sipulia ja söin nuudelin kanssa. Tänään paistoin kidneypapuja, tomaattia ja valkosipulia ja söin bulgurin (tosin voi käyttää myös riisiä jos ei löydy) ja omenan kanssa :P Mä koitan pääosin vältellä reseptejä joissa tarvitsee ihan hirveästi eri ainesosia tai tosi erikoisia ja nopeasti pilalle meneviä.
  Kokkaatko sä yleensä omat ruokasi?

 2. Iita Kirjoittaa:

  Bulgur! Koskaan kuullutkaan :–D
  Joskus syön äitin tekemää ruokaa, jos se on tehy esim. perunoit, tavallista ruskeeta kastiketta ja jotai erillisiä lihajuttuja. Myöskin se saattaa joskus tehä kasviskiusausta mulle samalla ku tekee itelleen ja Heinille kinkkukiusausta. Kuitenkin voin sanoa, että melkein poikkeuksetta mä teen itte omat safkani. Mut men osaa tehä mitään ilman ohjetta! Siis tyyliin jonku makaronilaatikoo luonnistuu, mut men haluis tehä mitään perustylsää höttöä. Ohjeen kans mun kokkaaminen on kiesuksen hidasta ja totta kai jos siihen on ohje, nii siihen menee suunnitellustikki enempi aikaa. Ja jos on ohje, nii silloin pitää oikeesti laittaa ruokaa, eikä vaan niinku pistää jotai kiehuun ja syödä. Mut mut silloin ku olen reipas, nii kyl mä jotain saan aikaan!

 3. ano Kirjoittaa:

  Äh harmi kun et tammerkoskeen pääse! Olisi ollut kiva tavata. Ja muutenkin mahtava koulu, olisit varmasti tykännyt… *kiertää veistä haavassa*

 4. Iita Kirjoittaa:

  Voi mä tiiän! :–( Mä olin Tamlun esittelyillas ja olisin voinu jäähä sinne jo silloin. Mikä ehkä eniten kyrsii on se, et iskä sano, et oisin menny heittämällä sisään, mut ainoo on se, ettei oo rahaa. Yhy.

 5. Skjere Kirjoittaa:

  En tiedä olenko missannut jotain mutta koska facebook-ruudussa mainitaan Lapinlahti niin oisitko sinne hakenut? Täällä olisi yksi innokas sarjisbloggaaja ollut vastassa. 8< Mut toivottavasti ei olisi liian paha paikka tämä jonne päädyit vaikka selkeästi muualle halusit. Voihan räkä. Tsemppiä kuitenkin. (nyt vasta tajusin kunnolla ikäsi, jotenkin automaattisesti pitänyt sinua 18-vuotiaana vaikka olenkin blogiasi jo jonkin aikaa kyyläillyt…. :'D; pitäisikö nyt hävetä tai jotain)

 6. Iita Kirjoittaa:

  Haha, ei tarvii hävetä! :-D Minä ilmeisesti johdan melkein poikeuksetta ihmisiä harhaan iälläni :D
  Mä suunnittelin listaavani jokasen Suomen kuvislukion (myös ehdottomasti Lapinlahden) mun yhteishakulomakkeeseen. Sen päätin kans, et Kyrönmaan lukiota en varmasti paa ees viimeselle sijalle. Mä en koe tätä hirveen nastaksi paikaksi näin lievästi sanottuna ja tuo kyseinen lukio sijaitsee samassa rakennuksessa kuin mun yläaste ja sinne pääsee millä keskiarvolla tahansa. Loppu peleis kävi kuitenki sillei, et mun yhteishakulapussa ei lukenu muuta ku Kyrönmaan lukio :I

 7. Elmeri Kirjoittaa:

  !!! Oota vaan niin mä tuun opettaa sulle pari helppoo perusruokaa! ;_;

 8. Iita Kirjoittaa:

  Tuu! ;__;

 9. piri Kirjoittaa:

