It’s lonelier the more we are together

Tags: , ,

5 kommenttia - “It’s lonelier the more we are together”

 1. kiemura Kirjoittaa:

  Se on kyllä suruisa tunne (ainakin joissain tapauksissa)! Mutta joskus saattaa käydä myös niin, että sitten kasvaa takaisin yhteen jossain myöhemmässä elämänvaiheessa! :) Tai ainakin niin kävi mun isosiskolle, jolla oli yläasteella semmoinen aika pissis ”tyhjäpäinen” (vähän ilkeä sana, mutta en keksinyt parempaa, eheh) kaveri, joka sitten lukion aikana (tai vähän sen jälkeen) viisastui ja muuttui hauskaksi ja ne on vieläkin tosi läheisiä kavereita! :D
  Tuo piirros kyllä kuvaa tosi hyvin tuota tunnetta, ei voisi paremmin sitä kuvatakaan!:) (ps. ihana tuo sinun punk-kampaus!:3 )

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hih, ihanaa jos koet kuvaavaksi! Toivoisin saavani livenäkin hiukseni tuolla tavoin.. 8–D

  Niin, voihan sitä takaisinkin yhteen kasvaa! On vain aivan hassua, miten joskus kumpikaan ei ole kasvanut/muuttunut, mutta silti vain ajautuu kauemmaksi toisesta. Mutta tälläiset jutu tapahtuu hiljalleen ja sitä hetken päästä haluaakin toisesta vähän kauemmaksi, vaikka aluksi surettaisikin. Raakaa se on silloin jos toinen muuttaa kauas pois ja pitkäkestoisen välimatkan purettua ei osukkaan palat enää yhteen.

 3. kiemura Kirjoittaa:

  Varmaan tarvitsisi kamalasti hiuslakkaa sun muita!8D Mutta onneksi sentään piirustuksissa ei oo koskaan huonoja hiuspäiviä! :D

  Totta, sekin on aika kummaa! Mutta se on parempi mieluummin että tapahtuu hiljalleen eikä silleen että kerrasta poikki! (hui, se olisi hirveää) Voi, kaverin muutto on varmasti raskasta! Yksikään omista kavereistani ei ole koskaan muuttanut toiselle paikkakunnalle, mutta voin silti kuvitella, että jo etäisyys luo vaikeuksia!

 4. miukki Kirjoittaa:

  Aa, tiedän tunteen :/ monta ihanaa ihmistä jäänyt matkan varrelle eikä enää nykyään kohdatessa olla samalla aaltopituudella.. mutta eipä sille mitään voi. Onneksi on sitten niitä muutamia aarteita joita ei usein näe mutta sitten kun näkee, on kuin viimeks ois eilen nähty c:

 5. Iita Kirjoittaa:

  Voi niimpä Miukki! :3 Joidenkin kanssa suhde vaan pysyy samana ja se on hienoo!

Jätä vastaus