Turhauttaa

 

Tags: , ,

10 kommenttia - “Turhauttaa”

 1. Kettu Kirjoittaa:

  Siis mitä vittua! Toihan on ihan törkeetä! Arvatenkaan sä et aio jättää tätä tähän?
  En oikein jaksa uskoa, että maidosta ja munasta nyt NIIN paljoa sais proteiinia, että se kaatais kenenkään systeemejä. Ihme jeesustelua siellä. Syrjimiseltä vaikuttaa.

 2. Närhi Kirjoittaa:

  Eikääh..D-vitamiinista huolestumisen ehkä vielä ymmärtäisin, mutta proteiinista..NAURETTAVAA. Linkitä vaikka tämä koululle: http://www.vegaaniliitto.fi/esitteet/kouluruokaa.pdf siellä on kappale ravitsemuksestakin. Tosin pelkään, vaikka toi ruoka ois ok, niin alkaakohan ne tekeen yhelle ihmiselle pelkästään omat ruoat? ):

 3. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Tuntuu että ne ois vaan liian laiskoja/kitsaita hassaamaan enemmän ruokaan :C Mie ihe en oo vegaani, mutta on se ny paska jos toiset ei voi syödä koska kitsaat paskat päättää ettei halua kuluttaa aikaa ja rahaa jotta ois vaihtoehtoja.

 4. Iita Kirjoittaa:

  Kettu, Wikipedia sanoi 100 g:ssa kananmunaa olevan 11g proteiinia ja sitten Vegaaniliitto sanoo 100 g:ssa soijasuikaleita olevan 52g proteiinia http://www.vegaaniliitto.fi/proteiini.html Je, kovin olen ylpeä Lääkäri X:n ravitsemustiedosta.
  Mä jubailin tästä terkkarin kans ja lakto-ovo-höttöä sit tuun täs jatkossaki syömään.. Varmasti tulen valittamaan aina kun tsäänssi tulee, mut en tiiä mitä muuten tekisin. Terkkari kertoi, että pelkästä kasvisruoan tarjoilusta oli aikoinaan iso häly meidän koulussa. Eivät meinanneet sitäkään tarjoilla! En hiffaa miks vitus ei vois kaikille tehä joskus vegesafkaa.

  Närhi, voisin kyl jonku valitus-/valistusviestin koululle tehä! Mut oon kyl ruikuttanu luoja ties mistä niille, eikä niitä pahemmi näytä kiinnostavan yhen hengen hippeilyt.
  Mietin kans, et itkeä vai nauraa, ku sanoivat proteiinin olevan se este ruoille. Ei ne safkat hyvänen aika muutenkaa oo ihan ravintopyramidin mukasia..
  Je, just toi, et täs asias on oikeesti monta puolta mikä estää niitä tekemästä vegaaniruokaa, ei ainoostaan tuo protsku-juttu. Mä oisin ainoo ja vaik ne tekis vaikka koko kasvisruokasatsista vegaanista, nii sit esim. tyyliin joku perunamuusi sisältää salettiin ainaki maitoo jne. Jotain kustannusesteitäkin siinä lienee. Grr.

  Sikki, sepä sepä! En mäkään oo ”oikeesti” vegaani, mut satunnaiset julkiset ateriani oon koittanu vaihtaa vegaaniseks. Tai siis oon esim. Protun kirjoissa nykysin vegaani.
  Mikä mua risoo on se, et jos en vois esim. allergian takia syödä munia, maitoa ja lihaa, nii ihan salee ne tekis mulle jotain safkaa, mut koska tää on mun ”oma valinta”, nii se on minä joka joutuu joustaan. Ei ne voi tietää, vaikka mä en vaan PYSTYIS syömään niitä, vaikkei mulla mitään lääkärin diagnoosia ookkaan. Äääääää, tää systeemi kusee.

 5. tööt Kirjoittaa:

  Mitä ihmeen soopaa. Helvetin epäammattimaista tollanen mussuttaminen vegaaniruokavalion epäriittämättömyydestä. =\

  Tiukka linjaus… voi tsiisus…

  Voimia!

 6. Iita Kirjoittaa:

  Julmaa, eikö. Lievästi ottaa pannuun..
  Paasasin tänään ruokailussa sörkkien epäterveellistä ja -ravitsemuksellista porkkana-peruna-höttöäni, mutta HEI siinähän oli kyllä litra lehmäperäistä ruokakermaa joukossa, niin kyllä se varmasti oli aivan super loisto terveellistä!

 7. Wolf Kirjoittaa:

  Toi ei kuulosta musta lailliselta. Seuraavan kerran vastaavassa tilanteessa sano olevasi muna- ja maitoallerginen.

 8. Iita Kirjoittaa:

  Kysyn viel huomenna, et eikö ois mitään tsäänssii vaikuttaa tähän asiaan (muutaku alituiset yhden hengen mielenosoitus-valitukseni…). Muna-maitoallergiaan tarvisin lääkäriltä paperit. Kyrsii joka päivä istuu ruokalaan haarukoimaan sitä safkaa.
  Facebookis paasasin, et aluks mietin jos oisin kokonaan sit syömättä, mut arvaa kiinnostaisko se ketään tai auttasko se tätä asiaa mitenkään (öö ei). Lisäks se, ettei himaskaan oo safkaa ja kun joku tarjoo mulle ilmaseks pääaterian, niin ei oo hirveesti varaa kieltäytyä. Okei, no periaate on aika polttava, mut kuitenki.

 9. norpatti Kirjoittaa:

  Ei oo todellistaarrgh

 10. Iita Kirjoittaa:

  No älä muuta sano >8—-((

Jätä vastaus