Can there be a road that takes us home?

Sen mä teille sanon, et jos ikinä jonkun kanssa kadulla nauratte, niin muistakaa että se kaunis kohtaaminen on yksi hellyyttävimmistä siunauksista ja kiitoksista, joita ihminen voi Elämältä saada.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

8 kommenttia - “Can there be a road that takes us home?”

 1. ketoharju Kirjoittaa:

  löysin kotiin 19-vuotiaana.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oh, olen iloinen kuullessani, että löysit sinne <3

 3. L Kirjoittaa:

  Himassa istun vaan koneella ja safkaan ilman nälkää, muualla oon vapaa. Festareilla, junissa, toisten nurkissa. Elän. Vanhempien nurkissa, ilman velvollisuuksia tai huolia-mutta asuisin silti mielummin itekseni.
  Mut mite tän selittää? \Hei ootte kivoi mut tää ei ehkä oo mun koti? Että kiitti rahasta ja ruoasta ja rakkaudesta mutta I`d rather be a vagabond\?

 4. Iita Kirjoittaa:

  Nautin L kommentistasi, vaikka se onkin suru-sävytteinen!
  Ehkä sitä tarvii tämmöstä ”juridista kotia”, jotta perustarpeet täyttyy ja voi muuttu itsekseen.. Siis tälläistä äiti-isä-kotia, jossa eletään ennen omaa kämppää! Varmasti se on ollut koti itelle pentuna, kasvettuaan vaan tarvii jotain muuta sit ympärilleen.. Vaikka on vaeltelija ja koti ois maailmankaikkeudessa, nii pysyyhän se talo-koti-asia siellä aloillaan ja oottaa matkailijan vierailua. Hmm..
  Tiedän mitä tarkoitat, mutta en tiedä sille ratkaisua. Hassua, koska oikeastaan siinä ei ole edes ratkaisua kaipaavaa ongelmaa, kun tarpeeksi asiaa miettii <3

 5. Kumiko Kirjoittaa:

  Mä oon kans et mitä toi koti ikävä meinaa?

  Lapsena se oli aika selkeä juttu. Mut nyt aikuisena/nuorena aikuisena eipäs olekkaan enää.
  Siinä vaiheessa kun asuin viimeistä vuotta lapsuuden kodissani tunsin kotona ollessa koti ikävää. Silloin tajusin että on aika nostaa kytkintä, koska koti oli lähtenyt muualle.

 6. Iita Kirjoittaa:

  Eikö ooki aivan eri kummaa! Koti-ikävästä puhutaa aina sillei tosi yleisesti ja kaikki vaan tietää mitä se meinaa, mut mut eipä oikeesti välttis tiedäkkään!

 7. shh Kirjoittaa:

  vöy ;_;
  blogisi on niin lämmin ja inhimillinen
  saa hyvälle tuulelle! ;v;

 8. Iita Kirjoittaa:

  Voi vau, hurrur <3 Lämmin on tosi sympaattinen ja tavoittelemisen arvoinen adjektiivi~

Jätä vastaus