Soljuu

Tags: , , , , , , ,

4 kommenttia - “Soljuu”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Koeviikko oli mulle itelle jotain, johon vaan täyty totutella. Taisin vasta joskus kakkosella väsätä aivoni niin että opin sen miten ite selviän siitä ilman energiajuomia ja itkuntäyteisiä öitä.

  Oo rauhassa. Kyl se menee hyvin. Pääset läpi, hengähdä.

 2. Iita Kirjoittaa:

  Luulen, et tää eka koeviikko on oikeesti tosi opettavainen. Ehkä ku näkee mitä kokeisiin valmistautuminen oikeesti vaati ja muuta, nii osaa myöhemmin sit suhtautua ja asennoitua paremmi.
  Mullon ollu ny kaks koetta, joista toinen meni jokseenkin persilleen, mut toinen tuntu liiankin helpolta. Tänään koitin lukee, mut rupesinki perseilleen ny loppuillasta. Haha, tää on tällänen joka-toinen-koe-kunnolla, huomaan :–D
  Kiitos kommentista. Rauhotti jotenkin.

 3. Rimpula Kirjoittaa:

  Mahtaako toi toisiks ylinkuva kuvata leenan kaupan vierustaa?(: Ja jos oot kipittäny silloo asematiellä jonku mustahiuksisen ohi jolla oli nahkatakki niin se oon varmaankin ollut minä^^ En ole kyllä varma olitko se sinä kun joku kipitti ohitseni niin nopeaa:s

 4. Iita Kirjoittaa:

  Mitämitä!! Toi on joo kaupan kulmalta ja mä harponi tuona päivänä mustahiuksisen ja nahkatakkisen henkilön ohi junalta tullessa, mutta mä olin aivan saletti, että se oli yksi yläastelainen kimma! Vai olit se sinä! Oon nyt vaan tosi hämmentynyt tästä. Juku, nyt kun kelaan, nii jep, kyllä se näytti sun selältä.
  Vitsit, olipa kyl viilee ohitus sit vaan..

Jätä vastaus