I’ll be coming home just to be alone

Raunis: ”voi hitsinpimpula ku pääsisit etelään useammin. Ku on vaan niin ihanaa miten fiiliksissä oot aina sen jälkeen c:”

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

16 kommenttia - “I’ll be coming home just to be alone”

 1. Ientulehdus Kirjoittaa:

  Iita oot söpö!
  Just do it! ;)

 2. Iita Kirjoittaa:

  Hurrur! <3 (;

 3. raunis Kirjoittaa:

  Spontaani iloreaktio aina ku pääsen sun blogiin

  Oot sinä vaan niin ihana ;3;

 4. Iita Kirjoittaa:

  En kestä teit! <3 ;__;
  Blogini portit ovat aina avoinna, vaikka yöks pannaanki ovet mein live-kämpästä lukkoon!

 5. Jenninen Kirjoittaa:

  LUEKS ME KOLME JA JENGII

 6. närhi Kirjoittaa:

  Tosta au pair -hommasta: Niistä lasten vahtimisista saa sen verran rahaa että sillä sitten saa kustannettua lennot ja muut kulut, tai ainakin niitä jää paljon vähemmän. Näin käsitin eräältä joka oli Italiassa kyseistä hommaa juuri tekemässä viime kesänä.
  Ouh, multaki menee maku kotitöiden tekoon jos palaute on virheiden etsintää :(

 7. kettu Kirjoittaa:

  Aivan mahtava t-paita! Tahtoisin tommosen ehkä itellekin.

  Luulis, että jos palaute kotitöistä on mussuttaminen, siinä käy niin, että kun muuttaa omilleen jättää tekemättä kaiken. Eipähän kukaan mussuta. Jos taas joku viittis kehua tai kiittää kun teit (ajatko huomenna loppuun tuon nurmikon? tms. jos on IHAN pakko antaa palautetta), sitä tulis tehtyä mieluummin niitä hommia. Vanhempien luona asuessa ja myöhemminkin kun muuttaa omilleen. Kun tietäis että osaa.

  Tsemppiä, ei sulla enää montaa vuotta siellä mene!

 8. Iita Kirjoittaa:

  Jenninen: NO JOO!! Se on niin hyvä! Tää on kolmas kerta ku luen sen, vaikken lue kirjoja uudestaan ja siitei ollu menny ees kymmentä sivua ku olin jo sillei eikäää niin hyvä kuolen omg voih<3 Arvaa mitä on luvassa mun iltasatu-vuorolla sit leirillä! ;;–)) No okei, Burrougsh kans kuumottelee, HMMM. MUTTA VOI JUMPE KU HYVÄT KIRJAT ON NII HYVIÄ!! O__O <33 Yks helmii oli kans Anne Ricen Veren vangit (Interview with vampire).

  Närhi: Myöskin yksi arkumentti oli, että "mä en voi mennä Tampereelle lukioon, koska Heiniä pitää tukea sen koulun kanssa". Sit sei päässy ees koko kouluun. Noh, ehkä sillon kivaa sit ulkomailla! Ja niin, saaha siitä taks kyl hynää! En tiiä au pair-touhun kustannusreikiä. Ei kai se nii paljoo oikeesti oo. Voipi päästä alle tonnillaki..

  Kettu: Itteeni kyrsii omis maalaamissa paidoissani, että mun maali lienee vähän B-laatua kun vaikka silittäis sitä maalauksen jälkeen tunnin, nii pesukonees katoo aina vähintään osa maalista. Sit se loppu halkeilee ja ittee alkaa hajottaa, enkä sit vaan pese ikinä mun vaatteita u_u
  Ompa muuten ihastuttava sana tuo "mussuttaminen"! Ei oo tullu käytettyä mun suusta niin pitkään aikaan, että oon ihan unohtanu sen.
  Olen kyllä kovin viitsimätön kotitöissä ja melkoisen surkea kaikissa missä se on mahdollista, mutta kyl mä oikeesti siivoon. Sit ku ei käsketä. Sillon ku duunaa jotain jännää ja joku juttu on keske, nii se, että joku tulee huutaan korvan juureen tiskien latomisesta koneeseen tällä punaisella minuutilla vaan vituttaa mua armottomasti. Ehkä kaikki kotiduuni-into on kadonnu sen takia, että siitä on tehty väkinäistä pakkopullaa ja pikkumaista säätämistä, hm.

 9. monniska Kirjoittaa:

  Nuu, haluaisin sanoa jtn kannustavaa, mutta en osaa….
  Kestä vielä hetki, pian pääset menemään oman mielesi mukaan :)

 10. Iita Kirjoittaa:

  Hope so!
  Sinä päivänä ku täytän kaheksantoista mä kynin tavalla tai toisella mun fledan, hah <3

 11. Ankea Kirjoittaa:

  Ihana blogi! Sun piirrustustyylistä tulee aina jotenkin tosi hyvä mieli. C: Löysin tän sun blogisi jonkun aikaa sitten, mutta en oo uskaltautunut kommentoimaan vielä, mutta nyttenpä kommentoin.

  Ihanaa jälkeä ja luettavaa. <3

 12. Iita Kirjoittaa:

  Aaaakh voi jee ihanaa, kiitos :3 <3

 13. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Kyllä se siitä, mieki olin joskus kotiorjana ja ”kilttinä lapsena”, mutta nyt olen tatuoitu friikki joka elää kahen kissan kanssa :’D
  … Tiedä sitten onko se parannus vai hurja mahalasku, mutta ihe tykkään. Asiat paranee siis kyllä :)

 14. Iita Kirjoittaa:

  Haha, jospa se oli parantava mahalasku! :–D Mitäs sen väliä kuuha itse vaan kokee loppu peleissä hyväksi ratkaisuksi <3

 15. Wolf Kirjoittaa:

  MÄ VOIN OLLA SUN TURVAVERKKO (paitsi et asun varmaan Tampereella enää vuoden koska mitä vittua koulu loppuu mut anyway)

 16. Iita Kirjoittaa:

  JOOOOO!!
  Voi tämä huutava vääryys, että en ole Tampereella! Men tunne Tampereelta ku ihan pari hassua heppua, mut oikeesti kelaan saavani sieltä viis kertaa enempi tukee ku täältä, hmph. Internetti onneksi yhdistää maailmoja u_u
  p.s. HURRAA loppumattoman koulun lopulle :–)

Jätä vastaus