Kulkee kupeksien

Olenko muuten ikinä näyttänyt roskislöytöjäni teille? Eka on dyykattu yläasteen roskiksesta ja toka puolestaan ala-asteelta. Voisin itkee silmät päästäni ekalle ja toinen saa pörhistään hymyillen rintaa. Ihkulta näyttää kumpainenkin kaapin oveeni lätkästynä.

Tags: , ,

6 kommenttia - “Kulkee kupeksien”

 1. Maissi Kirjoittaa:

  Nyt tuli jotenkin sellanen olo, että on pakko kommentoida.

  Mä luulin sua alunperin blogiin eksyessäni paljon vanhemmaksi mitä oot, sillä jotenkin vaikutat siltä. Siis ehdottomasti hyvässä mielessä. Hitto, mä en oo ihan varma osaanko mä muotoilla tätä oikein, mutta tuli vaan tajuttoman hyvä fiilis tosta sun sarjiksesta ja suhtautumisesta tulevaisuuteen. Ja jotenkin muistutat mua tossa iässä, kun välillä oli totaalisen pihalla siitä mitä aikoo tehdä, mutta kuitenkin löysi aina niitä päiviä että uskoi ihan täysillä siihen että kaikki järjestyy. Tosin sä taidat olla aika paljon kypsempi tapaus mitä mä olin, hehheh.

  Apua, mä lopetan ennen kuin tää menee totaalisesti lässyttämisen puolelle. Emmätiä. Tsemppiä!

 2. Iita Kirjoittaa:

  Haha, mä lienen varmaan oikeesti joku puolkuollut eläkeläinen ulkoiselta olemukseltani :–D En ole pahastunut vanhemmaksi luulemista, ihmiset erehtyy mun iän suhteen melkein poikkeuksetta. Se on oikeastaan vain melko huvittavaa.
  Hi, kiitän kommentista :–)

 3. Cheese Kirjoittaa:

  Tää on mainio blogi, oot mun mielestä tosi rohkea kun teet parhaasi muuttaaksesi maailmaa helpommaksi paikaksi monelle vähemmistön edustajalle. Onks sun Elli-sisko muuten saanut lapsen? :)

 4. Iita Kirjoittaa:

  Purr, voi ihanuus <3 Kiva, jos näät mun blogin tollei.
  Ja joo, Ellillä on nykysin pentu kehdossa pyörimässä.

 5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Jee! :) Optimistit rules! Sitä sanotaan että pessimisti ei pety. Optimistit on kuiteski onnellisempia! ;)

 6. Iita Kirjoittaa:

  Pessimisti-optimisti-sanonnoista nautin eniten siitä, joka jota kuinkin kuuluu näin: ”Loppujen lopuksi pessimisti oli oikeassa, mutta sillä välin optimistilla oli helvetin hauskaa”.

Jätä vastaus