Catch me if I fall

DAMN YOUARTVIEWER!! Oottakaas vaan ku mun kone korjaantuu, nii ette nää mitään harmaita reunuksia väreissä >:I

Tags: , , , , , ,

4 kommenttia - “Catch me if I fall”

 1. mieevaaa Kirjoittaa:

  Rakastan siu blogii ja piirustustyylii :))))oot ihana <3 btw haluisit sie suunnitella miulle tatuoinnin ;__; koska apua en tiiä :D sori tälläi randomisti

 2. lelli Kirjoittaa:

  on ihan kamalaa tosiaan kun tottuu fyysiseen ja henkiseen läheisyyteen ja sitten yhtäkkiä onkin ihan nihkeessä seurassa:(
  on ollut nyt ihanan tunnelmaisia merkintöjä, aah.
  pahoittelemme lälläriasenteesta kissahuusissa :D

 3. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Mikään ei oo pahempaa ku väärinkäsitykset! Varsinki ku toinen on niin varma että mie tarkotan jotain mitä en todellakaan yrittäny edes vihjailla :C
  Muuten, siun merkinnät on aina niin kivoja<3 Pakko oli sanoa :D

 4. Iita Kirjoittaa:

  Mieevaaa: Voi sinnuu! <3 Ompas kiva kuulla omaavansa/luovansa jotain rakastettavaa, hurr. Ai että tatuoinnin tahtosit! Mä en oikeesti tiiä mitä kuinka miten, mut mut mut jos olet valmis harmilliseen takaiskuun ja mahdolliseen tyhjän vetoon, sekä omaat aikaa, koska itse lienen jokseenkin kiireinen tässä, niin kerrohan mitä saisi olla ja katsotaan osaisinko! :–) Pistä vaikka sähköpostia (iitaATjalkapuu.net)

  Lelli: Vai että kissaHUUSSI, sinä mokomakin hajustesnobbari, hmph! Höpsis, eikä kun oikeesti nauroin ja ihan kuvaavan sanavalinnan kyllä kieltämättä teit <3 :D Hihi, kiva jos merkinnät on tunnelmallisia ku oikeestikki melkosta showta sydämmein tääl heittää! Ja son aina shokki joutuu läheisyysporukoista johki nihkeeseen kahvinhörpintäseurueeseen kravatti liika kireällä :–((

  Sikki: Voi väärinkäsitykset, nnghh! Ite tykkää vaa antaa juttujen lipuu vapaina, mut sit joku vaatiikiin asioille määrityksen tai piilopainostaa tekeen jonku rajan, ku kummallaki on kuitenki eri visiot kaikesta, nii on pakko ite vähä muotoilla asioita, koska pelkää toiseen hiffanneen asiat "väärin". Voihan :I
  Vai kivoja ovat merkintäni! Se on ihanaa, kiitän <3

Jätä vastaus