Like a woman like a man

Tags: , , , , ,

8 kommenttia - “Like a woman like a man”

 1. Aatu (Protun pj) Kirjoittaa:

  Pitää sanoa, että tuo tyhmä ”tilastokatsaus” on rahoittajamme DSL:n lomake, joka typeryyttään tarjoaa vain vaihtoehdot mies ja nainen. Muita hassuja kysymyksiä siinä ovat kysymykset koulutuksesta. Tarkoitetaanko sillä sitä, missä on paraikaa, vai mikä on kesken. Jättävätkö yläastelaiset sitten ruksimatta kokonaan? Onneksi juuri noita DSL:n lomakkeita ei käytetä Protun omien tilastojen pohjana.

  Mutta siis genderkysymykseen palatakseni: Protun jäsen- ja sivujen käyttäjärekisterissä tarjotaan onneksi myös sukupuolivaihtoehto ”muu”.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Aa, vai ei se ollut Protun omien tilastojen tekoon! Kerran mut vaan on määrätty tuo täyttään ja ohjeistuksena iskettii vaa kynä käteen ja käskettii vetää niitä viivoja :D Mä olin silloin yläasteella ja muistelisin joka kohtaan kyl jotain tehneeni.. Mikäs siinä jos DSL kokee kyseisellä lomakkeella saavansa itselleen riittäviä vastauksia!
  Käyttäjärekisterin ”muu”-vaihtoehdon oon huomannut ja sille kunniakkaat päänsisäiset aplodit iloisena antanu! <3

 3. Annika Kirjoittaa:

  Maksulliset vessat on pahinta ikinä. Ei ole ikinä mennyt jakeluun, miksi vessassa käymisestäkin pitää repiä maksua. Esimerkiksi Köpiksen juna-asemalla katoin, että tämä johti yksinkertasesti siihen, että juopot kuseksi juna-aseman sisäänkäynnin eessä seinille, koska vieressä olevat vessat oli maksullisia. Saman oon nähny Helsingissä. Se on vissiin sitten toivotumpaa käytöstä? VR:llä taas pienemmillä asemilla on usein ilmaset vessat (esim. Kemissä), mutta isommilla ne maksaa. Myöhästyviä junia tuntitolkulla odottavat asiakkaat onkin niin paljon iloisempia, kun saa istuskella sen ajan jalat ristissä ellei ole sopivaa kolikkoa vessaan. Kuluuko se vessa jotenkin käytössä? x_x Ymmärrän, että ne varmaan pelkää vessojen menevän epäsiistiin kuntoon, mutta ei ne kyllä ole sen puhtoisempia, vaikka maksullisia ovatkin. Itekin anarkisoin ja jätän niitä ovia monesti auki, mutta joissain paikoissa sitä estetään painotetuilla ovilla, mitkä napsahtaa itekseen lukkoon.

 4. Iita Kirjoittaa:

  NO NIIMPÄ! Miksei NE maksa sitä euroa siitä hyvästä, että ihmiset käy vessassa eikä kuse niiden rakennusten kylkeen. Lisäks mua vituttaa suunnattomasti maksaa euro vessasta, joka on ihan surkees kunnos >:I Hmm, pitäskö nappaa joku kivi ens kerran kadulta messiin ja jättää se kiilaks semmosen painotetun oven väliin >:)
  Yhessä kirjassa jätkä pisti rahan sellaseen automaattiin, josta sai ottaa sanomalehden. Se kone oli kuitenki vähä rikki ja se pani niit kolikoita varmaan kolme ennen ku se luukun lukitus aukes. Sit se otti sieltä kolme lehteä, koska kolmestahan se oli oikeesti maksanu, ja jätti ne kaks siihen masiiinan päälle, että joku sai ottaa mukaan ;__; Se oli must kauheen kivasti ja söpösti tehty, enkä mä muista siitä kirjasta mitään muuta.

 5. närhi Kirjoittaa:

  Pölhöö, ku ei oo itelle tullu mieleen! Tosin en ikinä käy pihistä periaatteesta maksullisessa vessassa, vaikka rakko ois räjähtämäisillään vaan raahaudun johonkin kahvilaan/kirjastoon. Mutta jos ikinä käyn maksullisessa, lupaan pyhästi jättää oven auki :D
  Joskus Helsingin rautatieasemalla oisin ennen 7 tunnin matkaa halunnu täyttää vesipullon vessassa mutta niin, eipä onnistunut koska ne syyt :<

 6. Iita Kirjoittaa:

  Tiäkkö, en mäkään oo ennen sitä hiffanu! :D Siis oven auki jättämistä. Mä oon vaa huitassu sen oven perässäin ja jos se menee kii, nii sit se menee. Sillei tosin teen aina, et jos joku venaa vessaan, nii sitte pidän sille ovea auki.
  Ilmaset vessat on kyl ihan parhaita! Ja mäki täytän aina vesipullon niissä. On karvas pettymys mennä junan vessaan ja nähä se juomakielto-lappu vesihanan vieressä 8–(

 7. raunis Kirjoittaa:

  Me jouduttiin Tukholmassa kysymään kaverin kanssa Lindexin (suomea puhuvalta <3333) kassalta et onks missään lähettyvillä ilmasii vessoi ku meillä ei oo kruunukolikkoi. Siellä tyypit ihan yleisesti kävi Mäkkärissä vaan kusella.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Häh mitä, meillä mäkkärissäki on maksullinen vessa! Tosin mäkkäri-boikottini vuoksi en tiedä haluisinko käydä ees niien vessassa (vaik sehä ois vaa tosi jees käyttää niiden vettä ja vessapaperia niiden saamatta ite mitään hyötyä siitä, muhaha)

Jätä vastaus