Universaalisti seikkailusöpö viikonloppu

Ja melko itkettävän rumat merkinnät siitä…. Tein enempiki settii tänne laitettavaksi, mutku läksyjen tekoon menee kevyesti kolme tuntia (enkä siltikään hiffaa mitään), nii ottakaa nää ny vaa ens alkuun :I
Sori hei kaikki (kuten vaikka yks Iita, huoh), joille oon luvannu tehä jotain, mut oon tällänen laiskapaskalusmu, enkä saa mitään aikaan, ku koulu syö kaiken ajan, joka sinänsä on muuten varsin koomista, kun aika ei ole oikeasti mitään, hah. Je, mut tälläistä siis kuului viikonloppuuni:

Tahdon vielä pari sekavaa sanasta lausua.
Tuo seikkailupäivä oli päivä muiden joukossa. Se rakkaat ystäväni oli todellisuutta. Tämä on todellisuutta.  Olen elänyt tässä samassa maailmassa, jossa me kaikki elämme, mutta ikinä en ole ollut tässä. Tuskin sinäkään.
Me kuljemme samojen ihmisten ohi. Eilen ne ihmiset oli täällä, ne on tänään ja ne on huomennakin. Mietikkää miten pienestä on kiinni, ettei tapahdu kohtaamisia. Elämä on avoin ja valmis katsotaan silmiin ketä tahansa, joka katseensa kohottaa.

Sitä on maailman kanssa yhtä ja olo on kevyt. On suojeluksessa ja syleilyssä. Minkä? Kenen? Ei sen väliä, koska tärkeintä on saada vain olla. Elämä virtaa ja tuntuu lämpimältä tuulelta iholla.

Ja tiedättekö, kukaan ei voi kokea samaa kuin toinen. Siksi kaikki on arvokasta, ihan kaikki. Kaikki on uniikkia. Jokainen on kokenut omat hetkensä, vaikka olisi ollut yhdessä jonkun kanssa siinä hetkessä. Kaikki on arvokasta, eikä mitään sovi tuhota. Tässä on hyvä.

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Universaalisti seikkailusöpö viikonloppu”

  1. Antti Kirjoittaa:

    Ihanaa nähdä liftausaiheinen merkintä jollai pitkästä aikaa!
    Mun liftaussaldo tälle kesälle on nolla :-(
    Tai ruotsis liftasin pari tuntia, mut en saanut kyytiä. Tai oikeesti oisin saanut just oikeeseen paikkaan, mut ei ollut karttaa ja ruotsinkieleni on niin heikko et en tajunnut mitä ne mulle selvitti..höh.

  2. Iita Kirjoittaa:

    Korvaa syksyllä/talvella kesän liftausvähyys! ;-D Tienlaidoilta on kyl kadonnu peukuttajat. Sarjisblogeissa tai muissa kans harvemmin törmää aihetta koskeviin merkintöihin. Mietin aina armeijareleisiin pukeutuneen tyypin nähdessäni, et pitäsköhä investoida maastopukuun, kun inttiheput saa kuulemma aina helposti kyydin! :D

Jätä vastaus