Muumisoppaaaaa

Tags: , , ,

9 kommenttia - “Muumisoppaaaaa”

 1. Raunis Kirjoittaa:

  Mä heitin protun irkkikannulle et joku suuri yhteissaunatempaus ja ne alko pohtii et saisko semmosen puistikseen. Eivät kyllä ihan tosissaan.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Irkkukannu.. Mutta joo voi sauna sentään! Ei ees hotsita olla netissä ku ihmiset vääntää siitä nii paljo joka saitilla..! Luojan kiitos se on ny helittäny ja jengi lienee tullut järkiinsä <3

 3. åko Kirjoittaa:

  Noh, katsos kun on olemassa miehiä ja naisia. Niillä on erilaiset kromosomit eli sellaiset mitättömän pienet proteiini/lankakasat siellä sisuksissa. Tästä johtuen ja Räsäsen pyhään sanaan vedoten on moraalisesti ja eettisesti väärin, että nämä naiset ja miehet näkevät toistensa omasta kehostaan poikkeavat nahankimpaleet. Yhteissauna voi aiheuttaa mm. jalkasilsaa,, henkistä epävakautta ja sillä on todettu olevan suora yhteys terrorismiin.

  Ei mutta oikeesti en kyllä tienny että Protulla sekasauna. Mikäs siinä. Eikös oo lähinnä tasa-arvoista, että voi istua samassa saunassa oli sitte sukupuoleltaan jotakin, jotakin toista, tai sukupuoleton. Suomalainen perinne!

 4. Iita Kirjoittaa:

  Aivan, aivan niinhän se menikin u_u Ei vaan oikeesti tästä sauna-asiasta on hälisty niin paljon, että se on mielestäni jo aivan naurettavaa.
  Protulla siis tosissaan järkätään oma saunavuoro tytöille ja pojille + useimmiten myös sekasauna, jonne saa mennä kuka menee. Ketään ei usuteta sinne ja ite oon ollu monesti menemättä koko saunaan. No one cares. Mut tästä riittää oikeesti nii hyvää settii jokasen nettilehden sivustolla, että mä en jaksa kertoa sekasaunan perusteita. Tämä on niin uuvuttavaaaaa >_<

 5. Laura Kirjoittaa:

  No onhan se nyt absoluuttisen JÄRKYTTÄVÄÄ olla sekasaunassa. ennenkuulumatonta ja täysin suomen kulttuuria vastaan, ei täällä suomessa voi nakuilla niinkuin muualla. mutta oikeesti, mistä lähtien täällä ollaan nakupellejä pelätty?

 6. Iita Kirjoittaa:

  Siitä lähtien ku ihmiset kelaa, et siellä saunassa on alasti teinityttö ja vanhempi mies, joka siis totta kai on hirveä julma pedofiili.
  P.S. Protun saunaan saa mennä uikkarit päällä jos haluu tai olla pukeutuneena vaikka toppahaalareihin

 7. Skjere Kirjoittaa:

  Itse luin kans kyseisestä aiheesta pari artikkelia. Kohun puolesta olisin odottanut, että taustalla olisi ollut joku isompikin juttu, mutta ilmeisesti ei sitten ollut muuta kuin vanhempien kauhistelua. Juttuhan oli kyseisessä artikkelissa se, että sinnekin saunaan sai mennä alasti tai uikkarit päällä + oli olemassa myös tyttöjen ja poikien erinäisiä saunavuoroja. Kukkahattutädit taas vauhdissa.
  Just tämmönen käytös ja kauhistelu vaan pahentaa meidän kulttuurin epäkohtia, joissa toisen sukupuolen alastomuus rinnastetaan heti seksuaalisuuteen ja irstauteen. Sitä kautta sitten vähäpukeisuuskin koetaan vinkkinä seksiin ja kuvitellaan että tuubitoppi antaa luvan kouria toisen rintoja.

  Huokaus. Oli kyllä ittellänikin semmonen fiilis jutun lukemisen jälkeen että ”ja koko jutun pointti oli…?”

 8. tööt Kirjoittaa:

  Kyllä taitais media sanoa iik jos tietäis niistä sekasaunoista mitä mun kristillisessä järjestössä oli ainakin omana aktiivisena aikana. =D Siis sekasaunat on ihan normaaleja, ja ketään ei niihin pakoteta! Ja jos pakotetaan niin sit on jotain ihan sairasta kyseessä, mut en oo koskaan törmänny.

 9. Iita Kirjoittaa:

  Ehkä jengi haluu, et ihmiset jotkei oo miehii tai naisii, eikä haluu saunoo yksi nii ei saa sit mennä saunaan, yhyy.

Jätä vastaus