  En ny tiä, lohduttaako tää ny yhtään, mutta ei kannata heittää kirvestä kaivoon, vaikka et voinu hakea haluamiis kouluihin. Itekkään en saanu hakea aikoinani mihinkään kuvislukioon, ku ei ollut rahaa ja valtio keloineen oli silloin ja on edelleen niin perseestä, että ei voi antaa kunnolla tukia toisen asteen koulutusta varten. Ja kun joku aika murehdit, että samaan lukioon tulee niitä yläasteen kusipäitä, niin kyllä ainakin osa niistä varmaan muuttuu parempaan suuntaan, ku ite ainakin huomasin muinoin, että kamalimmatkin douchebagit ”aikuistui” lukioon mennessä. Kai se oli jotain sellaista, kun opettajat suhtautu meihin melkein niinku ihmisiin, niin kai ne sen takia rauhottu tjsp.

  Äh, oli ny kyllä aika paska lohdutus, mutta tsemppiä ja jaksamista kuitenkin. Muista kuitenkin se, että ei sitä tartte mitään kuvislukiota taiteilijaks tulemiseks. Omat havainnot ja harjoittelu saattaa olla huomattavasti parempia kuin se, että joku sanoo, miten asiat pitää tehä

 10. Iita Kirjoittaa:

  Ah hei kiitti!
  Näytti siltä et osa vähemmän kivasta jengistä suuntas amikseen. Ehkä ne loput tosissaan muuttuu. Mut en mä niitä niien ”lapsellisuudesta” sakota, mielenmaailmat ei vaa tunnu kohtaavan. Näin vaan opiskeluni mielekkäämmäksi ja tasokkaammaks jossain muualla ku täällä. Mut hei, ”ja jos en rakastas elämää en ois mukana”.
  Mitä sanoit taiteilijaks tulemisesta pitää kyl paikkansa. Mun kuviskansion rumimmat työt on niitä, joissa on pitäny harjotella jotain perspektiiviä tai muuta kurjaa.. :D Mut viisaamman vinkit on kyl myös hyödyllisii.

 11. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Älä vaivu suruun! En miekää päässy heti yläasteelta minnekkää minne halusin. Joten jouduin menemään paikalliseen kymppiluokkaan jossa vitutusta, draamaa ja idiotismia riitti :C Ja en mie nyt kyllä vieläkään tiedä minne haluaisin mennä vaikka olen 21.

  Kyllä se siitä suttaantuu!

 12. Antti Kirjoittaa:

  Jos alkaa potuttaan, niin lukiota voi sit vaihtaakin tai lähtä vaihtoon välillä!

 13. Iita Kirjoittaa:

  Surrur, kiitos kommenteista! <3
  Sikki, luulen, että omaa tietään on hankala löytää, kun ihminen muuttuu joka sekunti, mutta suunnan etsimiseen ei mene yhtä sekuntia. Suttaantuu se meille molemmille! :-)
  Antti, mullei oo hajuu miten vaihto erikoislukioon tapahtuu ja niinku mitä häh + jos uuden kaupungin lukio tuntu alusta asti pientä säätöä vaativalta, niin hyi olkoon millaista se olisi toisena vuonna, kun eka vuotena muut on tutustunu jo kouluun ja toisiin ja sillei. Vaan saahan asioista googlettamallakin suhtkoht sukkelaan selvää! Vaihto on jännittävä ajatus, mutta hmm.. Saa nähä!

 14. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Joo ihan hyvin voit vaihtaa myöhemmin! Lukiota vaihtaneita on mm. mun lapsuuden ystäväni ja isosiskosi Elli…. Niiltä voi kysellä miten se sujui ja opo osaa varmasti auttaa.

 15. Iita Kirjoittaa:

  HAHA, no varmasti osaa opo auttaa, kunhan se on kuka vaan muu kuin se joka on meidän koulussa! xDD Ku Ellin kaa tsiikailtii Tamlun (se treen koulu) juttui joskus se oli sllei, ”hetkonen toi osote on sama ku sillä koululla, jossa mä olin aikoinani! OONKS MÄ OLLU KUVISLUKIOS TIETÄMÄTTÄNI!?? Kuvislukiossa, mutta peruslinjalla!” Haaah <3 8–D

Jätä vastaus