Vahvuutena priorisointi

Eri metkaa koeviikkoa vain minulle.

Tags: , , , ,

9 kommenttia - “Vahvuutena priorisointi”

 1. kiemura Kirjoittaa:

  Eikun noin sen just pitää mennä! Ja Jere-sarjikset <3 (koulu-stressistä ei ollut ainakaan mulle mitään hyötyä lukiossa, ite jännitin ihan liikaa koeviikkoja varsinkin ekana vuonna! :D Iita, pidä toi asenne! 8D Eih toi mun vika lause kuulosti joltain kököltä personal trainer-hemmon motolta, just ignore me!xD)

 2. murunen Kirjoittaa:

  Ei niihin kokeisiin kannata lukea, mulla oli toissapäivänä lukion ensimmäinen koe, ja luin aivan turhaan… Ihan yhtä paljon olisin tiennyt, vaikken olisi avannut kirjoja ollenkaan. :D ps. Oot mun idoli. <3

 3. Iita Kirjoittaa:

  Kiemura, hahaha mäpä palkkaan sut sitte mun personal trainer-hemmoksi jos elämässäni tulee sellaiselle tarve 8–D Ne nimittäin, jotka telkas käskee ruveta bodaan ja juokseen maratoneja on ihan tylsiä!
  Jere on ihan loistava! Voi juku mistä voin lukea ne loput kirjat, joita meidän kirjastossa ei oo HEI minäpä otan spurttivaihteen päälle ja fillaroin lähipitäjän kirjastoon lukeen ne kaikki yheltä istumalta joku päivä, jooooo! <3 Sarjiksia sarjiksia, hihi~

  Murunen, haha luulenpa, että vaikka mäki lukisin miten paljo, nii loppupeleis oon yhtä tyhmä ku lukemattaki xD En osaa keskittyä tekemisiini ja voi luoja joku FYSIIKKA. Ei vaan oikeesti pygee, yyh, voi kauhee.
  Ooh vaan miten ihanaakivaajee olla idoli ♥

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Hahaha, vou, se olisi siistiä! 8D Kaistapäinen personal trainer jonka vastaus kaikkiin elämän pulmiin on: SARJAKUVAT! (haha, lol, oon niin monipuolinen ihminen xD Sarjakuva on mun elämänkatsomus kyllä, haha xD) Joo, oon samaa mieltä, semmoselle kunto-personal trainerille en kyllä koskaan haluaisi mennä, liikaa suorittamista se semmoinen!
  Joo, Jere on on kyllä edelleen ihan mahtava, samaistun niihin juttuihin ja rakastan sitä lennokasta piirustustyyliä! Pikkusiskokin tykkää siitä, vaikka se ei muuten paljoa sarjakuvista perusta! :D Ooh, fillarilla kirjastoon sarjiksia lukemaan, täydellistä! <3 Munkin pitäisi tsekkailla, olisiko tullut uusia albumeja Jerestä sitten viime lukeman! Haa, kiitos siis lukuvinkistä, nyt tuli taas semmoinen Jere-innostus kun luin sun kirjeesi ja tämän sarjiksesi! 8D
  Musta ainakin tuntuu, että rennommalla fiiliksellä oppiikin paremmin kuin vaikka tiukalla stressi-täyteisellä ”pakko saada hyvä numero”-mielialalla! Mordecai ja Rigby on mun roolimalleja siis, hohoo! :D

 5. Fanny Kirjoittaa:

  Mun koeviikot on mennyn vähän tohon tahtiin (toisaalta opin kuuntelemalla, en erityisesti lukemalla), ja oon päässy kurssien läpi :D tsemppiä vaan, jos oot ollu hereillä tunneilla ni ei hätää :)

 6. Iita Kirjoittaa:

  Kiemura, oi heistä kyllä kelpaa mallia ottaa! Fiktiiviset hahmot on niin tosielämän sankareita :–)

  Fanny, mulla on kyl kans vähä tuo, että kuuntelemalla oppii paljon. Riippuu tavattomasti opettajasta! Monotonisesti tylsyyksiä suoltavaa tyhjäpäätä en pahemmin jaksa kuunnella. Hah, odotan innolla millaisilta lukion kokeet näyttää!

 7. Ientulehdus Kirjoittaa:

  In my opinion lukiossa ei kandee käydä jos sieltä ei halua oppia mitään. Ei se ole pakollinen, se on vapaaehtoinen. Suomen valtion tarjoama ilmainen yleissivistävä koulutus, joka avaa kaikki mahdolliset urapolut. Tietty lukiossakin voi tsempata sitten myöhemmin, jos ei aluksi nappaa. Mutta jos ei nappaa myöhemminkään, niin kannattaa keksiä jotain muuta. Voimia ja jaksamista <3

 8. Iita Kirjoittaa:

  Je, oikeessa olet. Kyl mä koulust kaikkee kivaaki saan ja sillei, ei siinä mitään. Jokku jutut ei vaa nappaa, mut eipä ne kai kellään. Duuniikii ois kivasti kellon ympäri, mut ehkä sitä asettuu jossain välis.

 9. ientulehdus Kirjoittaa:

  Joo kuka nyt kaikkea jaksaisi! Itselläni kauhea inhokki oli kielet. Onneksi on niitä kivojakin aineita, jotka auttaa jaksamaan :)

Jätä vastaus