Osu ja uppos

Tags: , , , , ,

6 kommenttia - “Osu ja uppos”

 1. iii Kirjoittaa:

  voi eii kulta ): puspus tuu turkuun joskus ! kauhee ikävä jo

 2. Iita Kirjoittaa:

  Oi, puspus vain sinullekin! Turku ei minusta ole vielä päässyt, tavatkaamme joskus siellä tai muualla :–)

 3. Aatu Kirjoittaa:

  Ekaan: Joo, protuleirit on tässä mielessä vittumaisia paikkoja… ;P

  Tokaan: Toivon, että tuo kuvauksesi on kärjistetty, mutta tunnistan muualta elämästä hyvin sen, miten harmillisen paljon ihmisille annetaan vanhan ikänsä vuoksi lupa sanoa loukkaavia ja ahdasmielisiä kommentteja. Tai oikeastaan ei, ei edes anneta lupaa, vaan suoraan päätetään heidän puolestaan, että he ovat liian vanhoja ymmärtämään, eikä anneta heille edes tilaisuutta korjata puheitaan. Tilanne ei ole kunnioittava ketään kohtaan.

  Henkilökohtaisesti en ymmärrä, miksi omia perheenjäseniä, vanhempiakin sellaisia, ei voisi painokkaasti velvoittaa opettamaan olemaan viittamatta toiseen tämän (oletetun) sukupuolen mukaan. Kyse on niin yksinkertaisesta asiasta: jokainen kerta, kun puhuttelet tuolla lailla, sattuu helvetisti ja saa toiselle pahan ja huonon olon. Kyllä vanhemmatkin ihmiset pystyvät tällaisen tajuamaan, jos heille yhteisesti halutaan antaa siihen tilaisuus.

 4. Iita Kirjoittaa:

  HAHA, leireillä tulee kyl kyseenalaistuksia itsetuntemukseen xD

  Toi on tosi, et vanhoihin ihmisiin suhtaudutaan eri lailla monien asioiden suhteen. Tää on yks. Je, toki eri ikäpolven ihmisillä on yleistetysti erilaisia näkökantoja ja suhtautumisia tiettyihin asioihin, mut loppu peleis kaikki on kyl aina yksilökohtaista, et pitäs oikeesti vaa kokeilla huomauttaa kaikille ja kattoo sit vasta miten käy kenenkin kohalla (”huomauttaa kaikille”.. Siin meneeki kivasti oma ikä ja terveys).
  Omal mummillain on dementtia ja tietynlainen aivotoiminta on vähän hataraa sen tähden, nii sitä sais varmaan huomauttaa useempaanki kertaan. Tai sit hää saa kerrasta vaa nii kovan shokin, ettei tuu unohtaan sitä ikinä, haha..ha… No ei, vaan oikeesti vanhempia ihmisiä ei sais kyl sysää tylysti ulkopuolelle automaattisilla oletuksilla!

 5. L Kirjoittaa:

  Uuh hitto kun tulee epävarma olo kyselyistä joissa pitäis tuntee ittensä…Meil oli joskus koulussa ussassa tyyliä ”missä haluan olla 5 vuoden päästä” ”Ketä ihailen” ”mistä ihmiset minussa eniten pitävät” en oikein muista enää kun en vastannut mihinkään. Mutta säästin sen paperin, jos vaikka joskus jossakin keksisin vastauksia. Epäilen.
  Nojoo, tykkäykset 30.8. merkintään, jossa selität sitä yhtä postausta. Hemmetin kuumottavaa ollu seurata ihmisten kommentointia.
  Tsemppiä kaikkeen!

 6. Iita Kirjoittaa:

  Kiitos! ♥
  Itsensä tuntemis-kyselyt on oikeesti aika nastoja, mutta….. niin vaikeita ja kauheita! Ääh, mitä niihin pitäs kirjottaa. On kans julmaa ku jengi tulee ihan pokalla kysyyn, et ”mikä susta tulee isona?” Kauheet, et tommonen kysymys on sallittu ihan yleisesti kysyä jokaselta vastaantulijalta. Osaako siihenkään kukaa vastata.

Jätä vastaus